28. heinäkuuta 2009

Lomalle lompsis!


Näin viime yönä hiukkasen hämärää unta. Oli Minhin syntymäpäivä ja hänelle oltiin järjestetty isolla porukalla yllätysjuhlat. Minäkin olin siellä. Ja ainakin Gata sekä ex-Rappiotäti, jonka kanssa halasimme jopa epäilyttävän pitkään. Minh oli jostain syystä huonotuulinen (A:n känny oli kiinni eikä siihen saanut yhteyttä), saapui paikalle takaovesta ja yritti luikkia melkein samantien pois bileistä. Yritin vielä lähettää jonkinlaista tekstiviestiä Minhin perään, mutta yritys oli tuomittu epäonnistumaan, koska puhelinnumeron sijasta minun piti muistaa jonkun tutun tutun lapsen nimi ja tietysti se meni väärin.

Ehkä ihan hyvää tekee tämän unen myötä siirtyä hetkeksi viettämään mökkielämää. Poistun siis yllättäin muutamaksi päiväksi nettimaailmasta. Pitäkää peukkuja, että on lämmintä ja aurinkoista. Sii juu!


Ai niin! Olen tänään putsannut ja pakastanut viisi kiloa mansikoita (ihan yksin, köh köh, kiitos vaan apulaiselle) ja vääntänyt mustikka-raparperipiirakan, jota juuri mussutin ja joka on tosi hyvää! Kiikutan lopun piirakkaa mökille huomenna mukanani. Tänään pitäisi vielä pakastaa neljä raparperinvartta sekä loput mustikat. Kyllä nyt on kesä laitettu huolella talteen!

5 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Aah, möksälle - nauti! Odotan kovasti, että itsekin pääsisi maalle makoilemaan :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos, toivottavasti ilma pysyy ylhäällä pilvissä eikä tule märkänä alas. :)

Gata kirjoitti...

Aika siirtyä netin äärestä lomanviettoon. :D Nautihan sie! Hyvää lomaa!

minh kirjoitti...

No just tollanenhan mä olenkin: aina huonolla tuulella ja luikin bileistä pois. Toivottavasti en kuitenkaan pilannut muiden juhlia!

hauskaa lomaa!
-minh-

Tiina kirjoitti...

Gata, nautin kyllä. :)
Taisi tosiaan olla hyvä aika poistua netistä hetkeksi. :D

Minh, en kyllä usko ollenkaan että olet sellainen. :) Todella vaikea käsittää mistä nämä unet saavat alkunsa. :D