14. syyskuuta 2008

Huomio kaikki pms-vaivaiset siskot!

Minh esitti kainon toiveen, että väsäisin pms:stä kärsiville bloggaajille (tai lähinnä heidän lukijoiltaan varten) varoitusmerkin. Merkistä toivottiin välkkyvää ja kalkattavaa, joten minähän tartuin tuumasta toimeen! Eilen illalla otin sitten photoshopin kätöseeni ja aloin muovailla. Lopputulokset on nähtävissä alempana!

Pientä ongelmaa tässä nyt aiheutti se, että vuodatuksen kuvagalleriahan ei hyväksy gif-kuvaformaattia ja välkkyvän sekä kalkattavan merkin taas on vähän pakko olla gif-muodossa. Ratkaisin ongelman tekemällä jokaisesta vaihtoehdosta myös ei-animoidun jpg-version, jonka voi laittaa vuodatuksen kuvagalleriaan. Tämä lisäksi päätin myös tarjota oman photobucketini kaistanleveyttä muiden käyttöön, koska tuskin näiden merkkien suosio nyt ihan käsistä riistäytyy, heh. Jos siis vain mahdollista, niin tallentakaa kuvat jonnekin itsellenne, mutta mikäli se ei ole mahdollista tai ei taidot riitä, niin laitoin jokaisen animoidun kuvan alle näkyville koodinpätkän, jonka kopioimalla kuvan saa näkymään animoituna omassa blogissasi (joka ei näköjään toimi ainakaan google readerissa, joten klik tänne blogin puolelle). Blogger ainakin hyväksyy gif-kuvaformaatin, joten bloggerin käyttäjät voivat tallentaa haluamansa kuvan omalle koneelleen ja sieltä siirtää sen blogiinsa, jooko pliis.

Kysyttävää? Jos ei, niin esittelen kuvat!

Tämän tein ensimmäisenä. Se on aika iso, mutta sen tekeminen oli hauskaa. Toivottavasti tuosta fontista saa selvän?
Koodi:


Ja sama jpg-kuvana.

Iso versio ilman varoitustekstiä.Koodi:


Ja taas sama jpg-muodossa.

Ja viimeisenä vielä sellainen pieni versio, joka mahtuu sivupalkkiin. Vasemmalla animoitunut gif-kuva ja oikealla epäanimoitunut jpg-kuva. (No shit, Sherlock?)Koodi:Siinäpä ne. Saa ottaa vapaasti käyttöön.

Possarimerkkikin on tulossa, kunhan saan luovuudestani kiinni!

16 kommenttia:

minh kirjoitti...

Aivan mahtavia! Kiitos Tiina, olet tehnyt hienon työn! Nyt pitää alkaa vain hieroa aivonystyröitä noiden merkkien siisrtämiseksi omaan blogiin(joillekin se on käsittämättömän vaikeaa...). Olen ollut jo yli puoli vuotta vaihtamassa Veijo Bloggeriin, joten tässä voisi olla hyvä kimmoke, haluan merkin välkkyvän ja kalkattavan!(nytpä olis muuten juuri oikea aikakin tuolle)

Niin, ja kunniamerkeistä kiitos kanssa:)
-minh-

Tiina kirjoitti...

Olepa hyvä! Noiden tekeminen oli hauskaa. :D

Kyllä kannattaa tulla sieltä kökkö vuodatuksesta tänne bloggerin puolelle! Voin kyllä myös antaa tarvittaessa lisäohjeita.

minh kirjoitti...

Nyt et kuule tiedä, mihin menit lupautumaan...laitan sulle sähköpostilla listan kaikesta, mitä en ymmärrä enkä osaa, kunhan huomenna ryhdyn muuttopuuhiin. Tai siis onhan mulla jo se blogi olemassa, se vaan ei ole toiminnassa, kun olen niin kätinen.
-minh-

Tiina kirjoitti...

No... Ainahan mä voin sitten leikkiä, etten ole juuri nyt sähköpostin ääressä. ;D

Mymskä kirjoitti...

Uuuuu!! Hiano! Otan käyttöön heti seuraavan peeämässän aikaan.
En minäkään ihan välttämättä heti onnistu, mutta olen kyllä aika sinnikäs... Paitsi siis tuohon tiettyyn aikaan kuukaudesta.

Mutta miks mä en kuule kalkatusta?

Tinka kirjoitti...

Wau! Onpa hienoja!
Sulla on taito hyppysissä.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, ne kalkattaa henkisesti. :D
Kiitos ja ole hyvä. :)

Tinka, kiitos. :)
Yllätyin itsekin positiivisesti. :D

Annikki kirjoitti...

ihana merkki!

oikeesti, mullahan on se raiskausten vastustusmerkki työn alla jo varmaan kolmatta kuukautta, ja brimkin lupaili sitä suunnittelemaan, mutta sitten se on jäänyt siltäkin ja nyt sitten sitten...

höö, haluisitko tehdä senkin? :D

(ps. koska osaat tehdä noin hienoja merkkejä, niin voit saada anteeksi, että oot saanut hynyseltä sähköpostia, etkä oksentanut)

Mymskä kirjoitti...

Aaaaa... Mulla ei olekaan ihan vielä kalkatusaika :D

Tiina kirjoitti...

Annikki, mä en muista enää mikä siinä merkissä oli se perimmäinen ajatus. Se on niin vakava aihe, että sellanen merkki täytyisi tehdä kyllä ihan vakavissaan. Täytyy miettiä.

Ps. Mähän en sitä anteeksi pyytele keneltäkään. ;D

Mymskä, niin, kyllä sä kuulet sen sitten kun on sen aika. :D

Annikki kirjoitti...

Siis sehän mussa hienoa ja hyväsydämistä onkin, että osaan ihan pyytämättäkin jakaa anteeksiantoa maailmaan. :)

Eeva kirjoitti...

Hmm, minä tarvitsisin lähinnä ovulaatioaggressiosta varoittavan merkin. Olen miesten reaktioista päätellen juuri silloin kaikkein äkäisimmilläni. Pms:istäni en ole kuullut tai muutenkaan havainnut mitään kielteistä palautetta.

Naisellisen pyöreä kyllä tuo merkki.

--KATA-- kirjoitti...

Ensin kiitos Love merkistä! Ilahduin ihan oikeasti.

Ja sä teit sitten täydellisen pms varoitusmerkin ja se kerkesi juuri oikeaksi päiväksi. Tartten sen heti!
Kiitos Tiina, oot tosi kiva!

nona kirjoitti...

Oletpas aikamoisen etevä! Kyllä toi on sellasen vaarallisen tasoristeys "junan alta pois ja äkkiä!" -kalkatuksen oloinen. Kiekura tyttöilyfontti sopii just:)

Alcinoe kirjoitti...

Aion käyttää, hieno on. =D

Tiina kirjoitti...

Danke schön kaikille ja saapi käyttää. :)

Ajattelin tuommoista tyttömäisen hellää, mutta silti kovin uhkaavaa merkkiä. :D