19. syyskuuta 2008

Oops I did it again

"Kahdesta pahasta valitsen aina sen
jota en ole vielä kokeillut."

~ Mae West ~Noin teepussini minulle äsken virkkoi.

Kävin tänään aamulla vihdosta viimein siellä verikokeissa. En olisi kyllä muuten päässyt aamulla ylös sängystä, mutta kun olin illalla pyhästi luvannut eräälle taholle meneväni, niin pakkohan se sitten oli. Kerta olin luvannut, nih. Minulta otettiin se kilpirauhashässäkkä ja sitten joku yleinen verenkuva myöskin. Ensi viikolla täytyy sitten soitella tuloksista. Kauhistus jos sieltä löytyykin jotain kauhistuttavaa! Tai vielä enempi kauhistus, jos ei löydy mitään. No, odotellaan...

Labrareissun jälkeen menin oitis Stockmannille aamukahville. Olin hiukan järkyttynyt, että Stockmann ei ollut edes auki vielä siihen aikaan kun olin liikenteessä. Sitä ei usein satu nimittäin. Mutta onneksi se Deli oli kuitenkin auki, joten saatoin käydä hörppäämässä kahvia ja syömässä aamupalaa. Aikomukseni oli siis löytää itselleni helppohoitoinen lemmikki (= kasvi), mutta Stockalla oli ihan tyhmiä viherkasveja vain. Onneksi Sokokselta löytyi sitten Bärtil! Valitettavasti Sokos on niin kovin lähellä Indiskaa... Bärtilhän siis tarvitsee aluskupin, jossa on koko ajan vähän vettä. Päätin hommata hänelle arvoisensa alusen ja suuntasin sinne Indiskaan. Ja voi ei... Arvaatteko miten kävi? Niinpä. Homma riistäytyi käsistä. No en ostanut kuin vain (?) kaksi neuletta ja sitä paitsi ne olivat ruskeasävyisiä, mikä on todella omituista koska en ikinä käytä ruskeaa. Mutta kun ne oli niin ihania! Taas. Toinen niistä oli sellainen, jota aiemmin jo sovittelin siellä, mutta ei ollut sopivaa kokoa. Nyt oli. Ja toinen oli sellainen jota en viime viikolla Indiskaan hairahtaessani ainakaan ollut nähnyt ollenkaan. Indiska alkaa kyllä olla minulle vaarallinen paikka. Voisiko joku vahtia, etten mene käymään siellä nyt muutamaan viikkoon?

Olen tässä nyt tutustunut Bärtilin hoito-ohjeisiin vähän tarkemmin. Eiköhän me tulla ihan hyvin toimeen keskenämme. Bärtilin pitäisi talvehtia noin kolme kuukautta, jolloin se pitäisi sijoittaa ehkä jopa jääkaappiin. Siellä se sitten rupsahtaa ja näyttää kuolleelta, mutta talvehdinnan loputtua se kasvattaa uudet loukut. Kunpa vielä löytäisin sille hyviä saaliita aina välillä jostain. Ja voi sitä iloa, kun Bärtil pyydystää ensimmäisen saaliinsa itse! Toivottavasti olen kameran kanssa lähettyvillä sillä hetkellä.

Tämä bloggeri nyt jotain kiukuttelee eikä suostu tallentamaan tätä tekstiä. Toivon mukaan julkaiseminen edes onnistuu. Meinasin oikeastaan säästää tämän huomiselle, mutta pakko kai tämä on pukata nyt saman tien ilmoille, kun ei tämä tallennukaan mihinkään. Nyt kaikki saa tietää, ettei minulla ole elämää, kun postailen tähän aikaan perjantai-illasta. Mutta kun Sopranoskin...

Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

9 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Minusta alkaa tuntua, että me ollaan Bärtilin kanssa sukua... Minulle käy ihan samalla tavalla talvella! Ensi keväänä olisi kyllä lasvatettava entistä ehommat loukut, ei tästä muuten mitään tule. Muuten olen täällä ensi syksynäkin heti ensimmäisenä kommentoimassa välittömästi, kun sinä julkaiset jotakin.

sirtsu kirjoitti...

Mä en ainaskaan voin vahtia, ettet mene Indiskaan... Mennäänkö vaikka yhdessä?!!! ;)

kervå kirjoitti...

Sulla on NIIN paljon cuulimpi kasvi kuin mulla, että oikeesti alko kadettaa.

Tänä yönä on todellinen kännikommenttien YÖ!

Kami kirjoitti...

Muista sitten että jos ne tulokset sanoo että ei mitään vikaa, se ei tarkoita ettei ole mitään vikaa. Mitä ymmärsin asiasta niin nuo kilpirauhasjutut on enimmäkseen väärin diagnosoituja ja niistä saa jankata läkähtymiseen asti ellei mene jonnekin yksityiselle.

gata kirjoitti...

Voi herramunjee ton Bärtilin kanssa. Jiäkuappiinko? Voe voe. Mielenkiintoinen otus. Toivottavasti saan kuulla lisää lemmikkiosastoa, kun noin ihanan herran oot löytänyt.

Eeva kirjoitti...

Kiitos kun muistutit. Täällähän on Indiska, ei vain ole tullut vielä käytyä. Merkitsenpä to do -listaani.

Annikki kirjoitti...

Hei kami, me käydään jo tiinan kaa yksityisellä ;)

Enkä tiedä, miten verikokeen kilpirauhasarvoja voi diagnosoida väärin: joko ne ovat liian matalat tai korkeat tai sitten eivät.

--

Tiina, haa! Mae West tuli jälleen kummittelemaan. :D

Tiina kirjoitti...

Mymskä, ehkä säkin olet jonkin sortin loukku rodultasi. :D
Mua ei kyllä yhtään haittaa, jos olet täällä ekana kommentoimassa. :)

Sirtsu, saattaisi olla Indiskalle aika tuottoisaa, jos mentäisiin yhdessä sinne. :D

Kervå, niin, sun Limousine ei syökään ötököitä, ha! :D

Kami, joo noin mäkin olen ymmärtänyt mitä netistä oon lukenut ihmisten kokemuksia. Täytyy nyt eka odotella noi tulokset ja kattella sitten.

Gata, varmasti tulee raporttia. Jääkaappiin se tosiaan pitäisi laittaa talveksi. :D Saa nähdä kuinka käy...

Eeva, menepä ihmeessä käymään siellä. :)

Annikki, Kamilla on kyllä pointti tuossa. Todella monella tuntuu olevan kokemuksia, että sen yhden verikokeen (S-TSH tms.) perusteella kaikki on ok, vaikka oikeasti ei ole. Pitäisi ottaa useampia eri kokeita. Ja jossain myöskin sanottiin että sitä voisi verrata ihmiseen, jolla on paljon rahaa mutta käyttää sitä pihisti. Eli veriarvot on normaalit mutta kroppa ei osaa käyttää niitä. Mutta katsotaan nyt...

Mae West palasi teepussin muodossa. :D

Annikki kirjoitti...

Kaikkee sitä oppii, kun maailmassa elää ^_^

Ehkä olisin uskonut, jos joku muu olisi siitä sanonut kuin kami.

Heti aloinkin miettimään, että milläs sen häiriön sitten paikantaisi ja paljonko hormonieritys voi vaihdella kausittain ja missä jaksoissa.. Jos ei reseptorit toimi, tai solukalvon aineenvaihdunnassa on häikkää tai mitä siellä mahtaisi ollakaan... Tiina, rakas koekaniinini, laitahan seurantatietoja ylös. :D

Hmm, pitäisiköhän minun käydä vielä seurantaverikokeessa. Varmaan pyörryn, jos yksin menen. Et jos tää lihavuus ei olisikaan minun oma vika..