9. lokakuuta 2009

Retuperällä

Poden nyt kyllä ihan oikeasti huonoa omaatuntoa siitä, että tämä blogi on viime aikoina jäänyt jotenkin heitteille. Kirjoittelisin tänne mielelläni joka päivä vaikka mitä, mutta kun illalla tähän sohvalle ankkuroituu, niin päästä ei lähde yhtään järkevää tai ainakaan mielenkiintoista ajatusta. Mutta kyllä tämä tästä taas, älkää menettäkö toivorikkauttanne!

Ensi viikon jälkeenhän on so-called-loma elikäs periodien välinen viikko. Silloin ei kai ole kauheasti kouluhommia, vaikka mistäpä sitä tietää. Silloin varmaan kirjoittelen tänne kaikkea tosi jännittävää. Täytyy kyllä käyttää ahkerasti se viikko johonkin oikeasti hyödylliseen, eli turhan tavaran pois heittämiseen. Olen tietääkseni muuttamassa vajaan parin kuukauden päästä (siitä enemmän sitten lähempänä ajankohtaa) ja sitä ennen pitäisi päästä kaikesta ylimääräisestä eroon. Ja koska olen asunut tässä moooonta vuotta, niin voin kertoa, että sitä tavaraa on paaaaljon.

Onnistuin keskiviikon ja torstain taistelemaan Hulluja Päiviä vastaan ilman, että ostin sieltä mitään itselleni (pari lahjaa kyllä ostin). Tänään sitten repsahdin. Minulla oli neljä tuntia ylimääräistä aikaa hengailla aamupäivällä ja Stockallakin oli siihen aikaan väljempää, joten pääsin levylaarille vihdoin rauhassa. Ja senhän tietää kuinka siinä kävi...
Kuvan nipusta siis löytyy
  • Queens of the Stone Age: Lullabies To Paralyze
  • Incubus: Enjoy Incubus
  • Incubus: A Crow Left of the Murder...
  • Led Zeppelin: Led Zeppelin III
  • Led Zeppelin: tommonen jänskä symbolijono

Hassua, että Hulluilla Päivillä on aina myynnissä juuri niiden bändien levyjä, joihin olen kulloinkin hurahtanut. Salaliitto?

5 kommenttia:

Dårka kirjoitti...

Laitetaan ainakin yksi kommentti ettei tule tiinahepulia.

Aiheeseen liittyen. Mä muutin viimeksi raitiovaunulla Pasilasta tänne. Jotkut vähäveriset teenjuojat tms. katsoivat spårassa kieroon kun ängin huonekalujen kanssa vaunuun :)

Ilkka kirjoitti...

Mihis hintaan irtos Zeppelinit?

--KATA-- kirjoitti...

Toi qotsa on tosi hyvä. minä tykkään!

Mimmu kirjoitti...

Etpä ole ainoa, jonka blogi on retuperällä. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa. :)

Tiina kirjoitti...

Dårka, vai tiinahepulia... Oli kyllä lähellä, onneks seivasit. ;)
Ratikka voi olla kyllä aika mielenkiintoinen muuttopeli.

Ilkka, noi oli kaikki 6,90 e/kpl.

Kata, tietty tykkäät, kun sulla on hyvä musiikkimaku. :)

Mimmu, elämme epäjännittäviä aikoja, ystäväiseni. :)