2. elokuuta 2009

Iso O

Nyt olen lomani lusinut ja kaupungissakin pyörinyt jo reilun vuorokauden verran. Mökkeilystä ajattelin postata kuvien kera tuonnempana, mutta nyt on tärkeämpää asiaa!

Ennen lomaa törmäsin interwebin ihmeellisessä maailmassa Googlen uuteen (ainakin minulle uuteen) yhteisölliseen palveluun. Kyseessä on ilmeisesti joku Facebookin kaltainen mesta, jossa voi tavata uusia kavereita ja ylläpitää jo olemassa olevia ystävyyssuhteita. Ja uskokaa tai älkää, mutta tuon paikan nimi on Orkut. Kuulin noista Orkuista ihan sattumalta jostain ja oli aivan pakko tarkistaa kuulinko oikein. Kyllä kuulin, Orkut se on. Ehkä kertoo jotain henkisestä kypsymättömyydestäni, että hihittelin yhteisön nimelle kuin pahainen teini. Eipä tiennyt Google...

Yhteisö on muuten oikeasti nimetty luojansa Orkut Büyükköktenin mukaan. Voi miesparkaa, toivottavasti ei harkitse muuttoa Suomeen.

5 kommenttia:

Henu kirjoitti...

Haaha. :P

Elegia kirjoitti...

Olen kuullut tästä joskus, kun eräs kaverini kutsui minut sinne. En jaksanut mennä, vaan tyydyin hihittelemään nimelle :D

Tervetuloa takaisin!

Aimo kirjoitti...

Orkut, hih hih hih hih.

Strangiato kirjoitti...

Mä kuuluin joskus tuohon hetken, kun yks kaveri kutsui. Ihan turha palvelu, ainut "yhteisöllisyys" oli se kun joiltakin intialaisilta ja toisaalta eteläamerikkalaisilta tyypeiltä tuli kaveripyyntöjä... ;)

Tiina kirjoitti...

Henu, niinpä. :P

Elegia, mua ei edes ole kutsuttu. Tosin käsitin ettei sinne enää tarvita kutsua, tai ehkä tarvitaankin. Ihan sama, ei kiinnosta toistaiseksi.

Aimo, hih hih hih. :D

Strangiato, just just, että sellanen paikka. :D
Kaikkeenhan tietty voi ihan uteliaisuuttaan tutustua, mutta en nyt vielä ainakaan ole ihan niin utelias.