19. lokakuuta 2009

Twilight zone

Heräsin tänään ehkä surrealistisemmalla tavalla ikinä. Hyvin kirkas miesääni lauloi todella kuuluvalla äänellä jotain keskiaikaiselta kuulostavaa kirkkovirttä. Laulu kuului niin kirkkaasti, että olin aivan varma sen tulevan minun asunnostani. Pelästyin aivan älyttömästi. Kello oli jotain kymmentä vaille kahdeksan aamulla. Tarkistin ajan kellosta, koska epäilin tulleeni hulluksi. Heti siis sen jälkeen, kun ensin hetken ajan luulin kuolleeni ja joutuneeni taivaaseen (tai helvettiin, en ole varma). Laulu kuulosti oikeasti siltä kuin joku ikiaikainen enkelikuoro olisi vallannut asuntoni. Vähän ajan päästä ääni vaimeni ensin hiljaiseksi ja sitten lopulta lakkasi kuulumasta kokonaan. Tiedän myös olleeni ihan oikeasti hereillä, koska kävin vessassa järkytyksestä toivuttuani. Ja ei, en todellakaan tiedä mistä oli kyse. Paras arvaus tällä hetkellä on naapurin vaarin radio. Toiseksi paras arvaus on se, että minulla on todellakin alkanut vetää vintillä.

Nukuin tuon tapahtuman jälkeen vielä muutaman tunnin ja uudestaan herättyäni tapahtuma tuntui vielä oudommalta. Mutta ei se kyllä ollut unta. Ihan varmasti ei ollut!

Muuten päivä on mennyt ihan hyvin. Kurkku tuntuu jo paremmalta, valkoiset pilkut ovat vähentyneet. Olen vain lomaillut, en ole jaksanut käydä kaupassa enkä hoitamassa vapaaehtoistyötäni, koska ehkä huomennakin ehtii... Sen sijaan sain siivottua tämän aivan kauheassa kunnossa olevan sikolättini ja yllätin jopa itseni imuroimallakin vielä illalla. On aina niin paljon mukavampaa olla kotona sen jälkeen, kun on siivonnut.

Mutta ei tuollaisia herätyksiä minulle enää, kiitos!

7 kommenttia:

Charlatan kirjoitti...

Ei mitään hätää! Tollasta sattuu. Mä oon kerran herännyt pääni sisäiseen kakofoniseen torvisoittokunnan "konserttiin". Siis heräsin meteliin joka ei kuitenkaan ollut ulkopuolista. Oli outo olo sen jälkeen. =D

Tiina kirjoitti...

Hehe. Mä olen kyllä melko varma, että se ääni tuli mun pääni ulkopuolelta. :D

Ilkka kirjoitti...

Firefox crashas, en ala, meni pitkä juttu siinä. Piti sanomani et mul ei hädänpäivää kun selväjärkisemmät kuunteleepi ääniä puolestani, sen enempää en edellistä teemaani jatka :)

Joku putkisto tehnyt tepposet, näin luulisin, joku looginen jutska läytynee taustalta. Voin toki soittaa ghostbustersit mestoille jos haluannet ;)

Tiina kirjoitti...

Ei mulla nyt varmaan niin pahasti vielä viiraa, että sekoittaisin putkiston äänet musiikkiin... :D
Ghosbustersit voisi olla kova sana!

Dårka kirjoitti...

Mushrooms, More Mushrooms näin pikadiagnoosena. Punaista ja valkoisia pisteitä... ne on ne sienet mitä sä Tiina popsit tuolla harmittomien kuvien puolella muutama viikko sitten. Fläshbäkkii, u nou.

Muuten olen sitä mieltä, että siivoaminen on vaarallista tietokoneille, koska viikonlopun imuroinnin jälkeen mun uskollinen pöytätietokone ei lähtenyt käyntiin. Mä olen niin pettynyt että tekniikka ei kestä. Sekin oli vasta vuodelta 2004. Disclaimer: Imurointi tarkoittaa pölyn imurointia, ei pornoa eikä laittomia tiedostoja.

Tiina kirjoitti...

Oon mä kuullut, että tietokone voi imuroinnista hajota, mutta että pölyn imuroinnista... :D

Jep, mäkin kyllä vähän epäilin jotain tommosta sienijuttua. Ne pilkut ja kaikki. Joo-o.
Paljon ovat sienistä tehneet kappaleita nuo.

Riikkis kirjoitti...

Veikkaan kuitenkin sitä naapurin radiota. Vaille kahdeksan tulee hartaita sävelmiä ja aamuhartautta Yleltä :)