1. maaliskuuta 2013

March of the pigs

Harkitsen photo a day -maaliskuuhun osallistumista. Siis harkitsen. En ole varma saanko aikaiseksi, aivojumi on sen verran pahanlaatuinen. Haluaisin kuitenkin ottaa (ja instagrammata) jotain oikeasti kivoja ja hienoja kuvia, enkä mitään tylsiä väkisin väännettyjä kuvia haarukoista tai muista. Tänään tuo hienous ei ainakaan tule tapahtumaan, mutta toivottavasti jatkossa. Jätän ihan kylmästi päiviä väliin tai koko haasteen kesken, jos ei hotsita.

Tässä kuitenkin ne maaliskuun päivien aiheet:Haasteen äitihän on siis Fat Mum Slim.

***

Äidistä tuli mieleen, että näin viime yönä (taas) unta, että lisäännyin. Porsin. Siis sain/olin saanut vauvan. Se oli tyttö. Olin unessa maailman huonoin hoitamaan sitä, vaikka parhaani yritin. Vaippa vuoti, jos ylipäänsä olin muistanut laittaa vaipan, enkä löytänyt laps paralle vaatteitakaan mistään. Kaikki mahdollinen meni pieleen. Ehkä parempi kaikkia maailman potentiaalisia vauvoja kohtaan, että en ole lisääntynyt.

***

Olen yrittänyt otsikoida nämä kuva päivässä -haastepostaukset niin, että otsikko jotenkin liittyisi kuukauden nimeen. Huomasin juuri, että maaliskuu on erittäin syrjitty kuukausi, mitä lauluihin tulee. Toki englanniksi löytyy kaikenlaisia marssilauluja (march), mutta ketään ei ole kiinnostanu laulaa maaliskuusta. Enpä ihmettele.

Niinpä lainasin otsikon sitten Nine Inch Nailsilta.

***

Oho! Olen muuten näköjään osallistunut kuva päivässä haasteeseen jo vuosi sitten maaliskuussa! Viime vuoden kuvat löytyvät saman valokuvamaaliskuu-tagin alta, jos haluaa vertailla vaikka kevään etenemistä. (En kyllä yhtään lupaa, että siellä on ainuttakaan kuvaa, josta näkee kevään etenemisen). Onpas vuosi mennyt nopsaan, vastahan minä aloitin.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Tuo on ajatuksena niin hauska tuo haaste, mutta johan mä sen vuosi sitten näin, ettei mulla riitä kestävyys. Jään siis seuraamaan sun kuvia, joten älä luovuta! Täällä on yleisöä!

Tiina kirjoitti...

Jes! Ainakin yksi lukija! ;)

Vähän kyllä esim. tuo tämän päivän haaste jo heti tökkii. I made this..? Mää ny mitää oo tehny...