20. huhtikuuta 2010

Lost inside my sick head

Google on melko negatiivinen. Kuka edes haluaa nähdä kuvia pari viikkoa kuolleena olleesta tyypistä? Ilmeisesti aika moni. Laynesta taitaa olla kyllä viimeisiltä vuosilta tosi vähän mitään kuvia missään. Veikkaisin, että itse näkemäni viimeiset kuvat on jostain vuodelta -98, tyyppi kuitenkin kuoli vasta 2002. Ehkä ihan hyvä niin, kuitenkin. (Siis se, ettei ole niitä kuvia, ei se, että kuoli).

Olen tässä nousukuumeissani kuunnellut taas pitkästä aikaa Alice In Chainsia. Siis oikein kuunnellut. Luin jostain keskustelupalstalta, että Layne oli vain luuserinarkkari ja AIC kuulostaa ihan samalta ilmankin häntä. Ja paskanmarjat, sanoisin. Sävelkorvatonta, sanoisin. En usko, että löydän koskaan ketään toista laulajaa, jonka ääntä rakastaisin yhtä paljon kuin Laynen ääntä. Se menee korvistani sisään ja rakastelee jokaista aivosoluani kaikissa mahdollisissa asennoissa. Olisipa ollut niin hienoa päästä joskus näkemään ja kuulemaan se livenä, mutta ei voi mitään.

Kuunnelkaa vaikka.

Ps. Tämähän on melkein kuin olisin palannut blogini alkulähteille. Tästähän se kaikki lähti aikanaan.

3 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

"Se menee korvistani sisään ja rakastelee jokaista aivosoluani kaikissa mahdollisissa asennoissa"

Lol, tästä voisi kehittää jonkun iskurepliikin. :D

En muuten tiennyt, että AIC:n laulaja on kuollut ja vielä suurempi ylläri oli se, että siitä on jo niin kauan. Ja mä kuiteskin olen AIC-fani!

Tiina kirjoitti...

Se olis aika pelottava iskurepliikki, imho. :D

Et ole TIENNYT??? Elegia, voi Elegia. Miten sä olet voinut välttyä siltä tiedolta, vaikka oot mun blogiakin lukenut jo ties kuinka kauan? Tää aic:n uusi levykin oli mulle aluksi aika vaikea pala nieltäväksi, kun siinä on ihan "väärä" laulaja.
Ja vielä muka fani! ;D

--KATA-- kirjoitti...

Muiskis!