11. elokuuta 2009

Enimmäkseen Harmiton jokainen kai meistä on

Kävin tänään mattopyykillä. Pesin yhden pienen ja kaksi isoa räsymattoa. Se oli mukavaa. Seuraavaksi pitäisi sitten tietysti pestä lattiat, että ne puhtaat matot tohtii laittaa takaisin lattialle. Mutta sen teen vasta ehkä huomenna tai ylihuomenna...

Pari kertaa pesuhetkeni aikana satoi vettä, mutta se ei haitannut, koska olin onnistunut kastelemaan itseni muutenkin. Opinkin, että mattopyykille mentäessä kannattaa ottaa mukaan 1) housut, joista ei huomaa, vaikka ne olisivat ihan läpimärät (mustat siis) ja 2) juotavaa. Meinasin kuolla janoon, kun aurinko porotti ja oli kuuma ja olin rehannut niiden mattojen kanssa. En voinut käydä kaupastakaan ostamassa juotavaa, koska en ollut ottanut rahaa mukaan enkä niissä läpimärissä housuissa olisi kehdannut kauppaan mennäkään. Pesu-urakan jälkeen kuivattelin housujani penkillä (jalassa siis yhä) ja mietin jo mäntysuovan juomista janooni ja toivoin, että Näsijärvessä olisi juotavaa vettä. Kyllä sitä joku koira kävi hörppimässä siinä rannassa, joten kaipa minäkin olisin voinut sitä juoda. Mutta ehkä en ollut vielä niin äärimmäisessä hädässä.

No, nyt matot ovat tuossa pihalla kuivumassa. Yöksi on luvattu sadetta, joten täytyy kohta käydä hakemassa ne sisälle. Käyn ehkä hakemassa ne vasta pimeän turvin, niin ei tarvi vaihtaa mitään sivistyneempiä vaatteita päällä. Tällä hetkellä kun olen pukeutunut toppiin ja pyjamahousuihin. Naapurien juorukerhokin on taas partiossa tuossa pihalla.

Asiasta toiseen. Tinka ystävällisesti vinkkasi minulle Metuja-nimisen bändin uudesta levystä. Ei siksi, että musiikki olisi niin hyvää, vaan siksi, että levyn nimi on Enimmäkseen Harmiton. Ja tietysti levyltä löytyy saman niminen kappalekin. Otsikko on siitä lainattu. Pakkohan se oli käydä myspacessa kuuntelemassa (käykää tekin, linkki tuossa bändin nimen takana). Otan tuon nyt tietenkin jonkinlaisena tribuuttina itselleni tai blogilleni. Hehee.

6 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

Reipasta meininkiä sulla taas :)
Kehtaanko tunnustaa, etten oo koskaan ollu mattolaiturilla :o

Mitä Metujaan tulee, niin kuuntelin ite sitä joskus 90-luvulla paljonki. Sitte se jotenki jäi - kunnes taas eilen hokasin, että uutta levyä pukannu. Hmmm. Eikä [minun mielestä] ollenkaan liian pahaa :) Vois laittaa ostoslistalle, heti.

hdcanis kirjoitti...

Hmm, minun blogini tuskin voi moista kunnianosoitusta saada kun sen niminen levy on jo, kunnioituksenosoitus on mennyt eri suuntaan (ja oletko ihan varma ettei Metujan inspiraatio ole ollut Douglas Adams? :)

Tiina kirjoitti...

Tinka, en mäkään ollut laiturilla, noi pesupaikat oli ihan kuivalla maalla. ;D
Mä en olekaan ennen (kai) tuosta Metujanista kuullut. Ei ehkä ihan meitsin musiikkia, mutta en sano että olisi huonoa.

Hdcanis, joo, kyllä mä olen aivan varma, että Metujan on saanut inspiraation minusta eikä Douglas Adamsista. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen enimmäkseen harmillinen.

Mimmu kirjoitti...

Mä olen niin tylsä, että mieluummin laitan mun matot vanhemmille maalle ja siellä ne pestään painepesurilla. Mulla tosin on lähinnä farkuista tehtyjä räsymattoja, niin ne saattais imeä ihan liikaa vettä enkä mä sais niitä sitten enää liikkumaan.

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, no voi harmillisuus sitten.

Mimmu, tiiä sitten onko siinä niin tylsyydestä kyse. Ei oo pakko jos ei taho. :D
Aika painavia kyllä nuokin oli, mutta sain raahattua ne kuivumaan kuitenkin.