21. elokuuta 2008

That's all folks!

Uaah! Kastuin äsken aivan läpimäräksi! Työpaikalta poistuessani ei satanut, mutta tsekkasin kyllä pilvitilanteen taivaalta ja näin sateen vaaran mahdolliseksi, ellei jopa todennäköiseksi. Siinä sitten bussipysäkillä mietin, että kastunkohan vai en. No eipä tarvinut kauaa miettiä, kun vettä alkoi tulla todella kovaa. Eikä kyseisellä bussipysäkillä tietenkään ole katosta. Olin hirmu onnellinen. Kun vihdosta viimein pääsin kotiin vettä valuvana ja muodikkaalla pandalookilla varustettuna, sateenvarjoni tervehti minua iloisesti eteisessä. Onnittelin sitä hyvästä valinnasta jäädä aamulla kotiin, niin että edes toinen meistä pysyi kuivana. Menin sitten suihkuun saman tien, kun olin kerta jo valmiiksi märkä eikä tuo kesäsade nyt ei ollut mikään maailman lämpöisinkään.

Ja jostain syystä tuolla ulkona tarpoessani, tai lähinnä litistessäni, tulin ajatelleeksi sanaa kesäsade ja sitten pollajukeboksini teki minulle sellaiset temput, ettei aikoihin olekaan. Nimittäin muistatteko vielä jokunen vuosi sitten televisiosta sellaisen tosi omituisen kesänaru-mainoksen? No ei se mitään, voitte katsella ja kuunnella sen tietysti täältä. Minulla alkoi sitten soida tuon biisin sävelellä päässä "kesäsade vie meidät tanssiin, kesäsade vaivuttaa transsiin"... Ja nyt se sitten vaan soi ja soi ja soi ja soi ja... APUA! Toivottavasti laitoin nyt edes vahingon kiertämään.

Tuosta pääsenkin kätevästi tuohon gallupin tulokseen. Tutkimuksen otoshan oli kaiken kaikkiaan 55 henkilöä, eli se on tilastollisesti todella pätevä. Siinä aiemmin käsittelemässäni tutkimuksessahan väitettiin, että 60 prosentilla ihmisistä soi päivittäin joku musiikki päässään. Tämä minun uusi ja mullistava tutkimukseni kumoaa kirkkaasti nuo tulokset, koska kyselyn vastausten perusteella jopa 80 prosentilla populaatiosta soi musiikki päässänsä joko koko ajan tai päivittäin. Otannassa ei löytynyt yhtään henkilöä, jolla ei olisi soinut musiikki ikinä korvien välissä. Sen sijaan 7 prosenttia väestöstä kuulee ääniä. Which is nice.

Olen saattanut jättää tänään ihmisille omituisia ja vähintäänkin epäilyttäviä kommentteja eri puolelle blogistaniaa. Pahoittelen ja selitän asiaa väsymyksellä. Onneksi huomenna on taas perjantai!

6 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Minulta on mennyt kokonaan ohi tuo uskomaton kesähitti! Miten se on mahdollista? Hyvä että korjasit tilanteen ja minäkin pääsen ärsyyntymään kyseisestä rallatuksesta.

SusuPetal kirjoitti...

Oi, olen niin onnellinen sateenvarjosi puolesta!

Pandalook on kyllä todella hot, siitä onnittelut!

Kiinnostaisiko muuten kirjoittaa tyyliä liippaavia juttuja lumppuihin? Laitanko sinulle kutsun tulla kirjoittamaan?

Tiina kirjoitti...

Wille, sä tulet vielä olemaan mulle tästä kiitollinen!
Joskus pari vuotta sitten muistaakseni Subilla pyöri tuollainen ihan ihme mainos tai mikä lie, en ikinä tajunnut sitä... :D

Susupetal, kiva että iloitset sateenvarjon puolesta. :D
Harjoitin jotenkin toispuoleista pandalookia, koska erityisesti vasen silmä kunnostautui asiassa.
No mutta mikä jottei, voisihan sinne lumppuihin jotain joskus keksiäkin! Kiitos vaan. :)

Junior Jones kirjoitti...

Aika karu, tuo kesänaru.

Amalia kirjoitti...

Luulin otsikon nähdessäni, että olet heittämässä hyvästejä Blogistanialle... Mutta ei nyt sentään :)

Onneksi en juurikaan kuuntele kanavia, joilta kuuluu kesähittejä. Ne ovat järjestään niin hirveitä renkutuksi, ettei niitä voi kukaan oikeasti kuunnella. Eihän? Siis sillä tavalla vakavissaan?
Jossain terassilla/kesäbaarissa hiukan ennen pilkkua saattaa erehtyä pitämään jotain tuollaista joikua ihan sairaan hyvänä, mutta se onneksi haihtuu päästä humalan myötä.

Tiina kirjoitti...

JJ, tosi karu.

Amalia, en sentään, pois sellainen minusta! :)
Kesärenkutukset on kyllä yleensä lähes poikkeuksetta kamalia. Erityisesti se Valvomon Mikä kesä. Uah!