22. lokakuuta 2009

Hajatuksia (*

Minulta loppui aamulla teippi pakkaillessani yksiä juttuja paperin sisään. Menin etsimään keittiön kaapista lisää teippiä. Siinä etsiessäni tuli mieleeni, miten pikkutyttönä pidin ehkä yhtenä parhaista keksinnöistä ikinä sitä sellaista teippiä jonka pintaan saattaa kirjoittaa. Näkymättömäksi teipiksi sitä kutsuin lapsena, en tiedä onko se mikään oikea nimitys kyseiselle tuotteelle. Voi mitä riemua siitä sai revittyäkään, kun kirjoitti tai piirsi siihen teippiin jotain ja sitten liimaili niitä teippejä erinäisiin paikkoihin ja kuvitteli, ettei kukaan näe sitä itse teippiä. Siihen saattoi esimerkiksi piirtää sellaisen tikatun arven ja teipata sen sitten käsivarteen ja näytti muuten ihan melkein aidolta arvelta!

Aamulla myös kylppärissä tulin ajatelleeksi siivoamista ja pintojen pyyhkimistä hankaussienellä. Hankaussienen nimi on PataPata. Voiko oikeasti olla keksitty söpömpää nimeä sienelle? Patapata. Siis kahdesti vaan pata ja siitä on tullut nimi sille sienelle. Miettikää! Vähänkö ihanaa?

Lopuksi voin vielä tehdä vuotuisan inventaarion suklaarahastooni. Saldo: 7,10 euroa.

Tarkistetaanpas mikä saldo on ollut viime kerralla, ja mistäpä sen asian helpommin voisi tarkistaa kuin täältä blogista.

*armotonta googlausta tässä välissä*

Jaahas, edellinen suklaarahaston tarkistuslaskenta löytyi kahden vuoden takaa ja silloin siellä oli tasan 4 euroa. Epäilen kyllä tarkastaneeni sen tässä välissäkin joskus, mutta siitä ei löytynyt todisteita. Ihan kivasti se on kuitenkin kasvanut korkoa tässä kahdessa vuodessa. Enemmän ainakin kuin mitä pankkitilini Nordeassa kasvaa korkoa.

Hyvää yötä!


*) hajatus = hajanainen ajatus

4 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Mä rakastan kanssa patapataa, kutsun täälläkin niitä siksi.
Teippi ja kaikki eri teippityypit ovat todella maailman ykköskeksintöjä, lapsena olin enemmän sellainen maalarinteippi-fani, nykyään läpinäkyvä- ja gaffa-fani. Tykkään myös ihoteipeistä, joskus kun on ollut pahempia koipivaurioita, niin on ihanaa teippailla nilkkoja.
Mulla on pari tuttua ketkä teippaavat ammatikseen ja voi että niitä teippien määriä. Tässä voidaankin sitten siirtyä aiheeseen tarra....

Alcinoe kirjoitti...

Minä tässä hiljan totesin, että jos meillä olisi omakotitalo, pitäisi sitä kasassa sinitarra ja erilaiset teipit. Niin ovat mainioita keksintöjä, vaikkeivat nyt ehkä talonrakennusmateriaaleiksi yleisesti kelpaakaan.

Tiina kirjoitti...

Kata, ihanaa että joku muukin arvostaa patapataa. Ja teippejä! :)
Mä en tiedä mitä on gaffa, pitäis varmaan googlata.

Alcinoe, sinitarraa kohtaan mulla on kyllä sellainen viha/rakkaussuhde. Se on yhtä aikaa loistava keksintö ja myös vähän ällö. :D

Anonyymi kirjoitti...

Parasta sinitarrassa on se kun se jättää niitä rasvatahroja.