24. heinäkuuta 2009

Melkein Sopivasti

  • "Jude Law löi kameranaista päähän!"Olipa onni, etten aikanaan Lontoon kadulla Jude Law'hon törmätessäni (en kirjaimellisesti törmännyt, vaikka kosketusetäisyydeltä mentiinkin) mennyt napsimaan siitä kuvaa. Tiedä jos vaikka olisin saanut köniin! (Tuon videon katsottua tuli mieleen, että eikö tuo paparazzien touhu ole vähän kaksinaismoralistista tai jotain. Tyypit tunkeutuvat julkkisten henkilökohtaiseen tilaan ja räpsivät siinä 24/7, mutta annas olla jos julkkiksella menee hermo ja vaikkapa työntää kuvaajan hiukan voimallisemmin pois tieltään tai sylkäisee kameran linssiin, niin jo vain nousee meteli. Aivan kuin toimittajat olisivat jotenkin pyhiä lehmiä, jotka saavat olla missä haluavat milloin haluavat ja julkkiksen on tyytyminen siihen. Pah.)

18 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Ja tyypeillä oli vielä gerberoita! NIISK!

Jonska on ihana, siitei pääse mihinkään. Onneksi ei tarviikaan.

Mymskä kirjoitti...

Johnny Depp on vähän epätodellinen.

Ja toi häämarssi... Niisk. Tyyliä.

Tiina kirjoitti...

Ihanaa tytöt, että mä en ollut ainut joka niiskutti. :D

Ohari, gerberatkin on ihania, niinku Jonskakin. :)

Mymskä, Johnny Depp on kyllä tosi epätodellinen. Sen lisäksi, että se on hyvännäköinen, hauska, älykäs ja mitä kaikkea, niin sillä on vielä ihana äänikin!

Rippu kirjoitti...

Aiiivan tajuton <3 hää-insertti. Pientä naimaikäisten naisten joukkohysteriaa ilmassako (?), sillä myös täällä silmäkulma kostui vaikka nauratti makeasti. Mahtava!

Deppistä ei varmaan tarttekaan kommentoida, se nyt vaan on niin... ihi ;)

Henu kirjoitti...

Haha, vois jotkut sukulaiset järkyttyä tuosta häämarssista :D Hieno!

Mymskä kirjoitti...

Johnny saa jopa tupakoinninn anteeksi!

Elegia kirjoitti...

Jopas oli kivat linkit! En yleensä jaksa katsoa julkkishaastatteluja (paitsi jotain Tuksua tmv ;)) mutta Johnnyn haastattelu oli mainio :D

Ja ihastuin minäkin tuohon häämarssiin. Jos joskus vielä pidetään häät jälkikäteen, niin ehdottomasti jotain tuollaista. Tai sitten se ykkösvaihtoehto, jossa minut tuodaan kirkkoon hauta-arkussa ja nousen kuolleista alttarilla :D

nona kirjoitti...

Maailma on ihana paikka, koska on Johnny Depp. Really. Truly. *swoon*

seeds kirjoitti...

Hmm. Minusta Depp näytti tuossa jotenkin hieman turvonneelta... naamasta siis. Ei pulskalta vaan tusvonneelta. ja nuo viikset... ei hyvä look.:/ Pidin enemmän pidemmistä hiuksista ja siloisesta naamsta, mutta toisaalta, minä nyt en olekaan miokään Depp-fano (tai siis näyttelijänä joo, miehenä en niinkään) joten mistäs minä mitään tietäisin...

Ofelia kirjoitti...

No just äsken laitoin Sooloilijan blogiin kommentin, että Johnny Depp hiipii salaa enemmän ja enemmän suosiooni... :)

Tuo häävideo oli kyllä hämmentävä... :/ Hauska sinänsä... Omissa häissäni soisi varmaan Amorphis ja sitä tanssattaisiin vähän toisella tavalla. :) Mutta sitten voisi tulla aika synkkä sisäänmarssi.

Tiina kirjoitti...

Rippu, hmm, toivottavasti ei mitään hysteriaa ainakaan. Tuossa vaan oli jotenkin se rakkaus aika käsin kosketeltavaa. :)

Henu, luulen, että tuollakin joidenkin sukulaisten leuat loksahti hetkeksi auki. :D

Mymskä, kyllä, Johnny on ainut mies, joka tekee tupakoinnistakin seksikästä.

Elegia, sun täytyy ehkä varmistaa (mahdollisessa tilanteessa), ettei häävieraiden joukossa ole ketään heikkosydämistä vanhusta, jos meinaat tuon arkkutempun toteuttaa! :D

Nona, niinpä, aattelepa jos ei olis Johnnya!

Seeds, kommentistasi huomaakin, ettet ole oikein tavoittanut johnnydeppiyden syvintä olemusta. Siinä kun on loppujen lopuksi kyse ihan jostain muusta kuin pelkästä ulkokuoresta. On aika sama oikeastaan onko se kalju ja parrakas vai pitkätukkainen ja siloposkinen. :)
Johnny muuten on sanonut, että kun lopettaa näyttelemisen, niin aikoo kasvattaa itselleen oikein ison vatsan. Koska haluaa olla mahakas vanha mies.

Ofelia, nyt rupesin miettimään, että kuka on sooloilija. Kuulostaa tutulta. Täytyy etsiä käsiini.
Vaikka mä tykkäänkin rokista ja raskaammastakin, niin en ikinä kyllä tahtoisi mennä sellaisen tahdissa naimisiin. Mahdolliset häät (ei-kirkko-sellaiset) pitäisi olla jotenkin iloinen ja pirskahteleva tilaisuus, niin kuin tuo tuossa videossa. :)

Ofelia kirjoitti...

Sooloilija löytyy osoitteesta sooloilija.blogspot.com

Dårka kirjoitti...

Nimipäivät ovat siitä Harmittomia, että niitä ei välttämättä edes huomaa...

Otin kuitenkin - päivää juhlistaakseni - reilun kimpaleen sisäfilettä, kärtsäsin sen herkullisiksi ja vetäsin ääntä kohti.

Nii ja sit mulla on uus puhelin: Samsung B2100

Dårka kirjoitti...

Nimipäivät ovat siitä Harmittomia, että niitä ei välttämättä edes huomaa...

Otin kuitenkin - päivää juhlistaakseni - reilun kimpaleen sisäfilettä, kärtsäsin sen herkullisiksi ja vetäsin ääntä kohti.

Nii ja sit mulla on uus puhelin: Samsung B2100

Dårka kirjoitti...

Miksi tuo tuli kahteen kertaan?

Tiina kirjoitti...

Ofelia, kiitti, kävin tsekkaamassa. :)

Dårka, kiitos vaan juhlistuksesta. :)
Melkosen pähee uusi puhelin sulla, nyt voit sitten heitellä sitä seinään ja järveen ja vaikka mihinkä.
Ja se tuli kahdesti siksi, kun sä olet niin sairaan nopee klikkaileen.

seeds kirjoitti...

Joo, arvasinkin etten vaan tajua tota Depp-juttua. (Ulkonäöstäkään en oikeastaan jaksa niin paljoa välittää, kun mulla oli nuorena ihan nuoren Deppin näköinen poikaystävä, jonka kanssa homma päättyi kyllä huonosti. Ihan tosissani kerran näin työpaikan vessassa Depp-julisteen, ja sekunnin ajan mietin miksi exästä on tehty juliste, ennekuin tajusin että se on tietty Depp)

Se häävideo oli kyllä sikäli outo, että minusta niitä morsiusneitoja ja bestmänejä sun muita oli ensinnäkin ihan liian monta ja ne esiintyi ja sooloilo ihan liian kauan ennen varsinaista paria. Voin kuvitella kuinka meidän suvussa ainakin jo kiemurreltaisiin vaivautuneina ennenkuin show olisi edes puolella välissä ja hieman paheksuttaisiin kuinka vieraat ihmiset noin vievät koko shown parilta, jota ihmiset kuitenkin oikeasti ovat tuleet katsomaan. Mutta ehkä tuo suku oli väähn vapautuneempaa sakkia, ja ehkä ne neidot ja miehet olivat myös sukulaisia; siskoja, serkkuja jne.

-Anne- kirjoitti...

Aivan loistava tuo häävideo - tämäkin kyynikko liikuttui.