3. maaliskuuta 2013

The world is in a crazy, hazy hue

Tämä kevät ja lisääntyvä valo alkaa käydä käpyrauhaseeni toden teolla. Hetken aikaa se oli jo ihan rauhallinen, mutta nyt se on aktivoitunut taas. Esimerkiksi näin viime yönä unta Tuomas Holopaisesta ja vieläpä lupauduin hänen vaimokseen. Lupaan ja vannon, etten ole koskaan hereillä ollessani tuntenut mitään romantillisia fiiliksiä Tuomasta kohtaan.

Olen myös ilmeisesti valve-elämässä kajahtanu ja haikailen suuntaan jos toiseenkin. Tämä haikailukin tuli ihan puskista. Muutaman vuoden takaisen kitarapojan kuvioista poistumisen jälkeen olen luullut, että olen menettänyt kykyni haikailuun. Onneksi, jos ja kun tämä haikailu ei aiheuta toimenpiteitä tahi vastakaikua, voin syyttää kaikesta kevättä ja yliaktiivista käpyrauhastani. Sitä paitsi minun tapani heitellä verkkoja vesille on niin hienovarainen, että mahdolliset kohteet tuskin edes huomaavat niitä verkkoja. Samaan aikaan toisesta suunnasta saan jatkuvasti vonkausviestejä eikä yhtään kiinnostaisi. Miksi, oi miksi kysyntä ja tarjonta ei voi elämässäni koskaan kohdata?

Toki sitä kitarapoikaa haikailen varmaan lopun elämääni (ellei parempaa ilmaannu), mutta eiköhän ne 6000 kilometriä välillämme hoida hommansa. Että jos miehet eivät osaa lukea minun merkkejäni, niin en minäkään kyllä osaa lukea miesten merkkejä. Silloin 2010 keväällä olin niin varma, että tyyppi flirttailee kanssani. Tai tokihan sitä saa flirttailla ilman että heti halutaan se punainen tupa ja perunamaa, mutta siis nimenomaan minun kanssani. Vaikka oltiin isommallakin porukalla tai hengailin jossain toisen tytön kanssa, niin se kohdisti huomionsa minuun. Minuun. Muistan vieläkin sen syvänsinisen katseen, joka porautui silmiini, ja vatsanpohjasta kouraisee. Ja sitten... ei mitään. Ei yhtikäs mitään. Vaikka muistelenkin pelkällä lämmöllä tuota aikaa, niin tuleehan sitä silti vähän hölmö olo, kun ilmeisesti olinkin kuvitellut kaiken omassa päänupissani. Miehet. Perkele.

Olen kyllä luvannut itselleni, etten rupea mihinkään ennen kuin tämä kuntoprojekti on valmis. Tai ei kai se valmis ole koskaan, mutta edes sellaisessa jamassa, ettei ainakaan tarvitse riisuutua säkkipimeässä, jos joku toinen on läsnä, heh heh. Nyt on vaan sen projektin suhteenkin ollut kohtalaisen vaikeata eikä muutamasta viime viikosta kauheasti ole jälkipolville kerrottavaa. Motivaationi on varmaankin lähtenyt jonnekin hiihtelemään, ei ainakaan täällä ole näkynyt. Noroviruksen tuomasta pika-avustakaan ei ole enää paljoa jäljellä. Nyt on ryhdistäydyttävä ja palattava ruotuun. Mutta onko ihan pakko syödä sitä rahkaa?

Ei kai tässä auta muu kuin lähteä pumppaamaan rautaa. Penkistä nousee yhä vain se 30 kiloa. Jos sitäkään enää tänään.

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

On NIIN ihanaa kun kevät ei saa enää mua sekaisin :-) Tai siis silleen hormonaalisessa mielessä. Muutenhan kyl valo tuo hymiä naamaan jne.

Jos ei rauta nouse miljuunaa kertaa, se voi nousta vaikka 3 kertaa. Laitoin itellenikin taas painoja lisää, ajattelin että kun en kumminkaan jaksa heti kymmenen sarjoja niin jos vaik 3 tai 5. Kidutetaan vähän paistia.

Ostin taas lehden. Muscle & Fitness Naisille helmi-maalis 2013 on mielestäni varsin moitteeton moniin muihin alan lehtiin nähden.

- S - kirjoitti...

Heh! Vai, että Holopaisen vaimoksi! :d
Joo, sulle pitää nyt saada jotain sutinaa kun tommosia unia näät.

Väännät vähän volyymiä niihin sun vihjailuihin, niin eiköhän ala tulla vastauksia ja vastakaikua. Kyl se siitä. ;)

Ei ole pakko syödä rahkaa jos ei halua. Mä en pystyisi itse ainakaan syömään rahkaa joka päivä. En vaikka sitä varioitaisiin millä.

Tiina kirjoitti...

Zepa, ai että toivoa olis, että tää loppuis jossain vaiheessa? ;)
Kyllä mä jaksoin sen 3 x 10 nostella 30 kiloa, mutta en kyllä uskalla vielä lisäillä painoja. Sen verran heiveröinen olo on tuon setin alla.
Tarttis varmaan tsekata tuo lehti, jotta onko siellä jotain lukemisen arvoista. :)

-S-, no sanopa muuta! En käsitä mistä se Holopainen siihen uneen tuli, kun en edes ole nähnyt tyyppiä viime aikoina missään (televisiossa tai muuallakaan).
Enkä kyllä varmasti väännä voluumia! Historia on opettanut, ettei siitä seuraa mitään hyvää. Jätän vanhanaikaisesti aloitteen teon tässä kohtaa miehelle ja koska se on hyyyyvin epätodennäköistä, niin ehkä tää kesään mennessä on mennyt jo ohitse. :D