31. lokakuuta 2012

No onkos tullut kesä

Täysin käsittämätöntä! Jo kuukausia sitten kuolleeksi julistamani saintpauliani on yhtäkkiä tehnyt kaksi uutta kukkaa!Palkkioksi tästä sinnikkyydestä nypin kaikki kuolleet kuivat kukat pois ja annoin sille vettä. Päätin antaa sille vielä toisen mahdollisuuden. Katsotaan mihin se riittää.

(Kuvien sävyero johtuu valaistuksesta. Ylempi kuva on otettu ikkunalaudalla luonnonvalossa ja alempi keittiössä salaman kanssa. Alempi kuva on värimaailmaltaan lähempänä todellisuutta.)Bärtilkään ei ole vielä täysin kuollut, vaikkakin heikossa hapessa. Laitan sen kohtapuoliin talvilevolle ja sillä välin opiskelen kärpäsloukun elvytystä. Ehkä saan sen keväällä uuteen loistoon.


1 kommentti:

Ohari kirjoitti...

Onnea sun Patelle! Meillä kukkii kans riehakkaasti. Violetin Paten (ja ilmeisesti vaikka hän olisi orvokki pätee sama) kuvaaminen on tuskaa, koska violetti nyt vaan ei tykkää tarttua oikean värisenä kameraan. Bärtilille kanssa hellät aatokset täältä, ja hirveen hyvää talvilepoa, että jaksaa ensi vuonna sitten ottaa vähän tomerammin.