24. huhtikuuta 2010

Let's go get lost


Subilla tulee lauantaisin ohjelma Gwyneth Espanjassa, alkuperäiseltä nimeltään Spain... On the road again. Oletteko katsoneet? Vähänkö se on ihana! Ohjelmassa Gwyneth Paltrow ja muita tyyppejä kiertää ympäri Espanjaa syömässä ja juomassa paikallisia ruokia ja viinejä ja kaikkea. Ruoka on niin älyttömän herkullisen näköistä ja maisemat uskomattoman ihania. Ohjelmaa katsoessa tulee väkisinkin olo, että tuolla minun pitäisi olla eikä täällä. Olisipa rahaa ja matkaseuraa, niin lähtisin vaikka koko kesäksi kiertämään Espanjaa, Italiaa, Ranskaa ja muuta Eurooppaa. Söisin niin, että napa ruskaa ja olisin koko ajan pienessä nousuhumalassa kaikesta viinien maistelusta!

Mutta nytpä olen täällä, Suomen kylmässä keväässä (kyllä se tästä lämpenee), vieläkin pienessä flunssassa, yksin kotona istumassa lauantai-iltana katsomassa televisiosta, kun toiset kokee asioita. Tylsää. Tänä iltana on ollut sellainen tunne, että olen ainoa ihminen tässä maailmassa, joka on yksin kotona lauantai-iltana. Nekin kaverit, jotka näkyvät olevan "online" eri viestimissä, ovat parisuhteessa eläviä eivätkä siis ole yksin kotona. Ja se on ihan eri asia olla jonkun kanssa kotona kuin ihan itsekseen. Itsekseen on vähän säälittävää.

Mainittakoon, että oikeasti minulle on yleensä ihan sama olenko kotosalla keskenäni jonain tiettynä viikonpäivänä, mutta tämä oli vain tällainen tuokiokuvaus. Tänään on tällainen fiilis. Kevättä rinnassa.

Ps. Gwyneth Paltrowssa on pakko olla jotain vikaa. Ärsyttävää, että joku voi olla noin täydellisen kaunis ja niin herttainen, ettei sen täydellisyydestä voi edes ärsyyntyä.

14 kommenttia:

yllätystyttö kirjoitti...

Meinasin kuule neito postata tänään ihan samasta ohjelmasta!

Aivan ihana! Miulle tuli ihan hirveä ikävä Barcelonaan. Tahtoo Cavaa tapaksia ja kaikkea ihanaa.
Oisin tosiaankin koko ajan pienessä nousussa ja ähkyssä. Liikkuisin eteenpäin pyörittämällä.

Ja Gwynethissä on pakko olla jotain vikaa. Ei ole muuten mahdollista!

Tiina kirjoitti...

Mä en ole edes koskaan ollut siellä ja silti mulla on ikävä sinne!
Siellä on kyllä niin hienoja maisemiakin, että varmaan ne kalorit sais kulutettuakin siellä ihan helposti. :)

Aivan älyttömän ihana ohjelma ja ihana Gwyneth. :)

Henu kirjoitti...

Mäkin oon yksin kotona. Pyllystä.

Tiina kirjoitti...

Harmi, että on tuota välimatkaa, niin ei voida lähteä yhdessä pois kotoa.

Annikki kirjoitti...

Minä olen juoppokuskina tänään, ja yksin kotona, odottamassa, että puhelin soi ja vien siskon ja räkälauman kotiinsa. Toivottavasti ei tarvii mennä grillin tai kebabin kautta, ei ois ensimmäinen kerta, kun ois ranskikset penkillä.

Pitääpäs joskus vilkaista tuota ohjelmaa. Olen aina vähän vierastanut Espanjaa, joten kauniit maisemat ja hyvä ruoka varmaan kääntäisivät heti pääni.

Alcinoe kirjoitti...

Parisuhteessa joo, mutta mies töissä. =)

Tiina kirjoitti...

Annikki, no niin, sun elämälläsikin (tai lauantai-illallasikin) on sitten joku tarkoitus, kun oot juoppokuskina. ;D
Mä luulen, että Espanja on ihan yhtä hyvä kuin muutkin maat. Ja varsinkin kun jokainen ruoka jota ne maistaa, on selvästi ihan taivaallisen hyvää ja maailman parasta.

Alcinoe, no mutta parisuhteessahan se melkein on luxoria ja electroluksusta, kun saa olla joskus yksin kotona. Toista se on mulla, joka oon aina yksin kotona... ;D

Annikki kirjoitti...

No nimenomaan, mun elämälläni on tarkoitus toisten palvelijana just sen takia, että olen yksinelävä turha ihminen, joten olen joutava milloin mihinkin hommaan. Sit ne vielä hyvää hyvyyttään ajattelee, että se on minun "aktivointia", kun voin osallistua ja kantaa korteni kekoon.

Niille, joilla on parisuhde, ei soitella.

--

Gwynethillä on mukana koko ajan sellainen pehmeää valoa tuottava varjostettu valokuvauslamppu, sitä kantaa sellainen avustaja ja toinen lisää puuteria ja irtoripsiä. Siinä se salaisuus on, varmasti. Koko ajan, 24/7.

Tiina kirjoitti...

Mä en kelpaa edes kuskiksi, kun oon niin säälittävä, ettei mulla edes ole autoa saati ajokorttia!
No ei vaan, oon kyllä ihan tyytyväinen, ettei tarvi juoppokuskin roolia hoitaa. :D

Oot varmasti oikeassa Gwynethin suhteen. Jotain hämärää siinä on, kun se näyttää niin valoisalta koko ajan!

Anu kirjoitti...

Hei! Täällä myös yksi, joka vietti lauantai-iltansa yksin. 'vilkuttelee'
Enpä ole tiennyt tuollaisesta ohjelmasta. Onko siinä kuulunut tai näkynyt flamencoa edes vilaukselta..? Minä haluaisin matkustaa Espanjaan ihan vaan flamencon vuoksi. Rrrrrrrakastan sitä!

annikki kirjoitti...

Onko tuolla kuvan miehellä muuten crocksit jalassa?

Tiina kirjoitti...

Anu, mä en ole ihan joka jaksoa katsonut, mutta en kyllä ole nähnyt flamencoa siinä. Ne on enempi aina jossain maaseudulla, mutta toki siinä voi vilahtaa.

Annikki, no mä ihan samaa katsoin, mutta aattelin, että antaa nyt olla tämän kerran. :D

Olga kirjoitti...

Niin, mutta ajattele Tiina, miten mahtavaa, että sä olit kotona ihan omavalintaisesti!!! Sähän olisit vonut olla vaikka missä ja tehdä vaikka mitä kyselemättä keneltäkään "lupia":)

(((Gwyneth on mun mielestä vähän ällö... siksi toi ohjelma on jäänyt katsomatta.)))

Tiina kirjoitti...

Olga, heh, positiivista ajattelua... :D No, onhan se noinkin. Tai en mä tiedä oliko se omavalintaista.

Ai, musta kun Gwyneth on niin ihku. :)