10. elokuuta 2009

Instant Karma's gonna get youLaittakaa siitä video pyörimään taustalle ja jatkakaa lukemista. Olkoon tämä muuten samalla vaikkapa sunnuntaiklassikko (vaikka onkin maanantai).

Viikonloppu meni mökkeillessä. Oli oikein lämmintä ja aurinkoista, kuten KESÄLLÄ kuuluukin olla. Tuli saunottua ja uitua ja rusketuttua ja grillattua ja juotua siideriä, kuten mökillä kuuluukin tehdä. Muuten oli ihan kiva viikonloppu, paitsi kissa aiheutti perjantai-iltana ja -yönä pientä (no okei, SUURTA) huolestumista. Yöunet jäivät aika lyhyiksi miettiessä kissan terveydentilaa, mutta onneksi kyseessä taisi olla vain joku lyhytaikainen ähky tai muu vatsavaiva ja aamulla kaikki oli jo ihan hyvin.

Sain perjantaina uuden pakastimen. Vanhassakaan ei varsinaisesti ollut muuta vikaa kuin että se oli tosi vanha ja todennäköisesti kulutti sähköä ihan älyttömästi. Tämän uuden pitäisi kuluttaa paljon vähemmän sähköä, tietysti. Ainut huono puoli siinä tuntuu näillä näkymin olevan omituinen plopsahtava ääni, kun pakastin alkaa käydä tai lakkaa käymästä. Ehkä ne on ne plussa-pallot, jotka plopsahtelee.

Olen kärsinyt viime päivinä kummallisista vatsavaivoista. Oikeaan kylkeen pistää välillä ja säteilee siitä selkään. Arvelen, että kyseessä on jonkinlaiset ruoansulatukselliset vaivat (niitähän minulla aina on), mutta voitte tietysti tehdä jotain pelottavia diagnooseja, jos haluatte ruokkia luulosairauttani. Toivon, että se menee itsellään ohi, ettei tarvisi lääkäriin lähteä. Olen tänään syönyt kaurapuuroa ja juonut paljon vettä.

Sitä vaan ihmettelen, että miksi tuo yksi (Yoko Ono?) tuossa videolla neuloo jotain side silmillä?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan! Piti ihan kuunneella useampaan otteeseen pitkästä aikaa. Upea klassikko.

Parane pian!

Mymskä kirjoitti...

Joo, biisi on hyvä, klassikko.
Tuo Onon akka on varmaan tosi taiteellinen tässäkin.

Tiina kirjoitti...

Lepis, kiitos, yritän parantua. Onneksi se on vain hetkittäistä. :)
Ja kyllä se vaan on. :)

Mymskä, huomasinkin nyt tarkemmalla katselulla, että se virkkasi eikä neuloi. Enivei... :D

Ääh. Huutava vääryys, että Lennon ammuttiin.

Annikki kirjoitti...

Siinä kulkisi semmottinen kylkivälihermo rintahermojen etuhaaraan selkäpuolelle, jota pitkin kipuaistimukset kulkevat keskushermostoon, joten säteily voi ihan hyvin olla myös selän hermon pinnetilasta koko hermotusalueelle kylkeen.

Tukirankaperäinen rintakipu on pistävää, joskus pitkäkestoista särkyä, segmentaalisesti säteilevää, sitä voi aiheuttaa nivelet, kylkivälilihakset, kylkivälikalvot, rustorakenteet jne.

Ruuansulatuskanavasta ei taida säteillä kylkeen (sen lisäksi oikeaan hartiaan) mikään muu kuin sappitulehdus.

Että jos se ei ole sitä melko yleistä hetkellisestä hapenpuutteesta johtuvaa kovaa kipua kylkivälilihaksessa (kylkeen pistää), niin lääkäriin vaan, jos ei kipu lopu.

Mun superdiagnoosi ois varmaankin juurikin joku rintarangan jumiutumisjuttu, joka säteilee kylkeen, kun sulla on sitä niskajumihistoriaa. Eikä sitten nosteta syytettä, jos kuolet sappisyöpään tms.

Elegia kirjoitti...

Minäpä lähdenkin huomenna tekemään mökille sitä, mitä sinä teit jo :D

Täytyy kuunnella biisi myöhemmin, on näes vähän aikaista alkaa luukutella poppikonetta!

Charlatan kirjoitti...

Ennen kuin luen lauseen että voimme tehdä pelottavia diagnooseja niin välähti mieleen ENDOMETRIOOSI =) mutta olen lukenut viime aikoina niin paljon lapsettomuusjuttuja että se tuli sieltä, ei kyljestäsi.... Toivotaan että se kipu häviää pian.

Täytyy siirtyä IE:iin ja katsoa video, Mozilla ei suostu mitään ikinä avaamaan. Höh!

Tinka kirjoitti...

Kävin tänään kaapunnilla ja silmään osu yks levy, jolla oli jotenki tuttu nimi :) Piti ottaa kuvaki, mutta unohtu, kun en heti bongaushetkellä viittiny.

Metujan uus levy..
http://www.myspace.com/metuja

Tiina kirjoitti...

Annikki, no nyt kun sanoit, niin se tosiaan taitaakin säteillä selästä kylkeen eikä toisinpäin. Jostain syystä kuvittelin tämän alkaneen yhdestä popcorn-mässäilystä ja olevan jotenkin tekemisissä paksusuolen tms. kanssa, mutta toi selkä käy kyllä enempi järkeen. Et sä ihan turhaan sinne lääkikseen oo lukenu. ;D

Elegia, jee, nauti mökkeilystä. :)
Sä varmaan löydät joka aamu madon, kun oot noin aikainen lintu.

Charlatan, endometrioosi... En uskalla edes googlata. :D
Onneks tuo on joka päivä vähän vähemmän kipuileva. :)

Tinka!!! :D :D :D :D :D
Tikahdun! :D Pakkohan se nimikappale oli kuunnella. Otan tuon ehkä nyt jonkinlaisena tribuuttina itselleni/blogilleni. :D
Kiitos tästä infosta! :D

Hane kirjoitti...

Ei ole kyllä mun suosikkini John Lennonin biiseistä, joita on muutamia tosi hyviäkin kyllä...Vai onko tässä jotain hienouksia, jotka menee multa taas yli tupeen ?
Kumma kyllä, mutta mä en ikinä innostunut Beatleseistä...toi Ono on kyllä huvittava, kiitos siitä ;o)

Tiina kirjoitti...

Eipähän tuossa mitään sen hienompaa ole, jotkut tykkää ja jotkut ei. Minä tykkään. :)
Beatlesilla on niin monenlaista musiikkia, että tykkään osasta ja osasta taas en. Lennonista enempi.
Hyvä että Ono edes viihdytti. ;D