8. syyskuuta 2008

Oh my brains!


Okei... Perun (melkein) kaikki pahat puheeni, mitä olen Johanna Tukiaisesta viime kuukausina sanonut. Löysin nimittäin eilen illalla (ehkä) vielä tärähtäneemmän wannabe-julkkiksen blogin. Nimittäin Rachel Kauppilan. Tää on vissiin joku sellasen ex-maajussillemorsiamen ex-morsian tai jotain. Pakko nyt lainata vähän tätä blogia.

"Minulla on syntymäpäivät ja täytän 27- vuotta 20. päivä syyskuuta. Olenkin ajatellut, että paras synttärilahja voisi olla asua ja juhlia päivää BB- talossa." Ai sä olet ajatellut? No eihän siinä sitten mitään... "Jos saisin itse toivomuksia esittää synttärijuhliini talossa, toivoisin jonkun ulkomaisen rap- artistin esiintyvän ja laulavan minulle paikan päällä." Kuten vaikka Timbeland? Toki, toki, ei ollenkaan suureelliset toivomukset. "Jos tämä BB- talo ei onnistu, olen kuitenkin suunnitellut syntymäpäiväjuhlia ja olen harkinnut tuoda syntymäpäiväjuhliini ulkomaisen esiintyjän, joka on myös aiemmin esiintynyt Suomessa." No esimerkiksi Pandora varmaan lähtisi melko halvalla tuosta lahden toiselta puolelta. "Kaikilla asioilla on tapana järjestyä ja olen yleensä positiivinen ja uskon tämän myös onnistuvan." Siis onko tää nainen tottunut saamaan aina kaiken mitä haluaa? "BB- talossa olisin myös ensimmäinen tummaihoinen nainen." Siis täh... Onko tää tosissaan? Eihän sinne nyt tolleen vaan mennä? Vaikka olisi kolmet synttärit. "Minulta voi odottaa mitä vaan, mutta se on varma, että en lähtisi liian läheiseen kanssakäymiseen viikon tai kahden jälkeen, kuten talossa on jo käynyt." Joo joo. "Kuten olen aiemmin sanonut, Suomessa harrastetaan yhden illan juttuja enemmän kuin monissa maissa, jota itse en ole kuitenkaan ymmärtänyt." Määrittele monissa? Esimerkiksi muslimimaissa ei varmaan kauheasti harrastella. Ja mitä sitten? "Nyt jään odottamaan puhelinsoittoa, jos vaikka Big Brother soittaisi ja sanoisi: ” Tämä on Big Brother, tervetuloa taloon.”:)" Okei, tuo oli varmaan jo huumoria. Kert oli hymiökin.

No, kerrottakoon, että tuo blogi ei ole ihan yhtä hyvää viihdettä kokonaisuudessaan kuin Jossun kaksi blogia yhdessä ja erikseen. Mutta joo, näähän oli kavereita ja bilettivät yhdessä St. Tropezissa kunnes sukset meni ristiin, joten typyt ovat nykyisin ihan ex-kavereita ja haukkuvat toisiaan blogeissaan. Cat fight. Jännittävää.

Seuraavassa jaksossa käsittelemme sitten Viivi Avellanin blogia...

Jaa niin, BB:stä häädettiin eilen Minna (taas yksi turha wannabe-julkkis, joka haluaa seuraavaksi playboyhin ja josta emme tule pääsemään eroon piiiiitkään aikaan) ja Risto (mr. Tampere, julkkis, josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan, ja joka on omien sanojensa mukaan cowboy... vähän niinku semmonen lonely rider, tietsä). Kaksi tyhjäpäisintä tai itsekeskeisintä ja samalla ärsyttävintä tyyppiä talosta. Mikä on kyllä tosi harmi oikeastaan. Shown kannalta noilla kahdella olisi varmaan ollut vielä aika paljon annettavaa. Nyt sinne jää sitten taas loppuun asti ne söpöt ja särmättömät ihmiset palmikoimaan toistensa hiuksia ja nypläämään pitsiä keskenään.

Tiedättekö mistä tietää varmasti syksyn tulleen? No siitäpä tietysti, että talkkari on löytänyt lehtipuhaltimensa taas varaston nurkasta ja pärisyttelee sillä nyt innoissaan tuolla pihalla. Voi ruma sanaaaaggghhh!!!

Jostain blogista, en muista enää mistä (sori vaan), löysin linkin tällaiselle aivan huipulle sivulle. Tuolla on aakkosjärjestyksessä listattuna yli tuhat 80-luvun musiikkivideota. Nostalgiaa ja ällötystä samassa nätissä paketissa! En ehkä kestä!!!

Ja jos luulette tai ette luule ymmärtävänne mitä tamperelaiset puhuvat, niin oma kielitaito kannattaa käydä testaamassa täällä. En kyllä ole itsekään vielä päässyt tuota loppuun asti.

Cheerio!


Ps. Sen jälkeen kun mainitsin täällä tänä syksynä ensimmäistä kertaa kirjainyhdistelmän BB, niin minulta on lähtenyt kaksi tilaajaa. Yllättävää tosin, ettei sen enempää. Mutta jos näillä asioilla on yhteys toisiinsa, niin minusta se kertoo enemmän heistä itsestään kuin tämän blogin tasosta. Nih!

16 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mä olin ihan varma että mun tilaajista lähtee x prosenttia, kun reuhkasin (liikaa) BB:stä. Mutta ei ole lähtenyt. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

--KATA-- kirjoitti...

No voi hitto kun en älynnyt pitää omia 30-vuotis bileitä BB talossa. Ärsyttävää, tyhmä minä!

Laiza kirjoitti...

Pandora oiski sattumalta suomessa just 20.9, en muuten tietäis, mutta kun oon menossa tyttöjeniltaan josta ilmeisesti mennään bilettämään baariin missä se esiintyy. Että nyt vaan Raakkelille viestiä että Pandora vois irrota sille synttäriartistiks =D

hdcanis kirjoitti...

Ok, jos alat enemman raportoimaan BB:sta ja julkkisnaisten blogeista, yhdessa tai erikseen, niin voit menettaa yhden lukijan lisaa...

Tiina kirjoitti...

Mymskä, eihän siitä nyt lähde, kun se on trendikkäämpää vastustaa sitä. :P

Kata, no niinpä, en mäkään tajunnut. Tosin ne oli kesällä, joten se talo olisi ollut silloin melko tyhjä.

Laiza, no sepäs sattui sitten. :D
En tosin tiedä pitäisikö huolestua sinun musiikki mieltymyksistäsi... ;D

Hdcanis, uu, pelottavaa, housuni suorastaan tutisevat täällä...
Ei nyt millään pahalla - laskin about sataan ennen kuin vastasin tähän - mutta mähän kirjoitan juuri siitä mistä mua itseäni huvittaa.
Onneksi täällä on kuitenkin vapaus valita mitä lukee (vaikka onkin ehkä epäkohteliasta ilmoittaa että ei lue jonkun blogia), minähän kun en pyri miellytämään ketään paitsi itseäni.

Mymskä kirjoitti...

Oo, kerrankin mä oon trendikäs... Mä oon ihan oikeasti muuten luullut, että se ei olis kovin trendikästä. Siis ihan oikeasti. *hämillään*

Tiina kirjoitti...

No en tiedä onko trendikäs oikea sana. :D
Mutta tuntuu kyllä nolommalta myöntää katselevansa bb:tä kuin sanoa, että ei katsele.
Se on vähän samaa sarjaa Seiskan kanssa, sitähän ei kukaan lue...

Midria kirjoitti...

Ei vittu, mistä noita likkoja tipsahtelee.

Mymskä kirjoitti...

Joo, ja samanaikaisesti on hirveä uskottavuusongelma, jos ihan tosissaan ei seuraa noita. Kukaan ei usko, ettei vaan kiinnosta "kun kaikkihan niitä seuraa".

Pitäisi varmaan suosiolla vaihtaa leiriä, niin voisi olla oikeasti toisinajatteleva... :P

Tiina kirjoitti...

Midria, kun tietäs...

Mymskä, kyllä mä ainakin uskon, että et seuraa. :D
Mutta luovuta nyt jo ja ala katsella. ;D

Alcinoe kirjoitti...

Pakkohan mun on noita videoitakin ajan kanssa katsoa, ihana fiilistellä. Meillä näkyi se Sky vai mikä se nyt oli silloin kasikyt vai milloin se nyt oli.

Täyret tuli.

Tiina kirjoitti...

Joo, Sky Channel. Ja sitten oli myöskin Super Channel. :D

Ai sää sait täyret!

nona kirjoitti...

Oih, kasarivideot on parhaita. Aussilassa on joku blogistanian jekku "Rick rolling", missä porukkaa jymäytetään linkittämällä johonkin hauskaan, mutta ruutuseen jysähtääkin tylysti ikikaamea Rick Astleyn "Never gonna give you up" video. Tarttuu soimaan päässä kuin tauti!
Mulla ei ole enää ollut telkkua sen digi-jutun jälkeen. Raportteja maagisen näköradiolaatikon tapahtumista otetaan mieluusti vastaan. Mä sitä paitsi luin aina Seiskaa yhdessä ravintoladuunissa yövuorossa. Ei ole olemassa niin aivokuollutta tilaa etteikö Seiskan juttuja vielä tajuaisi. Pitää hereillä.

gata kirjoitti...

Tää tilaaja ei lähde vaikka puhuisitkin BB:stä, koska mä puhun myös. Haha. Siitäs saivat nekin extilaajat niin, että tuntuu!

Tiina kirjoitti...

Nona, joo olen törmännyt tuohon Rick rollingiin myöskin joskus. :D
Mäkin luen seiskaa kyllä aina jos se käsivarren mitan päähän eksyy. Tai "lukea" on varmaan vähän väärä termi, lähinnä selaan ja katselen kuvat. :D

Gata, haha! Näytetään niille närhen... !!!

hdcanis kirjoitti...

Ok, tyhja uhkaus, myonnetaan, luultavasti jatkaisin lukemista vaikka puhuisitkin vain BB:sta ja julkkisnaisten blogeista...