2. elokuuta 2008

The empire strikes back

Enimmäkseen harmiton Tiina: Anu Saagimit ärsyttävät!

I-S

13 kommenttia:

sirenita kirjoitti...

No voi perkele tuota Saagimia. Pitäis mielipiteensä omana tietonaan.
Pistää vihaks, mutten ala lietsomaan itseäni, enkä muitakaan.
Kai tässä täytynee vetää vaan vatsaa sisään seuraavan kerran snagarilla, ettei vaan kukaan ärsyynny. ;)

PS. Hei kato, mun kuva näkyy täälläkin! :) Vähänks hienoo!

Tiina kirjoitti...

Joo, siis mä toivon, että toi Saagim rupsahtaa todella pahasti vanhoilla päivillään ja katsotaan sitten kuka viimeksi nauraa. :D

Hei, sun kuva näkyy! :D

Elegia kirjoitti...

Huh huh, taitaa olla pihatöiden lisäksi kirurgin veitsi, joka pitää Saagimin kunnossa.

Minäkin muuten päätin jo pentuna, että minusta tulis niinkun kaunis ja kaikkee, mut geenit oli eri mieltä eikä ole varaa mennä klinikalle :D

Nojaa, ihan näin yleisesti ottaen että jos pitäisi valita niin AIVOT kauneuden sijasta. Anu Saagimin käsitys omasta kauneudestaan ainakin on nähtävästi turmellut hänen aivotoimintansa, vaikken sinänsä uskokaan että kauneus ja älykkyys olisivat toisensa pois sulkevat.

Mymskä kirjoitti...

Näin tuon lööpin kaupassa käydessä, ja ajattelin, että kah, Anu on näköjään jäänyt liian vähälle huomiolle, kun täytyy taas jotain tuollaista keksiä...

Minä taas olen pienestä saakka tiennyt (kuullut), että ei ole likkaa pahemmin kauneudella tärvelty. Serkun äiti lohdutti sentään, että onneks oot edes fiksu. Että näillä eväillä.

Kaura kirjoitti...

Yksi naispuolinen plastiikkakirurgi (joka esim. jeesailee rintasyöpäleikkauksen, palovamman yms. jälkeen) sanoi aika mojovasti, että rintojen suurennus on merkki kykyjen vähyydestä. Muutenhan sitä pätisi muilla avuillaan. Äh, en muista sanatarkasti, miten täti lohkaisi.

Saagim presidentiksi! Not!

Tiina kirjoitti...

Elegia, joo mäkin päätin pienenä että musta tulee maailman rikkain ja myöskin presidentti.
Sitä odotellessa.

Mymskä, ihan kiva sekin, jos lapselle sanotaan, että ei ole kaunis. Siinähän se itsetunto kohisten kasvaa.

Kaura, no niinpä just.
Viron presidentiksi ehkä, mutta ei Suomen ainakaan. :D

DorianK kirjoitti...

Minä törmäsin tuohon lööppiin kioskin ikkunassa ohi kulkiessani, ja meinasin kieltämättä nauraa ääneen. Noin provosoivalla lööpillä myydään varmasti paljon lehtiä, mikä lienee toimituksen kannalta hyvä asia.

Ja jos nyt haluaa jotain (muuta) positiivista tuossa nähdä, niin ainakin ihmiset saavat nauraa ihan reilusti ja tuntea jälleen tovin paremmuutta. Siinä mielessä Saagim on hyvää vauhtia matkalla jälleen yhdeksi mattinykäseksi.

hdcanis kirjoitti...

Voisiko maailma saada Anu Saagim -filtterin? Tai edes mina (ja Tiina)?

Tiina kirjoitti...

DorianK, siis mietin sitä, että pakkohan noiden toimittajien on naureskella partaansa (tai ihan ääneenkin) noita juttuja kirjoittaessaan.
Saahan meikäläinen siitä ainakin sitten jotain ylemmyyden tuntoa, kun tajuan olevani ihan järkevä ihminen sittenkin.

Hdcanis, joo, sellanen filtteri! Kiitos, että ajattelit mua myös. :D

Bambi kirjoitti...

Eikös tuo turhake just joskus viime talvena lohkaissut myös että suomalaiset naiset on rumia/äijämäisiä tai jotain muuta vastaavaa.

Ja aina osuu ja uppoaa, huoh.

Siis juurikin niin että lehtien myynti aina lisääntyy kun anu saagim laukoo syvällisiä, kunnioitettavia ja ainoitaoikeita totuuksia. - Ja lehtikeisarit hieroo paskaisia käsiään, ottavat rahasäiliössään kiliseviä kolikkokylpyjä...

Tiina kirjoitti...

Joo, siis ainakin ihan hiljattain Saagim kertoi, että raskauden jälkeen täytyy heti laittaa itsensä kuosiin, ettei äijä lähde paremman perään.

Tajuaakohan se raasu itse, että sitä pidetään lähinnä naurunalaisena, eikä mitenkään suurena guruna? :D

DorianK kirjoitti...

Tuossa jutussa Saagim muistaakseni (en todellakaan jaksa lukea sitä nyt uudestaan, vaikka lyhyt olikin) kertoi, kuinka hänkin joutuu kyllä näkemään kovasti vaivaa, että olisi sellainen täydellisen kaunis nainen kuin nyt kuulemma on. Toki se kauneuden hehkutuskin menee vähintään osittain jutun kirjoittajan piikkiin, mutta kyllä se aika vaivaannuttavaa luettavaa oli.

Toisaalta käy moista ressukkaa hieman sääliksikin, jos elämässä kaikki on kiinni ulkonäöstä. Kun se Suuren Rupsahduksen hetki koittaa, taitaa koko olemassaololta sitten hävitä pohja. Saagimilla lienee siis kovia hetkiä edessään, ellei asenne tuosta muutu.

Tiina kirjoitti...

Niin, tai sitten siitä tulee yksi niistä ei-niin-kauniisti-vanhentuneista naisista, joiden nahka on kiristetty plastiikkakirurgilla niin että soi, ja joilla on ihan järkyttävä pakkelikerros naamassa.