22. lokakuuta 2012

Calm like a bomb


On se kiva olla suosittu, kun pyydellään mukaan kaikenlaisiin kokeiluihin tai tarjotaan ilmaista mainostustilaa omassa blogissani. Eli siis ihan ilmaiseksi saisin mainostaa kaikenlaisia tuotteita täällä teille ystävilleni. Wau, mikä mahdollisuus!

Viesteissänne kauniisti kehutte blogiani ja mielenkiintoisia juttujani, mutta selkeästi kaikesta paistaa läpi, että viesti on vain copy-paste ettekä ole oikeasti lukeneet blogiani pätkääkään. Jos olisitte, niin ehkä tietäisitte, että en ole noin helppo ja että sisälläni asuu pieni anarkisti, joka henkisesti kapinoi kaikkea kapitalismia ja markkinavoimia vastaan ja polttaa roviolla mainoksianne, joita meille pakkosyötetään.

Myös jos olisitte lukeneet blogiani, niin ehkä tietäisitte, että en todellakaan ole se henkilö, joka haluaa tulla turhaksi julkkikseksi mitä erilaisemmin keinoin (en edes rahasta). Tietäisitte myös sen, että en ole aamuihminen ja jos herätykseni on vähänkään normaalista poikkeava, niin puren pääsi irti. En siis halua tulla kuvatuksi 30 aamuna, kun minut herätetään mitä fantsuimmin eri tavoin koko maailman seuratessa hengitystään pidätellen.

Siis te kaikki markkinoijahenkilöt, ihan oikeasti, älkää vaivautuko. En minäkään vaivaudu. Jos en reagoi siihen ensimmäiseen postiin enkä vielä toiseenkaan, niin kannattaisi opetella lukemaan ns. rivien välistä. Eli ei kiinnosta enkä todellakaan aio eväänikään väräyttää kertoakseni sen sinulle (paitsi nyt täällä blogissa). En ole pyytänyt mitään tarjouksia, joten en ole myöskään sinulle mitään velkaa. Ei tarvitse pommittaa kymmentä kertaa samasta asiasta.

Ehkä vielä joskus, jos oikein hyvä tarjous tulee, saatan vastata. Mutta ilmaiseksi en huoraa itseäni enkä blogiani markkinavoimille. Ja hintani on kallis.

Ps. Meille on koulussa opetettu, että ikinä ikinä ei saa kutsua testihenkilöä koekaniiniksi. Ottakaa opiksi.

7 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Oi mitä urpoja! Itse kävin vähän samasta aiheesta keskustelun viime viikolla ystäväni kanssa, hän kun oli saanut jostain käsityksen että minä maksusta mainostaisin omassa blogissani jotain. Ja kun selvisi, että kukaan ei minulle mitään mistään maksa, ihmetteli miksi mainostan juttuja ilmaiseksi. Itsehän en edes koe mainostavani mitään (paitsi ehkä Hopottajien kautta saatuja juttuja), vaan korkeintaan kerron omista kokemuksistani.

Luojan lykky on se, että minun blogini on suosioltaan sen verran vaatimaton ja sisällöltään niin hajanainen, että ei ole pahemmin markkinointi-ihmisiä näkynyt ovea kolkuttelemassa. Ei oo sitten tarvinnut niitä poiskaan ajaa tai yrittää muotoilla mitään rautalankamallia siitä, miksi en tahdo mainostajia blogiini. Myös minun hintani on kallis.

Artio kirjoitti...

Meidän hippikommuunissa sinä olet sitten se, joka lähetetään ovelle käännyttämään imurikauppiaat.

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, voisikohan tuossa olla kyse sitten Bloggerin eli Googlen mainoksista blogissa? Itselläni on kyllä adblock, niin en näe mitään mainoksia, mutta olen ymmärtänyt, että sellaisia voi olla. Varmaksi en kyllä tiedä. Se nyt kuitenkin on bloggaajasta itsestään riippumatonta mainostusta (ja huomattavasti vähemmän ärsyttävää kuin Vuodatuksen blogeissa).

Artio, it's a deal! Tai tietysti niiden voisi ensin antaa imuroida koko kommuuni ja sitten vasta käännyttää pois.

Neo kirjoitti...

Sanon loppuun vaan capish?
Olen itsekin miettinyt kirjoittavani aiheesta, mutta enpä taida enää viitsiä.

Taidetaan molemmat saada samaa postia. :D

Tiina kirjoitti...

Miten mulla oli sellainen hämärä muistikuva, että sä olisit jo kirjoittanut tästä aiheesta joskus? Ehkä se on sitten ollut joku muu. :)

Joo, siis eihän siinä mitään, että ehdotellaan kaikenlaista, mutta sitten kun viikon välein tulee niitä posteja, että haluaisin varmistaa, että viestini tuli perille ja vahvistatko, jos ET ole kiinnostunut, niin imekää vaikka sanonko mitä...

Jarno kirjoitti...

Mulle ei oo tommosia vielä tullut... eiku... ai niin kerran on! Se oli ihan pimeetä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs tuo kuvan taustalla oleva rakennus näyttää niin tutulta?