20. elokuuta 2009

Mustan kissan paksut posket

Kiertelin noita Valokuvatorstain osallistujien blogeja lävitse ja yritin jopa kommentoida jokaiselle jotakin. Vaan kylläpä olikin vaikea kommentoida Vuodatuksen blogeihin. Jos jotenkin sai klikattua itsensä niihin kommenttiosaston kenttiin, niin piti vielä onnistua painamaan sitä lähetä-nappulaa. Kun/jos sen kommentin sai vihdoin useamman klikkauksen ja muun kikkakolmosen jälkeen lähtemään, niin sitten vielä tämä:Tiedänhän minä, etten kovin asiaa ikinä lörpötä, mutta että vielä roskaa... Pah!

11 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

Tuo surunaama on viestissä ehkä kaikista parasta. Ihan kuin ylläpito olisi erityisen pahoillaan ja ihan kuin ongelma ei olisi oikeasti ongelma :(

Tiina kirjoitti...

Niinpä. :D
Tulee sellainen fiilis, että ne tietävät itsekin jo valmiiksi, ettei se kommentti nyt oikeasti ollut roskapostia vaan ihan turhaan tässä huudellaan viereisiin pöytiin.

Outi kirjoitti...

Tuo roskapostiruutu on hypännyt silmille aina silloin tällöin viime aikoina. Siitä tulee ihan melkein rikollinen olo syytettyjen penkillä.

Sain itse varmaan yhteen vuodatus blogiin kommentoitua, mutta sekin kommentti piti laittaa kahteen kertaan. En olisi viitsinyt, jos ei olisi ollut tuttu vierailupaikka.

Tiina kirjoitti...

Hankalaa, hyvin hankalaa. Toivottavasti vuodatuslaiset raportoivat näistä ongelmista ylläpidolle. Minä en jaksa kuin valittaa omassa blogissani asiasta. ;D

Anu kirjoitti...

Samma häär. Ettei vain olisi niin, että meidät blogspottilaiset on laitettu roskasakiksi vuodatuksen puolella. ;)

Sisko kirjoitti...

Kiva kun pääsit kuitenkin kommentoimaan. Minä olen Vuodatukselainen ja olen saanut saman roskapostijutun eteeni, kun yritin kommentoida Vuodatuksen blogeihin. Tänään on tullut, ei koskaan ennen.

Neo kirjoitti...

Just just... Että ehkäpä sitä pitää miettiä mihin sen pesänsä sitten rakentaa.

Zilga kirjoitti...

Harminpaikka, jos kommentointi ei onnistu. Kiva kuitenkin, kun piipahdit blogissani.
Oravaveitikan touhut ovat kivasti onnistuneet.

Anonyymi kirjoitti...

Totuus tekee kipeää.

Tiina kirjoitti...

Anu, voi hyvinkin olla. ;D

Sisko, kyllähän mä sitten vaikka ihan sinnillä sain ne kommentit läpi. :D

Neo, toivon mukaan tuo oli joku ohimenevä tilanne. :)

Anonyymi, niin tekee, nyyh.

lepis kirjoitti...

Mulle kävi viikolla samoin. Nyt se tuntuu jo olevan ohitse, mutta aikasen tuskastuttavaa. No, on täällä bloggerissakin välillä kommervenkkinsä päästä läpi kommenttiensa kanssa. Tällä hetkellä se ei kaikissa lukemissani blogeissa hyväksy OpenID-tunnistusta.