14. kesäkuuta 2009

Kuten kuvasta näkyy


Olisihan ne voineet nyt edes yrittää photoshopata tuon näyttämään siltä kuin nuo olisivat samassa kuvassa...

Seiskalle voi tietysti antaa sen verran krediittiä tästä, että tuo salakuvat tosiaan on monikossa. Missään ei luvata yhtä yhteistä salakuvaa pariskunnasta.

Seiska.fi

6 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Ei oikein näytä edes Sarasvuo Sarasvuolta tuossa kuvassa, tulee enempi joku hiihtomaajoukkueen jäsen tuosta mieleeni.

Tiina kirjoitti...

Niinpä, jos se ei ookaan Sarasvuo ollenkaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sentään rehellisesti jätetty shoppaamatta. Shoppauksen raja pitää viimeistään vetää studiokuviin. Niitä ja vain niitä saa käsitellä (jos niitäkään).

Elegia kirjoitti...

Ihme, etteivät olleet tehneet niitä Seiskalle tyypillisiä manipulaatioita (Seiska kyllä aina ilmoittaa, milloin on kyseessä manipuloitu kuva - tiedän, koska ostan Seiskan silloin tällöin) :D

Minäkin ihmettelen, mitä salakuvia nuo tuollaiset ovat, kun eivät ole edes samassa kuvassa?!

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, riippuu tietysti photoshoppauksen asteesta, mutta miksi ihmeessä ei saisi muokata kuin studiokuvia jos niitäkään? Enkä tarkoita nyt sellaista että suoranaisesti "valehdellaan" (laitettaisiin vaikka nuo kaksi näyttämään siltä kuin olisivat samassa kuvassa) vaan värien ja kirkkauden säätöä, pieniä korjailuja yms. Kuka (sinäkö?) sen määrittää mitä "saa" tehdä ja miksi?

Elegia, joku osasi siellä kommenttiosastolla kertoa, että ne oikeat salakuvat olikin siinä painetussa lehdessä. Heh, hiukan harhaajohtavaa nettiotsikointia.

Elegia kirjoitti...

Haha, repesin muuten tuon anon kommentille. Ihan vain siitä syystä, että AINAKIN 90 prosenttia kuvaajista käyttää kuvansa photarin kautta ennen kuin kuvista yksikään päätyy yhtään mihinkään :D

Joo, oli tämäkin pakko tulla sanomaan, anteeksi ;D