29. kesäkuuta 2009

I understand why they say high school never ends


Muistatteko sen Marilyn Monroen kuuluisan hamekohtauksen (kuvassa yllä)? No minä tein sen saman tänään Hämeensillalla, mutta paidan helmalla. Päälläni oli siis tuollainen hyvin väljä a-linjainen toppi ja tuuli otti ja heitti sen tuosta edestä ilmaan. Ilma oli niin lämmin, että minulla kesti pari sekuntia liian kauan tajuta olevani vatsa paljaana siinä keskellä vilkkainta katua. No, toivottavasti kovin moni ei sokeutunut.

Olen tänään ollut muutenkin sosiaalisesti todella kömpelö. Syytän tästä viime yön untani, joka oli valtavan miellyttävä sekä pääparan sekoittava vielä seuraavana päivänäkin. Kaikenlaiset kommunikointiyritykseni toisten ihmisten kanssa ovat olleet töksähtelyssään niin ensiluokkaisia, että ihan kateeksi kävisi ellen itse olisi se önkkääjä. Esimerkiksi lauseen "anteeksi mitä" sijasta olen käyttänyt naapurille tuttavallisesti sanaa "täh". Lopun aikaa olen vain tuijottanut eteenpäin tyhjä katse silmissäni enkä oikein ole tajunnut mistään mitään.

Niin siis se viime yö. Siis omg. Ehkäkö vähän pussailin Brandon Boydin kanssa. Some serious kissing, if you know what I mean... Kuulostaa tosi teinitouhulta uneksia jostain rokkilaulajasta, mutta syytän tästä näitä helteitä. Uni oli kyllä... mmmmmmmm. Voisin vaikkapa maksaa vähäsen siitä, että pääsisin toteuttamaan viime öisen ihan käytännössä. Vaikka tuskinpa Brandon maksua siitä ottaisi vastaan, että pääsisi pussailemaan minua. Haluan pussailla. Nyt! Heti!!!

Nyt on kyllä pakko käydä järvessä vähän viilentämässä itseäni. Palaan selväjärkisempänä, tai sitten en.

7 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Todella lohduttavaa kuulla, että joku muukin näkee 'omituisia' unia ;D Mulla taas pyöri kavalkadi ex-poikaystäviä ja vähän nykyisiäkin messissä koko yön mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Muutto tekee taas tätä!

Tiina kirjoitti...

Kiva että saatoin olla lohduksi. :D
Muutto ja helteet. Mä syytän helteitä levottomuuksista!

Minja kirjoitti...

Kiva, etten ole ainoa joka näkee epätoivoisen miellyttäviä pussailu-unia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vilautitko edes?

seeds kirjoitti...

Tuttua hommaa täälläkin nuo tuommoiset unet, kohteet vaan ovat eri, mutta kuitenkin... Aina mukavaa, kun tuommoisen unen saa:)

Dårka kirjoitti...

"Ilma oli niin lämmin, että minulla kesti pari sekuntia liian kauan tajuta olevani vatsa paljaana siinä keskellä vilkkainta katua. No, toivottavasti kovin moni ei sokeutunut."

Sulla on navassa joku paha silmä tms.?

Pitää muistaa juoda tarpeeksi kuumalla ja syödä suolaa. Muuten voi tulla lämpöongelma ja se ei ole mukavaa.

Tiina kirjoitti...

Minja, epäilyttäviä mutta kovin miellyttäviä unia. :D

Ano, hmm no tuskin vatsaa enempää.

Seeds, se on kyllä mukavaa. Toisinaan aamulla jopa harmittaa ihan vietävästi, kun tajusi sen olleen vain unta. :)

Dårka, paha silmä tai sitten se on vain niin valkoinen, että sitä katsoessa voi sokaistua.
Yritän muistaa nesteytyksen ja suolan myöskin. :)