10. lokakuuta 2012

Teknisiä ongelmia


En tiedä teistä muista, mutta minulla on ollut ainakin eilen ja tänään ongelmia WordPressin blogeihin kommentoinnissa. Näpyttelen kommentin ja sellaista ihan normisettiä, mutta Lähetä komentti -nappulan painalluksen jälkeen kommenttini vain katoaa kuin tuhka tuuleen eikä WordPress anna tapahtuneesta mitään palautetta. Muiden kommentteja on kuitenkin ilmaantunut samoihin juttuihin, joten mikään yleismaailmallinen ongelma tämä ei ainakaan ole.

Molemmat WordPressin kadottamat kommenttini ovat myös koskeneet kissoja. Vihaako WordPress siis minua vai kenties kissoja?


Lisäys: Testasin kolmanteenkin WordPressin blogiin (enkä tällä kertaa puhunut kissoista) ja sielläkin kommenttini katosi jonnekin bittiavaruuteen, vaikka olen todistettavasti vielä sunnuntaina sinne kommentoinut. Eli siis Kaisa, Zepa, Musta, Harmaa, Termostaattori... Oli hauska tuntea! Ehkä palaan vielä joskus.

13 kommenttia:

Neo kirjoitti...

Ehkäpä wp on tulkinnut ne spämmiksi, kun alvariinsa käyt siellä kommentoimassa. Sunnuntainakin ja nyt on vasta keskiviikko. ;D

Omalle kohdalle ei vielä ole osunut samaista ongelmaa. Koputtelen varmuuden vuoksi puista päätäni.

Tiina kirjoitti...

Niin, ehkä niille on tullut joku suodatin, joka arvioi kommentin tasokkuuden ja sillä tavalla päättää päästääkö läpi vai ei.

Tietty voisi kokeilla tyhjentää ne lomaketiedot tai selaimen koko välimuistin, jos tää on joku mun henk.koht. ongelmani.

Zepa kirjoitti...

Se meni vain filtteriin, poimin sen sieltä heti kun näin. Entiä, Polgaran kommenteille käy jatkuvasti samoin, sulle nyt vasta ekan kerran. Tsorit wörpressin puolesta!

Tiina kirjoitti...

Mikähän logiikka siinä on, että mun kommenttini menee nyt sitten yhtäkkiä joka ainoassa WordPressin blogissa spämmifiltteriin? Kuitenkin linkitän ihan bloggerin blogiin enkä mihinkään viagra-sivulle. :D

Neo kirjoitti...

Tua noi nii. Mä usein tilailen jatkokommentteja ketjuista, joihin oon sanonut vaikka pöö. Nyt kohdesähköpostiosoite heittää sun kommentoinnit spämmiin, vaikka esim. Zepan kommentti tuli ihan normisti inboxiin. Jossain on ny joku vika. Keksis vaan, jotta mikä.

Tiina kirjoitti...

No se johtui tosta v-sanasta (se lääke), jota käytin tossa yllä. Se meni mulla itsellänikin spämmikansioon.

Zepa kirjoitti...

Mulla oli aiemmin työkaveri nimeltä Viara (törkeen kaunis nainen btw). Arvatkaa näinkö sen posteja ikinä inboxissa vai poiminko spämmikansiosta.

Neo kirjoitti...

Zepa: Kauniilla naisella oli kaunis nimikin.

Tulin tänne avautumaan, että wp on näköjään alkanut tehdä mulle samaa. No, eipä mulla niin mitään tärkeää asiaa ollutkaan.

Acata kirjoitti...

Sama vika. Kaks viimeistä WordPress-kommenttia mennyt jonnekin muualle kuin kommenttilistaukseen. Pöh.

BTW: Ihan kiva, että osui tää postaus silmään ennen kuin laitoin sen saman kommentin kol.. viid.. kahdeksannen kerran... :D Hienoa, jos löytyvät kaikki jostain spämmistä. :DD

Tiina kirjoitti...

Jaahas, ongelma alkaa levitä. Itse olen ratkaissut sen sillä, että jätän linkin omaan blogiini pois, niin kommentti menee ihan nätisti perille. Onhan se vähän tyhmää kyllä.

Onkohan WordPressillä kukaan huomannut, että kilpailevalla alustalla bloggaavien kommentit on alkaneet mennä spämmifiltteriin..?

Neo kirjoitti...

Että ehkä meidän kaikkien blogit eivät olekaan sisällöllisesti täyttä skeidaa. Jee.

Epäilen, että WordPress tekee sen tahallaan. Ensin mun piti tekaista ihan uusi sähköpostiosoite, koska muuten ei suostunut antamaan mun kommentoida bloggerin Neona (joskus blogi oli WP:llä). Nyt sitten pitäisi jättää linkittäminen kilpailijalle kokonaan pois. Eli tulkaahan kaikki pitämään blogianne WordPressiin, niin ette päädy filttereihin. ;D

Kaisa kirjoitti...

Täytyy myöntää että mä vähän ihmettelinkin, mikset virka kissanpennusta mitään. Kännykällä Wordpressin sovellusta käyttäessä ei näe roskaposteja, ja siellähän sun kommentit oli. Kun olin merkannut etteivät ole spämmiä, ne piti vielä erikseen hyväksyä. Ja minähän siis käytän nykyään tietokonetta kerran, kaksi viikossa, siksi pitkä viive. Siellä ne sun kommentit nyt kuitenkin on!

Tiina kirjoitti...

Neo, ei alistuta WordPressin painostuksen alla!

Kaisa, no olisihan se vähintäänkin omituista, jos en sanoisi kissanpennusta mitään!
Kiva, että kommentit löytyi kuitenkin. Ensimmäisen kommentin jälkeen luulin vaan, että olit ottanut kommenttien valvonnan käyttöön ja odottelin, jos sen hyväksyt. Mutta sitten muiden kommenttien ilmestyttyä aloin jo huolestua ja oli pakko yrittää uudestaan. :D