16. kesäkuuta 2009

Pari kyssäriä

Tärkein ensin: Onko täällä lukijoissa joku, joka haluaisi paiskata minua Spotify-kutsulla? Kaikki aina puhuu siitä, niin meikäkin haluaa messiin.

Ja vähemmän tärkeä toiseksi: Onko lukijoissa joku Kelly Clarkson -fani? Voisin lahjoittaa kyseisen typykän tuoreimman levyn parhaiten tarpeensa perustelevalle ihmiselle. Anybody? Eikö kukaan?

Minulla oli tänään vähän huonompi päivä, vaikka toisaalta se oli myös ihan hyvä päivä. Ainakin onnekas. Sain nimittäin aamulla postin pakettikortin, jossa lähettäjänä oli Aller Julkaisut Oy ja sisältönä luki palkinto. Menin tietysti hippulat vinkuen hakemaan palkintoani postista. Kävi ilmi, että olin osallistunut jonkun Hot NOW-lehden sadan kesäkassin arvontaan ja voittanut sellaisen kesäkassin. Paketissa oli se kesäkassi (ylläri pylläri), pyyhe, joku hiustenhoitomömmö, tuo edellä mainittu Kelly Clarksonin levy sekä Laura Honkasalon Tyttökerho-pokkari. Väittävät lahjan arvon olevan noin 95 euroa. Pyyhkeelle nyt aina on käyttöä, hoitoaine on paksuille ja vaikeasti hallittaville hiuksille (eli selvästi minun hiuksilleni) ja tuo kirja etenkin vaikuttaa hyvältä. Sen sijaan tuo kesäkassi on kyllä itsessään aika ruma. Se on säkkikangasta, yrmypinkki väriltään ja haiseekin säkkikankaalta. Levylle ajattelin suoda yhden mahdollisuuden, mutta jotenkin epäilen, etten oikein kuulu Kelly Clarksonin kohdeyleisöön.

Huominen vielä kotosalla ja sitten pitäisi lähteä mökille juhannuksen viettoon. Voi kunpa olisi aurinkoista eikä sataisi. Turha toivo, luulen.

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

http://spotify.rejected.se/
Tuolta mää ainakin sain kutsun.

Mari kirjoitti...

Aijoo ja kannattaa käydä kattomassa uudestaan tuolta linkistä jos ovat ehtineet mennä, tulee lisää toisena päivänä.

Tiina kirjoitti...

Kiitos linkistä! Täytyy yrittää huomenna aamulla käydä kärkkymässä, nyt ei näyttänyt olevan. :)

Dårka kirjoitti...

Dårka meni tänään parturiin ja se parturinainen oli järkyttynyt kun halusin 10 mm siilin. Kesätukka siis. Lapaluihin yltäneet vaaleat, aaltoilevat saivat siis kyytiä. Parturi vain hieman nikotteli ja vaati että ei lyhyemmäksi kuin 12 mm :)

Mulle tuli myös yllärikirje kuun alussa ja nyt tässä sitten mietitään mitä pitäisi tehdä sen yllärin kanssa.

Tiina kirjoitti...

Tiina miettii, että onko Dårka mies vai nainen. 10 mm siilin shokeerausaste riippuu tästä. :D

Oliko se yllärikirje tasoa "sinua odottaa miljoonan rahapalkinto" vai "verikokeet paljastivat sinut lapsen isäksi/äidiksi"?

Dårka kirjoitti...

Mä olen nyt kyllä vähän pettynyt kun mun maskuliinisuus asetetaan kyseenalaiseksi...

Tiina kirjoitti...

No kun et sä nyt täällä varsinaisesti koskaan ole gorillan tavoin takonut rintaasi ja karjunut. Pahoittelen. :D

Dårka kirjoitti...

Niin siis mähän olen pitkä ja komea, oikea Pohjolan vaalea Adonis. Lisäksi varakas, älyttömän viksu jne.

Greekah! Bundolo!

sea kirjoitti...

Mulla ei ole yhtään Kellyn levyä eikä kyllä paljoa muitakaan (tuhma lainaan kirjastosta ja kopioin koneelle josta si mp3:sina soittelen). Mutta siis kiinnostaisi kyllä tytön tuotanto. Lupaan pistää levyn kiertoon. :)

sirtsu kirjoitti...

Voisiks antaa sen levyn lahjaksi ...vaikkapa siskollesi? ;)
Siitä vois tulla sellainen "kuka-tänä-vuonna-saa-levyn-lahjaksi" -lahja. Lopulta jonkun täytyy jo tykätä siitä!

Annikki kirjoitti...

Sinulla on kyllä tuota arpaonnea. :)

Minä olen kerran voittanut kameran, ja juuri silloin filmikamerat (siis ne halvat kotikäyttö-) vaihtuivat digeiksi, ja käyttämättähän se jäi.

Ei sano kelly clarksoni mitään musiikillisesti, amerikan idolshan se on, mutta amerikkalaiset pop-tyypit määkii niin ikävästi, että edes minä en pysty niitä kuuntelemaan. En kestä niitä pitkiä vokaalin venytyksiä. Jätä se omaan hyllyyn, niin voit ällistyttää vieraita. :D

Iloista juhannusta nyt ainakin, jos ei aurinkoista!

Mimmu kirjoitti...

Sun pitää laittaa Demin tai muun teinilehden keskustelupalstalle ilmoitus, että annat Kellyn levyn palkaksi koko asunnon siivoamisesta tai jostain muusta vastaavasta. :D

Tiina kirjoitti...

Dårka, uskon tuon kyllä. Kevyesti.

Sea, no mutta! Mä kuuntelen sen levyn varmaan kertaalleen itse ja voin sitten palata asiaan. Juhannuksen jälkeen. :)

Sirtsu, joo, siitä tulis sellanen "laitetaan vahinko kiertämään" -sorttinen lahja. :D

Annikki, joo, ei american idols tosiaan ole mikään laadun tae, vaikka paremminhan ne osaa laulaa kuin suomen idolsit.
Filmikamerasta tuli mieleen, että huomasin tuossa muutama päivä sitten juuri, että vanhassa filmikamerassani on vielä filmi sisällä. Pitäisiköhän näpsiä se täyteen. :D

Mimmu, joo, ihan hyvä idea muuten, paitsi en ehkä halua mitään teinejä tänne siivoamaan. :D