27. lokakuuta 2012

What can you say when you're a whore?


Kuva: Nettiapaja

Ihan vain mielenkiinnosta kyselen:

Te, jotka Facebookissa "tykkäätte ja jaatte" itseänne markkinavoimille, niin moniko on oikeasti voittanut noista arvonnoista jotain? Tai moniko tuntee edes jonkun, joka olisi voittanut jotain? Veikkaanpa, että aika harva.

Entäs moniko teistä on tullut inhotuksi tai edes vähän vähemmän tykätyksi FB-kaverienne keskuudessa? Moniko kaverinne on piilottanut teidät omasta newsfeedistään? Veikkaanpa, että aika moni.

Haluaisin esittää tämä kysymyksen myös suoraan tuolla kyseisellä areenalla, mutta kavereissani on jokunen tykkääjä ja jakaja, joiden mieltä en halua missään tapauksessa pahoittaa. Te loput... Laittakaa se peukku pystyyn ja istukaa vaikka sen päälle.

Ps. Kaikkihan tietävät (tai ainakin pitäisi tietää), että tuollainen "tykkää ja jaa" -arvontojen järjestäminen on Facebookin sääntöjen vastaista. Jokaisen yrityksen, joka tuota buumia jatkaa, pitäisi hävetä syvästi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsensä markkinavoimille jakaminen onnistuu ihan liittymällä Facebookiin..

Tiina kirjoitti...

Kyllä, mutta aika epäolennainen pointti.

Zepa kirjoitti...

Hieno pyyhkäisyele Pätmännillä. (Tää oli varmaankin olennainen pointti :-D)

Tiina kirjoitti...

Toi pätmän on kanssa tommoinen meemi, mikä liikkuu internetsissä, että keksitään mitä hassumpia vuorosanoja tohon pyyhkäisytilanteeseen.

Kyllä mä vähän toivoin, että tää saisi kaikki "tykkää ja jaa" -tyypit tunnustamaan syntinsä täällä kommenttilootassa ja muuttumaa paremmiksi ihmisiksi. ;D