15. elokuuta 2008

Loppusijoituspaikka?

Tuoreimman Talouselämän kannesta:Kukapa haluaisi, ainakaan tämän jälkeen...


Ps. Pahoittelisin kännylläni räpsäistyn kuvan laatua, jos jaksaisin.


Lisäystä 13.30:

Pakko tehdä lisäys ja vähän (ihan vähän vaan) heiluttaa pilkkakirvestä, kun sopii niin hyvin aiheeseen. Viihdytän itseäni taas töissä lukemalla J.T.:n blogia ja pari seikkaa herätti ihmetykseni sekä huvitukseni.
  • "Puhun täysin sujuvasti englantia ja ruotsia." Jännä juttu, että se suomi ei tunnu kuitenkaan kovin sujuvalta. Ainakin sellainen mielikuva tulee tuota blogia lukiessa.
  • "Kävimme ensimmäisen lomaviikon aikana useitakertoja myös maailmankuulussa VIP klubissa, jossa samaan aikaan minun jaJulian kanssa bailasi kuulemma useita maailmantähtiä, me tosin emme heitätavanneet. Paikalla oli kuulemma ainakin ollut Timbeland, VictoriaSilvstedt, Mariah Carey ja Kid Rock." Tiedän kyllä Justin Timberlaken ja Timbalandin, mutta kuka kumma on Timbeland?
  • "En halua lähteä julkiseen loanheittoon, siksi en halua ryhtyä haukkumaan ketään tai selvittää matkan tarkkoja tapahtumia enää tarkemmin." Minun mielestäni tuo on jo vähän myöhäistä kertoa siinä vaiheessa, kun olen ensin lukenut kappaletolkulla seikkaperäistä selvitystä tapahtumista.
  • Muutenkin tuo tilitys erään toisen turhan julkkiksen (jonkun entisen poikamies-maajussin entinen pikakihlaus) selkäänpuukottelusta ja kaikki muukin tuntuu alle 18-vee tyttöjen jutuilta, eikä minua pari kuukautta nuoremman naisen. Mutta ehkä elämme vaan niin erilaisissa maailmoissa...

No niin, nyt tunnen taas itseni vähän paremmaksi ihmiseksi, kun sain dissattua toisia.

9 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla geeneissä.

Aimo annos kirjoitti...

Ahhahhaa!

Ihanaa :)

Tiina kirjoitti...

Mymskä, geeneissä, pillereissä... kuka noita laskee.

Aimo, todella. :D

Elegia kirjoitti...

Jahas, millä keinolla hyvänsä julkisuuteen. Aenne on varmaan että kaikki julkisuus on hyvästä. Ei saisi sanoa, mutta joskus ihmettelen ihmisen tyhmyyttä (tämähän ei siis ollut ensimmäinen kerta, kun neiti sekoilee).

Tiina kirjoitti...

Joo, siis tuo Iltalehden juttu oli toukokuulta näköjään, mutta se vaan sopi tuohon niin hyvin.

Joku aika sitten luin jostain keskustelupalstalta, että molemmat siskokset olisivat olleet ihan tööt jossain lennolla, mutta en löytänyt sitä juttua enää, kun olisin tähän linkittänyt.

Brim kirjoitti...

:D

Bimbous on ikuista, minkäs sille mahtaa... kohta Tukiainen väittää tulleensa avaruusolion kidnappaamaksi, sen jälkeen neitsyt Maria ilmestyy hänelle paahtoleivässä, jonka jälkeen hän on spiritismin avulla yhteydessä Spede Pasaseen, joka kertoo hänelle seuraavien presidentinvaalien tuloksen ohella myös Osama bin Ladenin olinpaikan. Mitä vaan, että lehdet kiinnostuisivat hänestä vielä hetken, ennen kuin hän vaipuu idioottien ikuiseen unholaan.

Ihannemateriaalia Kuka Kukin Luulee Olevansa -kirjan vuoden 2008 -laitokseen!

Kami kirjoitti...

Minä lähinnä olen ihmetellyt sitä miten ihmiset jaksaa puhua noista. Se on aivan sama inhoaako noita vai fanittaako. Turha julkkuus ei häviä ennenkuin kukaan ei vaivaudu kumpaankaan.

Tiina kirjoitti...

Brim, en tiedä täytyisikö tässä tutustua toisenkin osapuolen näkemyksiin tapahtumien kulusta, jotta selviäisi tämän kissatappelun syvin olemus. Varmasti jotain kamalaa on kuitenkin tapahtunut!
Siis kai tuo Jossu nyt on ehdolla kuitenkin seuraavissa kunnallisvaaleissa, joko kokoomuksen tai kristillisten listoilla.
:D

Kami, älä mua syytä, syytä tuota Finnairin heppua, joka asian otti puheeksi!
Tosi asiahan on se, että minusta ainakin on hauska jauhaa tästä päivästä toiseen, koska saan tuntea itseni fiksuksi ja filmaattiseksi kerrankin jonkun toisen rinnalla.
Turhat julkkikset eivät siis olekaan ihan turhia, koska he antavat meille taviksille mahdollisuutta tuntea ylemmyyttä, sääliä, vahingoniloa ja muita tuollaisia perustunteita. Reaalielämä on paljon hauskempaa kuin joku sketsiohjelma. ;D

yllätystyttö kirjoitti...

JohannaJohanna..

Voiko Johanna oikeasti olla todellinen? Ehkä pikemminkin jonkun kieroutneen ihmisen mielikuvituksen sairas tuotos?