3. syyskuuta 2008

My eyes! Oh my eyes!!! (And ears...)

Näin vapaalla ollessa alkoi toden teolla nyppiä kaikki ne lukemattomat suoramarkkinoijat, jotka haluavat rimputella puhelimeeni ennen kymmentä aamulla. Otin vihdoin luurin kätöseeni ja soitin tuonne Robinson-palveluun. Se olikin hauska puhelu, ilahdutti aamuani mukavasti. Puhelimeen vastasi joku nuorehkolta kuulostava mieshenkilö. "Puhelintarjonnan rajoituspalvelu." "Piip piip täällä hei." "Moi." "Tahtoisin tuon rajoituspalvelun itselleni." "Onko mitta tullut täyteen?" "No on tullut." "Jaahas, no sitten laitetaan hihat heilumaan!" :D :D :D

//pakollinen BB-osuus//

Katselin tuossa eilisen illan BB-lähetyksen ja... olen sanaton. Yksi viikko ja oikeasti tuo touhu alkaa muistuttaa yhä enemmän orgioita. Kaikki nuolevat tuolla koko ajan kaikkien kanssa, kaikki loikkivat munasillaan tai tissit paljaina ja tyypit runkkailevat toisiaan ihan ristiin. Yhden tyypin on varmaankin jo kaksi eri typyä hoidellut käsin, jos ei jotenkin muutenkin. Ja peittokin on jo ehtinyt heilua. Ja siis yksi viikko takana! Tässä kolmen kuukauden aikana siellä on pakko tapahtua vähintään joku pahoinpitely tai sitten joku noista sekoaa ihan kunnolla. Muuten alkaa lööpit jotensakin toistella itseään jo.

Siis arvasihan sen jo silloin ekana päivänä, kun se talo esiteltiin, että seksiä tässä on lähdetty hakemaan. Kaikki sängyt ja sviitit ja saunat on talossa suunniteltu juuri niin, että juttuja tapahtuu ja ne näkyy. Ilmeisesti nuo asukkaat on myöskin suurin osa valittu sen perusteella mikä on ollut vastaus kysymykseen "voisitko harrastaa seksiä kameran edessä". En vaan käsitä, että tätäkö ihmiset oikeasti haluavat nähdä? Vai olenko minä vaan jotenkin ahdasmielinen ja rajoittunut? Kun ei oikeasti yhtään huvittaisi katsella nuolemista, lääppimistä, paljaita rintoja tai peniksiä, niiden puristelua ja nuolemista, humalaista säätämistä sängyssä... Mutta ilmeisesti suuri yleisö tahtoo? En tosin henk.koht. tunne ketään joka tahtoisi, mutta jonkunhan täytyy, koska se tuntuu olevan se juttu joka vuonna tuolla BB-talossa. Ja tänä vuonna selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina, valitettavasti.

Sitä paitsi humalaisia ihmisiä on ihan kamala katsella. Yksi kulkee koko ajan nuuskapurkki kädessä (naispuoleinen [kiinnitin tähän huomiota ja ihmettelin että miksi se raahaa sitä mukanaan koko ajan {sitä paitsi nuuska huulessa näyttää ihan todella typerältä sekä miehellä että naisella, fyi}]) ja leikkii olevansa joku sistah from Bronx. Yksi on ihan kauhea drama queen (miespuoleinen). Loput on vaan muuten ihan dorkia, tyhmiä ja rumia. Sori nyt vaan. Tuolla ei taida olla yhtään tyyppiä kenen kanssa minä viihtyisin oikeassa elämässä. Tai ainakaan en saa kehenkään mitään otetta. Lienevät teflonia.

En tiedä miten jaksan/pystyn/uskallan katsoa tätä koko kolmea kuukautta, kun tämä ensimmäinen viikko on jo näin tuskallista.

//end of pakollinen BB-osuus//

Tosi kiva, että annoitte tuohon eiliseen postaukseen noita ehdotuksia. Siellä taisi melkein jokainen olla ihan toteuttamiskelpoinen. Paria täytyy ehkä soveltaa jotenkin. Ehdotuksia saa vielä antaa lisääkin, alan toteutella niitä tässä pikkuhiljaa.

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Ihmettelin minäkin samaa. Jotenkin tuntuu, että valituilla on kauhea tarve paljastaa kaikki "kortit" heti. En voi verrata muuta kuin ed. kauden BB:n loppuun, mutta kyllä siellä tuntui vähän kauemmin kestävän nuo suhteiden lämmittelyt.

Seksiorgiat tuli minullekin mieleen. Vähän tuntuu, että nyt on valittu liian nuorta porukkaa. Markohan lienee vanhin (kolmekybänen) ja hänen taholtaan ei olekaan ainakaan vielä moisia rimanalituksia nähty.

Heti muuten tunnistin, keitä tarkoitit nuuskaajalla tai miespuolisella dramaqueenillä (tekisin kaiketi harakirin, jos joutuisin viettämään kyisesen hemmon kanssa samassa huoneessa kauemmin kuin 10 minuuttia).

Minusta Marianne vaikuttaa aika symppikseltä. Harrikin vaikutti ennen kuin kilahti, kun serri the love lähti muhimaan Riden kanssa.

Tiina kirjoitti...

Niin, mä en tiedä oikein voiko ikäkään olla täysin selittävä tekijä, koska on siellä aikaisempinakin vuosina ollut tosi nuorta jengiä, eikä ne nyt ole ihan tuollaisiksi heittäytyneet. Mulla on yhä ikävä ekan vuoden Tiinan nukketeatteria ja Pertun tyhmää läppää. Sekä tokan vuoden Kaarlon kroppaa, lääh. ;D

Ärsyttävää, että ennen tämän kauden alkua hehkutettiin, miten nyt on niin erilaista porukkaa valittu. No joo, erilaisia nuoria vissiin, mutta kaikki samasta puusta veistettyjä. Ja sieltä sedulan jonosta napattuja.
Marianne vaikuttaa tosiaan suunnilleen ainoalta, jolla on kaikki kortit pakassa, kaikki kynät penaalissa jne.

En tiedä, ehkä noihin pitäisi vielä tutustua paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

Joo- o... katsoin myös eilen BB:tä ja kieltämättä näyttää aika ällölle koko touhu. Mä en edes ole mitenkään konservatiivisimpia tai pidättäytyväsimpiä ihmisiä ja silti puistattaa. Hirveitä horoja kaikki!!!

Täytyy sanoa, että tuskin itsekkään ystävystyisin yhdenkään noiden kanssa. Uskon vakaasti, että noiden seurassa olisin jo viheltänyt pelin poikki ja lähtenyt himaan älyllisesti kehittyneempään seuraan.

-Euggis-

Mymskä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mymskä kirjoitti...

Poistin tuon edellisen kommentin, kun siinä oli niin törkeesti kirjoitisvirheitä, ettei siitä saanut mitään tolkkua!
Tässä uusinta, korjattuna...

Mä otan tietoni _siitä_ohjelmasta mieluummin sun kommentoimana, se on ihan hauskaa! Saattaa olla, että vielä joudun omin silmin toteamaan tuon hurjuuden... Entäs jos mä jään heti koukkuun??? Tämä pelko on tietysti se oikea syy siihen mun bb-vastaisuuteeni.

Tiina kirjoitti...

Euggis, no niinpä, horoja justiin!
Varmaan tarkoituksella valittu jotain melko aivottomia tyyppejä sinne.

Mymskä, en mä edes kiinnittänyt huomiota mihinkään kirjoitusvirheisiin. :D
No, toivottavasti en nyt kauhean usein rupea siitä bb:stä raportoimaan kuitenkin.
Jotenkin epäilen, että et vaan voi jäädä koukkuun tuohon tällä kaudella. Olisi pitänyt aloittaa ihan alusta. :D

Elegia kirjoitti...

No joo, tuo ikä taisi olla minulta aika helppo heitto. Siis tulipas nyt mieleeni, että onhan se Maria esim. päälle kolmekymppinen, mutta ne jutut – pelkkää pierua ja kakkaa! Kyllä se ehkä vähän aikaa jaksaa naurattaa, mutta jos ei ole muuta sanottavaa, niin… Niin!

Mietin sitäkin, että millaiset ihmiset tuonne hakevat. Täytyy varmaan olla keskivertoa ulospäinsuuntautuneempi ja tietenkin pitää olla voimakas esiintymisvietti. Vaikea kuvitella, että sinne hakisi (saati pääsisi) joku erakko synkistelijä.

Mietin myös, että kuka terveellä järjellä varustettu henkilö oikeasti vaarantaisi mahdollisen työpaikkansa ja ”maineensa” menemällä taloon. Kylläpä olisi mielenkiintoista päästä tutkimaan hakijoiden lähettämiä hakemuksia!

Junior Jones kirjoitti...

Edelleen peräänkuulutan sitä fiksujen BB:tä, jota joku kaipaili jo joskus ekalla tuotantokaudella.

Sen sijaan homma menee aina vaan enemmän päinvastaiseen suuntaan.

Niko joka oli ensimmäinen inhokkini, on noussut porukan symppikseksi. Lähes kaikki muut päätyneet inhokeiksi.

Tiina kirjoitti...

Elegia, totta kyllä, että tuskin tuonne (ainakaan enää, ekana vuonna ehkä) hakee ketkään vähääkään fiksummat tyypit. Lähinnä varmaan jotkut tyrkyt ja turhaksi julkkikseksi haluavat.
Niin ja Ristohan on ainakin bongattu sinne Facebookista, eikä tyyppi ole edes itse hakenut koko taloon.

JJ, siis Niko? Siis symppis? Sehän on ihan järkky drama queen ja justiinsa sellanen tyyppi, mistä ne homojen stereotypiat ammennetaan.
Jännä juttu, miten ne ekan vuoden tyypit tuntuukin fiksummilta vuosi vuoden jälkeen. :D

Junior Jones kirjoitti...

No joo, onhan se, enkä mä kestäis sellasta tyyppiä livenä. Mutta noita muutamia muita on vaikea kestää edes TV:stä. Ja loput on toistaiseksi jääneet ihan pimentoon.