25. elokuuta 2009

Juonipaljastuksia

Ajattelin kertoa teille reaaliaikaisesti mitä BB-talossa tapahtuu. Halusitte tai ette. Lisäilen tähän sitä mukaan kunnes kaikki on talossa sisällä. Jaa miten niin tylsää, minullako?


19.37 talo alkoi näkyä, kamera zoomasi oveen.
Eka asukas tulee taloon, joku ikivanha nainen, blondi mustapronssikrumeluurisessa mekossa, puhuu itsekseen ja rupesi selostamaan talon sisustusta.

19.40 tulee joku nuori mies, varmaan homo, käy ilmi että kyseessä on italialainen Aso(?), joka puhuu hiukan huonoa suomea. Naisen nimeksi ilmenee Terttu.

19.42 Aso onkin Iranista eikä Italiasta. Ehkä. Asuu Turussa. Terttu on Joensuusta.

19.43 tuli joku nuori blondi tyttö. Lotta. Teinipissis ehkä? Niskassa lävistyksiä. Lotta ei ymmärrä. Lotta on Helsingistä. Lotta ei yhtään ymmärrä.

19.47 tulee joku blondi nuori kaveri violetissa pitkässä turkistakissa. Joku vaihtoehtonuori. Nimestä ei mitään käsitystä. Voi vitsi kun pääsis tupakalle. Lotta on seurannut kaikki BB:n tuotantokaudet tarkkaan, koska heittelee kommentteja "kaikki aina puhuu täällä yksikseen" ja "kaikki aina sanoo, että tää näyttää pienemmältä tää talo" ja "mun mielestä niitä on aina ollu 12". Nimetön jannu kertoo turkin olevan huumoriturkki.

19.50 tulee toinen blondi tyttö. Joku Kadi 2.0. Uusi tyttö on Helsingin karsinnoista. Nimeltään Kätlin (!!!). Hehe. Nimettömän pojan nimi onkin Nino.

19.54 tuli joku ponnaripäinen silmälasipäinen tummatukkainen poika. Esa..? Tyypit yrittävät opetella muistamaan toistensa nimiä. Kätlinin lempinimi on Kätä.

19.57 tuli joku itämaisen (japani tai vastaava) näköinen nuori tyttö. Musta pitkä pörröinen tukka. Nimi meni kyllä taas ohi. Lady Gaga? Gaga meinaa pökrätä ja istui alas. Ai se olikin Dana. Dana on sieltä mistä Boratkin on, Kazakstanista, miten se kirjoitetaan... Kätällä on hiki käsissä ja jaloissa.

20.03 tuli ensimmäinen kuulutus, että rikotte sääntöjä. Tuotannosta puhuminen on kielletty!

20.04 tuli toinen kuulutus. Tämä on Big Brother, rikotte sääntöjä, tuotannosta puhuminen on kielletty! Terttu luulee että kavereille puhuminen ulkomaailmaan rikkoo sääntöjä ainoastaan, jos puhuu niistä pahaa.

20.05 tuli punapipoinen ja leveähymyinen Sampo. Tummat kikkarat näkyy pipon alta. Olisko tässä tämän vuoden kinkku? Ehkä ei. Hiukan liikaa sellasen skeittaripojan näköinen meitsin makuun. Taas ne puhuu tuotannosta. Dorkat.

20.08 tulee joku hädissään huitova brunette. Huohottaa ja hihittää niin, ettei puheesta saa selvää. Ilmeisesti Helena tai Jelena. Joo, Jelena Jiillä. Talossa on muuten taas yläkerta, mutta ovi on lukossa. Ason tekee ihan hirveästi mieli tupakkaa. Kätlin todella kirjoitetaan Kätlin.

20.12 tuli joku lippispäinen skeittaripoika. Ragnar. Köyhän miehen Sauli. Pinkki paita, yyyyhh... Ragnar on pakosti homo. Ragnaria voi sanoa Raksuksi. Raksukin on vissiin Virosta kotoisin, kuten Kätäkin. Montako niitä jo tuolla on?

20.15 tuli joku tosi vaalea nuori tyttönen, Tuija. Silmälasipäinen. Tuija vaikuttaa naisista täysipäisimmältä tähän mennessä. Ensivaikutelma toki voi hämätä. Tuija on Riihimäeltä, tai sitten joku muu noista tytöistä.

20.19 sisään asteli joku melko komea (tyttöjen mielestä) nuori hiukan ujon oloinen poika. Pieni leukaparta. Nimen missasin jälleen. Ai tääkin on Esa. Nyt on kaksi Esaa. Tyypit miettivät miten Esat erottaa toisistaan. Joko niitä on 12? En osaa laskea. Kaikki muut on jotain parikymppisiä paitsi Terttu.

20.22 sisään asteli joku tumma etutukkainen kaunotar. Hampaat on ainakin valkoiset. Nimeltänsä Minna. Jokohan ne on siellä kaikki? Ainakin joku noista osaa laskea, koska naisia todettiin olevan seitsemän ja poikia yksi vähemmän. Tästä päättelen, että yhteisluku on 13.

20.26 tuli sisään tämän vuoden rokkari. Nahkatakkinen ja ponnaripäinen Sami. Samilla on vaaleanpunainen kravatti. Nyt niitä on sitten kai neljätoista. Talossa on ehkä vain yksi makuuhuone?

20.30 vaikuttaa siltä, että asukkaiden mielestä ainakin kaikki on jo koossa, koska kokoontuivat sohvalle ja alkoivat esittelykierroksen.

20.34 Sami kertoo olevansa karaokeisäntä Kokkolasta. 30-vuotias. Pelaa jalkapalloa tosi hyvin, kuulemma. Terttu on 61-vuotias. (Sisäpiirin tietona voin kertoa, että Tertun kutsumanimi Joensuussa on "saamarin akka").

20.40 tää pinkkipaitainen homopoika on muotibloggaaja! Olikos tää se Raksu? Kuka löytää blogin ekana, saa kunniamaininnan. Työkseen Raksu toimii baarimikkona ja mallina. Lotta lukee Raksun blogia ja se on Lotasta tosi noloa. Lotta on kampaaja. Miksi noi haluaa tietää kaikkien horoskooppimerkit?

20.43 Aso on viimeisen vuoden aikana vaihtanut punttisalin juopotteluun. Aso on 23-vuotias ja asunut Suomessa vuodesta 2000. Puhuu myös kurdia. Tuijan lempinimi on Tiko. Tiko on Hyvinkään Prisman kassaneiti.

20.49 Nino on lähihoitaja ja sillä on varmaan se helvetin ikäkriisi. Nino pitää jotain kerhotoimintaa eka- ja tokaluokkalaisille. Ja tekee pellen hommia. Nino taitaa ollakin paikan pelle, kun sillä on se huumoriturkkikin ja joku naisten toppi päällä.

20.51 makuuhuoneen (siis yhdenkö vaan?) ovi aukesi. Siellä on yksi iso sänky. Siis pelkästään. Siskonpetiin vaan kaikki. Jokohan tällä tuotantokaudella saataisiin siitettyä ensimmäinen bb-vauva?

20.59 yleistä hälinää ja pälinää. Eiköhän tää ollut tässä. Päivitän enää vain, jos jotain jännittävää tapahtuu. Mitä epäilen. Kohta ne varmaan saa alkoholia ja loppuilta onkin sitten yhtä puuroa.

01.25 yöhuomautus: Tyypit on kännissä. Aso rupeaa riehumaan, koska tyypit luulivat sitä homoksi. Aso vakuuttelee nyt omaa heterouttaan sellaisella kiivaudella, että taitaa olla tosi kaappihomo, itseltäänkin vielä kaapissa. Sen sijaan se huumoriturkkinen tyyppi, Nino, ilmeisesti on homo.

01.42 Sami on ehkä suosikkini tällä hetkellä. Joku pojista tiedusteli Samin seksuaalista suuntautumista (koska homous selkeästi on päivän puheenaihe talossa), niin Sami vastasi: "Mä voin olla ihan mitä vaan. Mä voin olla sulle homo, jos sä haluat." Terttu tuli paplarit päässä katsastamaan nuorison juhlat, vaikka ei itse osallistukaan juominkeihin.

Bonussektori: Ragnarin blogi löytyy osoitteesta http://fashfashfash.blogspot.com! Kiitokset ja kultaa ja kunniaa ja muuta suitsutusta Neolle salapoliisintyöstä! :)

Ps. Kauhea epäkohta! Talossa ei ole tänä vuonna yhtään tamperelaista!!!

18 kommenttia:

Rippu kirjoitti...

Ähähäää :D Ihana Tiina <3 Taidankin seurata BB:tä tänä vuonna ainoastaan tätä kautta. Lupaatko jatkaa? Lupaathan?

Alcinoe kirjoitti...

Tiina. Mä en kestä. =D

Neo kirjoitti...

Hei joo, tää onkin paras tapa seurata bb:tä 24/7 :D

yllätystyttö kirjoitti...

Mahtavaa!

Tiina selostaa BB:tä 24/7!
Vähän olis upea palvelu.

Upeeta! :)

Minja kirjoitti...

:D Yhtään ei haittaa, etten ite nää livenä. Oon melko varma, että se on parempi näin.

Tiina kirjoitti...

Rippu, siinäpä oliskin työntäyteiset pari kuukautta mulle. Voi olla, että jää lupaamatta. :D
Kiitos, ite oot ihana. :)

Alcinoe, hei kestä nyt vaan! :D

Neo, voi olla että tää tätä kautta seuraaminen loppuu aika lyhyeen. :D

Yllätystyttö, jos maksatte tästä palvelusta, niin voin jatkaa. ;D

Minja, jaa-a, kiitos luottamuksesta. :D

Neo kirjoitti...

Emmää mitää raksun blogia löytäny, mut tuolla se ainaski komeili jonkun toisen muotiblogissa...

http://givewingstomylife.blogspot.com/2009/05/otsikoton.html

Tiina kirjoitti...

Hyvä Neo, johtolanka! :D

Neo kirjoitti...

http://fashfashfash.blogspot.com/

Tuolta löyty :D

Saaks mä nyt sen kunniamaininnan? *kerjää*

Neo kirjoitti...

http://fashfashfash.blogspot.com/

Tuolta löyty :D

Saaks mä nyt sen kunniamaininnan? *kerjää*

Tiina kirjoitti...

Saat, Neo! Huippua!
Kunniamaininta, ole hyvä. :D

Tinka kirjoitti...

Tertun vois laittaa heti arestiin. Hölö mikä hölö. Voi luoja!

Ai, miten niin nyökyttelin lukiessani merkintääsi - ukko otti ja aukas telkkarin. KÄÄK! Se on menoa ny taas tämäki syksy.

Hauskaa ja mieliä kuohuttavaa BB-syksyä Tiinalle ;D

Anonyymi kirjoitti...

etttekö te oo ennen tienny raksun blogista? huoh ihmiset... oon lukenu sitä jo monta kuukautta

Tiina kirjoitti...

Tinka, Tertusta voi olla vielä viihdettä, ellei sitä äänestetä ekana pihalle. :D
Kiitos vaan, hauskaa BB-syksyä sullekin. Nyt kyllä jo tuntuu siltä, että alkoi puuduttaa. :D

Anonyymi, siis huoh, me ollaan niiiin pihalla!

nona kirjoitti...

Tuksulle löytyi vastine tuosta fashfashfash Raksusta :D Jaksaisit selostaa, tää on hauskaa!

kervå kirjoitti...

Joo kiitti, eiköhän tää ollut tässä, tää kausi nimittäin.

En ennen tiennykään että on noita homoblogeja.

hdcanis kirjoitti...

jee, tämä on varmaan ihan hyvä muoto seurata BB:ta (tai no kahvilassa tänä aamuna vilkaisin Iltiksestä niiden tyyppien kuvat).

Elegia kirjoitti...

Jee, kiitos Tiina! Tänne korpeen on ihan turha kuvitella saavansa 24/7, joten Subin lähetyksien varassa olen. Kiitos koosteesta ja nauruista.

Muutenkin IHANAA lukea blogiasi, kommentionti vähän tökkii, koska lodjun avaaminen kestää niin tuhottoman kauan!