13. syyskuuta 2008

Atshii!

Postasin tuon eilisen vähän kiireessä, niin kukaan ei varmaankaan tajunnut tuota housuläppääni. Ei siis läppähousuja, vai mitkä lappuhousut ne on, vaan tarkoitin sellaisia ylhäältä (pepusta sekä reisistä) tiukkoja ja alaspäin (polvista) leveneviä farkkuja. Siis miehillä. No joo, unohtakaa tämä hourailuni...

Sain kuin sainkin vihdosta viimein ne kerjäämäni kunniamerkit mitkä kaikilla muilla on ollut jo ties kuinka kauan. Eikä yhtään edes hävetä. Kuten jo aiemmin olen sanonut, niin Alcinoe on blogistanian viisaus sekä lempeys. MOT.
Jaan nuo eteenpäin kaikille, joilla ei niitä vielä itsellään ole. Because you're worth it.

Pidettiin tyttöjen päivää ja iltaa ja yötäkin tässä eilen ja tänään. Käytiin mm. syömässä Raxissa niin että napa ruskasi. Sen jälkeen unohdin käydä Alkossa, mikä oli kyllä tarkoitukseni, joten saimme kätevästi poltettua ne Raxista kerätyt kalorit mukavalla pikku iltakävelyllä läheisimpään Alkoon ja takaisin. Ja arvatkaa keneltä kysyttiin taas henkilöpaperit alkossa? Myyjäsedän kasvoilla vaihteli hämmennys ja epäusko, kun hän haki jälleen jotain kahdeksaisella, ellei jopa yhdeksäisellä alkavaa vuosikymmentä syntymävuoteni kohdalta. Ensi kertaa varten kyllä kehitän jonkun tosi hyvän läpän, jonka heitän sille alkon kassahenkilölle ojentaessani ne henkkarit. Ehdotuksia?

Kuvittelen myös eilen toimineeni suojelusenkelinä sellaiselle pienelle tytölle. Siinä Koskikeskuksen Raxia lähestyessämme sieltä Raxista ulos teputteli ihan muina naisina sellainen pieni tytön tyllerö. Ihan yksikseen se sieltä tuli ja määrätietoisesti käveli viereiseen Seppälään. Mietittiin siinä hetki, että missähän tytön vanhemmat olivat ja mitähän tässä nyt. Saman tien tyttö tulikin ulos Seppälästä ja lähti tepsuttamaan aivan vastapäiseen eli väärään suuntaan. Siinä vaiheessa sitten otin ja pinkaisin tytön perään. Juoksin hänet kiinni ja nappasin kädestä kiinni. Oli oikeastaan melkein karmivaa miten kiltisti tyttö kiersi pienen ja pehmoisen kätensä sormieni ympärille ja lähti mukaani. Siinäpä olisi ollut helppo kohde kenelle tahansa pahantahtoiselle ihmiselle. Talutin sitten tytön takaisin Raxille ja parin vähän vanhemman lapsen luokse, joiden tarkoitus kai oli ollut vahtia sitä pikkuista. Samassa lapsen äitikin tupsahti jostain paikalle ja otti lauman haltuunsa. Todennäköisesti sillä naisihmisellä ei ollut eikä ole harmaintakaan aavistusta siitä mitä oli ollut tooodella lähellä tapahtua. He olivat siis ulkomaalaisia eivätkä todennäköisesti puhuneet juurikaan suomea, jos ollenkaan, joten mitään kommunikointia ei välillämme tapahtunut.

Mutta nyt tuntuu siltä, että syysflunssa on ottamassa niskaotteen meikäläisestä. En hyväksy!

6 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Hyvä on minusta ollut se, kun olen alkanut nauraa niin, etten ole saanut sanaa suustani. Ja sitten olen sanonut (nikotellut) vaan, että kiitos!

Mutta tämä menee taas siihen sarjaan "keski-ikäinen ämmä muistelee".
Taidan painua nukkumaan...

bambi kirjoitti...

Itse olen vastaavassa a-market -tilanteessa (ei edes ihan kauhean monta vuotta sitten) nauranut vaan ihastuneena ja kysynyt: oletko tosissasi?? Ja että, "naistahan tämä aina vain imartelee, kiitos vaan" :D

bambi kirjoitti...

Niin ja, kiitän merkeistä, mitä nöyrimmin - yhtään en ole saanut aikoihin... :)

Elegia kirjoitti...

Ihana teko sinulta tuon tyttösen suhteen! Ties mihin olisi päätynyt. Ja toivottavasti ei päädy joskus, kun noin luottavainen on.

Piti muuten kysästi sinulta tuosta Raxista. Osaatko sanoa onko siellä hyvätkin vegevaihtoehdot? Olisi kiva joskus mennä "mättölään" syömään. :D

Tiina kirjoitti...

Mymskä, ei ollut kovin kaukana mullakaan se hysteerinen nauru, mutta yritin kovasti pidellä pokkaani etten olisi epäkohtelias. :D

Bambi, ole hyvä. :)
Mä en ole ihan varma imarteleeko se edes, mutta ehkä mun pitää vaan ruveta uskottelemaan niin itselleni. :D

Tiina kirjoitti...

Kas, Elegia ennätti väliin.

Oli kyllä aika hurjaa seurata sitä pikkutyttöä, kun se vaan lähti painelemaan eikä kukaan edes huomannut...

Raxin kasvisvaihtoehdot taitaa kyllä olla aika säälittävät. Siellä oli yksi pizza, jossa oli tomaattia ja fetaa. Siinä ei mielestäni ollut mitään lihaa. Ja sitten se salaattipöytäkin on melko köykäinen, joten veikkaan, ettei se ole mikään kasvissyöjän taivas.