27. maaliskuuta 2013

Taas kirkuu loisteputket

Kevät ei ole enää rinnassa. Se on mennyt jonnekin syvemmälle. Ehkä haiman tienoille.

Jotenkin on ollut alavireinen olo viikonlopusta lähtien. Se oli monien pikkujuttujen summa, että alkoi tuntua kuin elämä jotenkin tahallaan vetäisi kurkipotkulla naamaan, kuten Elastinen sanoisi. Niin. Olen alkanut siteerata suomiräppäreitä. Näin syvälle olen vajonnut.

Töissä on ollut kivaa, mutta varmaan jotenkin sen kontrastina viikonlopun yksinäisyys tuntui todella syvältä. Normaalistihan pystyn olemaan useita päiviä hengailematta kenenkään kanssa eikä se tunnu missään. Lauantain iltapäivästä alkaen lähestulkoon laskin tunteja maanantaiaamuun. Niin pitkältä ja tylsältä elämä tuntui. Jos ei olisi tätä elämäntaparemonttia, niin olisin varmaan hakenut viinipullon ja vetänyt sen huikalla alas. Tai ehkä kahdella.

Turhautuneena ja alakuloisena menin sunnuntai-iltana yksin leffaan katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto. Ajattelin, että se ehkä piristäisi, vaikken kotimaisilta elokuvilta mitään hirveästi odotakaan. Oli siinä ihan hauskojakin hetkiä, mutta masennuin ehkä entisestään, kun tajusin, että elän todennäköisesti lopun elämääni yksin, sillä minulle ei koskaan tapahdu mitään semmoista kuin elokuvissa (en tosin tarkoita nyt sitä avioliiton pilaamista). Kaikki muut rakastuvat ja pariutuvat ja perheytyvät, menevät eteenpäin elämässään ja minä jään yksin tähän ikuiseen luuppiin.

Kaiken lisäksi kevään laskeutuminen rinnasta haimaan on nyt aiheuttanut sen, että olen alkanut ihastuilla joka ainoaan kaksilahkeiseen, joka minulle hymyilee. Jopa yhteen, jonka homoseksuaalisuudesta olen 92-prosenttisen varma. Tai ehkä ihastuminen on liian voimakas sana, mutta pussailla voisin. Ihan helposti. Vaikka heti.

Vaihtopää, anyone?

12 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

En tarjoa omaani vaihtoon... :D

Tiina kirjoitti...

No en tiiä, vaihteluahan se olis sekin... :D

Nuori Nainen kirjoitti...

Määkään en vaihda, mutta lähettelen sinne paljon pussailutuulia.
Tuo on kyllä mahdoton tuo valo, vaikka olenkin tämmöinen tuore rouva, niin tuolla kadulla huomaan ihan vauhkona pyörittävän päätä kaikenlaisten perään! Huh!

Annikki kirjoitti...

Eikun ei semmoista elokuvaa pidä mennä yksin katsomaan, sehän tarvitsee ehdottomasti kaverin tai pari jakamaan vitsiä.

Mun kaveri sanoikin, että ei sitä voisi kotona vuokraleffana katsoa. Arvelin, että se johtuu siitä, että kun siinä istuu sen rakkaansa kanssa kahdestaan katsomassa, niin se vitsikkyys parisuhteen piinasta kolahtaa vähän liian kovasti ja kaikki ne kauheat asiat, jotka kahden ihmisen väliin mahtuu, alkavat välkkyä kuin huomiokyltit.

Zepa kirjoitti...

Ne on vaan ne elossa olevat hormoonit. Ne pistää harmittamaan kun ei saa pussailla tarpeeks. Mutta kun aikaa kuluu, voin vakuuttaa että siitäkin harmista pääset eikä enää vituta yhtään vaiks yksin olisit tai et. Body/mind rauhoittuu kummasti.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa. Naisilla siis harmoonit huutaa?
Pitäisiköhän sitä käydä ihmisten ilmoilla?

Tiina kirjoitti...

Nuori nainen, tai pitäisiköhän ne pussailutuulet puhallella vaan pois? Jos ei ole halukkaita vastakappaleita, niin hankalaahan tämä on. ;)

Annikki, joo, voisi olla oman aviopuolison kanssa vähän kiusallinen leffa, sikäli mikäli ne 21 tapaa tai edes joku niistä osuisi kovinkin lähelle. Toisaalta elokuvan katselu voi olla jollekin myös kasvattava kokemus, mikäli omistaa niin paljon itsekritiikkiä, että tajuaa jotain omasta käytöksestään. :D

Zepa, kaikenlaista harmia sitä täytyy olla. En tiedä miksi tää nyt käy näin levottomaksi, kun mielestäni pari kevättä oon ollut ihan cool. Vai johtuneeko siitä, että olen tällä hetkellä ihan omien hormoonieni varassa. Aiemmin ne on yleensä olleet kemiallisessa epätasapainossa.

Anonyymi, no en voi luvata kaikkien naisten puolesta, mutta tämmöistä saattaa nyt olla ilmassa. Oletko kuuma kinkku?

tietämätön kirjoitti...

Onko tuo "pussailu" oikeasti eufemismi panemiselle?

nimim. tietämätön

Tiina kirjoitti...

Ei se mitenkään välttämättä ole, pussailu on ihan kivaa itsenäänkin, mutta... spooning may lead to forking, you know.

Nuori Nainen kirjoitti...

Ite meinaisin pussailulla vain pussailua. Ja voin ottaa tuulet takas. Ajattelin vain, josko keväthurmoksessa sitä päätyisi vaikka pääsiäispussailuille :)

Tiina kirjoitti...

No, älä nyt vielä ota takaisin. Olishan se hauskaa vaikka epätodennäköistä.
Oon kyllä sunnuntaina mahd. menossa punk-keikalle, että jos sieltä... Sen laulajan vaikka... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sen "kuuman" voi jättää pois.