5. elokuuta 2009

Menee toraillessa tiistaipäivä, mykkäkoulussa keskiviikko, torstai on epätoivoa täynnä ja perjantaikin kovin pitkä.

Poden ilmeisesti huonoa omaatuntoa siitä etten pariin päivään ole kirjoittanut tänne mitään, sillä näin untakin siitä miten kirjoitin blogiin ja selitin, etten oikein ole jaksanut kirjoittaa viime päivinä. (Tähän tulisi sellainen naurunaama, ellen periaatteellisesti olisi laittamatta niitä postauksiin). No, kesä nyt on tällaista aikaa ja varmaan syksyllä sitten taas ehdin nähdä vaivaa enemmän asioista ja nillittää tänne tiuhempaan.

Olenpa todella iloinen sitten, kun tuo Madonnan konsertti on ohitse. Tässä on nyt pari kuukautta vouhotettu asiasta ja tänään on kai se h-hetki. Jos huomisen jälkeen sitten riittäisi tuo loputon Madonna-uutisointi. Meinasin kirjoittaa siitä, miten Madonna tulee minulta jo korvista ja miten yliarvostettu hän on, mutta Elma sanoi sen kaiken paremmin. (Edit: Ja Lehti vielä paremmin).

Tänään on taas niitä päiviä, kun pitäisi vähän siivoskella kotona (saan mahd. uuden pakastimen jonain päivänä ja se aiheuttaa pieniä raivaustoimenpiteitä) ja samaan aikaan tekisi mieli vain laiskotella, mutta kesä ja säätila tuntuvat vaativan lähtemään ulos. Hankalaa. Onneksi helteitä näyttäisi jatkuvan koko loppuviikon, joten ei yhdellä keskiviikolla niin väliä ole. Mañana.

My Milk Toof on ehkä ihanin blogi ikinä. Katsokaa ja ihastukaa!

10 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Todella mainio blogivinkki. Kiitos. :)

Tinka kirjoitti...

Niinpäh! Kiitos blogivinkkauksesta! Ihana!

Dårka kirjoitti...

It ain't over 'til the fat lady sings, kuten amerikkalaiset sanovat. Tai tässä tapauksessa slim, mutta jätetään se lady vek.

Helsinki on ihan mesta paikka, mutta täällä ei toimi liikenne:

a) normaalisti
b) poikkeustilanteissa
c) muulloin

Tai siis toimii, mutta liikenne menee rikki heti kun jotain tapahtuu.

Taidan linnottautua vuokra-asuntooni Kotikadulle, kunnes Ms. Ciccone on kadonnut maasta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se Matonaama ole Mrs. Ritchie?

Charlatan kirjoitti...

Onneks mä asun korvessa täällä niin Madonnan vierailu ei liikuta. Mutta ärsyttää juu kun joka tuutista sitä toitotetaan. En oo koskaan kuullut niin paljon sen musiikkia koko elämäni aikana kuin tänään parin tunnin aikana radiossa. Huh. Ei jaksa enää!!! En ymmärrä mikä siinä ihmisessä on niin ihmeellistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmeellistä kai lähinnä on se, että on rikas/mahtava/kuuluisa (ja Suomessa). Ihan niin kuin r/m/k ei sinänsä riittäisi - pitää vielä vouhottaa ja nuoleskella. Hyi.

Tiina kirjoitti...

Outi ja Tinka, olkaa hyvät. :) Minustakin tuo on ihana.

Dårka, mitä tästä voimme päätellä? Emme yhtikäs mitään. Paitsi että Helsingissä ei liikenne toimi ja sinä olet Kotikadun Hannes.

Anonyymi, ei mitään käsitystä. Eikös ne ole eronneet?

Charlatan, no ei se täällä Tampereellakaan katukuvassa näy, muuten kuin lööppeinä ja muuna. Valitettavasti netistä ja telkkarista sitä tuubaa sitten tuleekin koko ajan ja väkisin.

Toinen anonyymi, äläpä muuta sano. Ei voi käsittää. Olis hauska tietää Madonnan raideri tällä kertaa...

Anonyymi kirjoitti...

Mrs. Ritchie, evp?

Dårka kirjoitti...

"ja sinä olet Kotikadun Hannes"

Ai. Kuka se on?

Anonyymi kirjoitti...

convicted samuelson shelf comfort generous buffet participant ignored capabilities short skis
masimundus semikonecolori