29. lokakuuta 2012

Broken hearts are for assholes

Katselin eilen viimeiset viisi minuuttia Big Brotherin sunnuntai-illan livelähetyksestä ja ehdin nähdä sen, kuka talosta häädettiin. Kyseessä oli ilmeisesti joku viimemmäksi taloon mennyt jamppa, henkilöllisyydellä ei ole niin väliä. Ohjelman juontaja kertoi tyypille, ettei hän oikein ollut talon naisasukkaiden suosiossa ja kysyi, että miksiköhän? Tyyppi vastasi, että ehkä oli kertonut vähän liian suoraan talon naisasukkaille, etteivät he kiinnosta häntä. Että olisi vaan pitänyt hyökätä niiden kimppuun. Öö...

Päästäni meinasi katketa verisuoni siihen paikkaan. Mikään ei koskaan olekaan mieheltä viehättävämpää kuin tulla kertomaan, että nainen ei kiinnosta häntä, ilman että nainen on itse osoittanut minkäänlaisia kiinnostuksen merkkejä (ainakaan omasta mielestään) miestä kohtaan. Olen jokusen kerran oikeassa elämässä kohdannut näitä oman elämänsä beckhameja, jotka kuvittelevat oman viehätysvoimansa olevan niin valtava, että torjunta on tehtävä heti suoralta kädeltä ennen kuin mahdollinen epäkiinnostava nainen menee epätoivoisesti ja epämiellyttävästi rakastumaan tähän ah niin vastustamattomaan urokseen.

Tilanne on yleensä samaan aikaan todella absurdi, naurettava ja ärsyttävä. Yleensä torjunta tulee sen verran puskista, että siinä jää itse sanattomaksi. Tai korkeintaan sarkastisesti ymmärtää todeta, että yritän pystyä elämään kyseisen tiedon kanssa, mutta tämä jumalan lahja naisille tuskin ymmärtää sitä sarkamiksi. Tai sitten ihan vaan kohteliaisuuttaan vaikenee sen sijaan, että kertoisi tyypille miten vähän hän todellisuudessa kiinnostaa. (Rehellisyyden nimissä on mainittava, ettei tätä minulle itselleni nyt niin montaa kertaa ole tapahtunut, mutta ihan kerta-parikin on riittävästi muodostaakseni mielipiteen heistä ja kaltaisistaan).

Yleensä näillä tyypeillä on isompi ego kuin karisma. Tämä bb-jäbä oli sen verran vetelän ja homssuisen näköinen, että en osaa kuvitella, että hän olisi kauheasti kiinnostanut talon naisasukkaita. Ne tyypit, joilla oikeasti olisi varaa torjua naisia vasemmalta ja oikealta eivät sitä yleensä tee.

Kyllä vaan, sisäinen kauneus ei ole vain rumien keksintöä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pig Brothelista ei sisäisiä missejä löydy. Niitä ei sinne haluta. Johan tämä kuvaavampi nimikin sen kertoo.

Tiina kirjoitti...

Saatatpa tuota olla oikeassakin.