10. elokuuta 2008

I'm a social butterfly

Yritin tuossa aikaisemmin kommentoida Elma-tädille, mutta eihän Vuodatukseen taaskaan päässyt. Luin siis jutun tuolta G-reader-pisteen kautta ja sitten kun kliketiklik yritin blogiin, niin paskan marjat. Erroria pukkasi. Nyt kun sinne taas pääsee, niin en muista enää mitä piti sanomani. Minulla on ihan muutama sana sanottavana Vuodatukselle: korjaa itsesi tai korjaa luusi! No, tuo otsikko on ihan Elmiksen syytä, menin kuuntelemaan tuon biisin youtubesta. En ole vielä päättänyt vihaanko sitä vai tykkäänkö siitä.

Tänään illalla seitsemältä tulee Yle Teemalla Kissa kuumalla katolla. Kiitos vaan Tintille vinkistä! Tuossa leffassa on ehkä kaunein pääosapariskunta, mitä ikinä missään on ollut elokuvan historian aikana. (Siis minun mielestäni, mutta täällähän minun mielipiteeni on Totuus). Paul Newman on ollut nuorena miehenä jotain niin käsittämättömän komeata, etten äkkiseltään pystyisi nimeämään toista mieshenkilöä, jota voisin pitää komeampana. Ja onhan Paul vanhempanakin säilyttänyt charminsa. Surullista, että satuin näkemään hänestä kuvan nyt sairauden nujertamana. Vielä surullisempaa on se, että hän on sairauden nujertama.Ihastuin joskus teinivuosina Paul Newmaniin, siis myös näyttelijänä, eikä vain ulkoisten ominaisuuksien vuoksi. Tälle tielle minut ajoi ihailuni Elizabeth Tayloriin. Luin joskus teinityttönä Liz Taylorin elämäkerran ja olin ihan pökertyä siitä, miten kaunis hän oli nuorena. (Kauniista vanhenemisesta voi sitten olla montaa mieltä). Sitten ihan vallan hurahdin ja katselin Jättiläisen ja jotain muita Taylorin leffoja ja sitten lopulta tuon Kissa kuumalla katolla.Butch Cassidy and the Sundance Kid on muuten ihan huippu leffa kanssa!

Blah. Ei tästä nyt tule oikein mitään. Olen yrittänyt väsätä jos jonkinlaista postausta tässä viikonloppuna, mutta ei se oikein luonnistu. Olen vain enimmäkseen huolissani.

9 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Paul Newman on ollut minunkin ihailuni kohde pikkulikasta saakka. Hieman kypsemmällä iällä (siis istten, kun aloin katsoa miehiä hieman eri silmin, eli joskus kypsässä teini-iässä) riehannuin nuoresta Marlon Brandosta. Ja James Deanista. Ja ja ja...
Ja loppuahan ei näy. Ja tietysti on ne muutkin ominaisuudet kuin vain ulkoiset. Oikeastaan näyttelijää eipelasta edes komea ulkokuori, jos se on ihan surkea ammatissaan. Kai se karisma sitten sisältää senkin taidon.

Taylorista taas en koskaan erityisemmin innostunut, Marilyn oli minun juttuni. Ei silti, kyllä Lissukin kaunis oli.

Ja Kissa kuumalla katolla täytyy katsoa aina kun on tilaisuus! Kävin katsomassa sen kerran teatterissa, mutta en oikein pystynyt asennoitumaan siihen, kun tuo elokuva on aina ollut niin suuri juttu. Sarjassa The Elokuva.:)

sirtsu kirjoitti...

"Tuossa leffassa on ehkä kaunein pääosapariskunta, mitä ikinä missään on ollut elokuvan historian aikana."

Juuri muutama päivä sitten keskustelimme ystisten kanssa ihan samasta asiasta. Allekirjoitan joka sanan, jonka aiheesta kirjoitit.

Voi kauneutta!


Huolissaan oleminen on kamalaa. Kunpa ei ikinä joutuisi olemaan. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että voi kun kenellekään ei sattuisi mitään ei-niin-mukavaa tahi muuta pahuutta. Mutta se ei varmaan vaan ole oikein mahdollista.

Halaus! Asioilla on tapana järjestyä.

Tintti kirjoitti...

Jos Robert Redford ehtii kupsahtaa ennen mua, niin silloin mä kyllä ITKEN! Vaikka taidan kyllä itkeä Pauliakin. Tällaisia miehiä ei enää tehdä...

Tiina kirjoitti...

Mymskä, mä ihailin James Deania junnumpana ja Newmania vasta vähän isompana.
Marilyn Monroe taas ei ole koskaan ollut mulle se juttu, vaikka kovin nätti hänkin on. :)

Sirtsu, hauskaa, että olette puhuneet samasta asiasta! :D
Joo, toivotaan, että järjestyy. Huolehtiminen on ihan hanurista.

Tintti, eipä tuo Redfordkaan taida olla ihan nuori mies enää, valitettavasti. Hänen hienoutensa olen huomannut vasta tässä köh kypsemmällä iällä. :D
Ei tehdä, ei.

Anonyymi kirjoitti...

Paul on kyllä varsin hottis. Mutta nyt täytyy sanoa, että en ole pitänyt Liz Tayloria koskaan millään tavalla kauniina ja olenkin aina ihmetellyt sen hehkuttamista...
No, onneksi maukuja on monenlaisia:)

-Euggis-

Tiina kirjoitti...

Euggis, en mäkään nyt isompana enää niin kauheasti Elizabethia ihannoi kuin silloin joskus teinivuosina, mutta silloin jossain vaiheessa se oli jotain niin ihanaa. :)
Kyllä mä nyt yhä olen sitä mieltä, että Liz oli hyvin kaunis nuorena.

DorianK kirjoitti...

Minulla on (no, on jälleen sitten, kun saan remontin jäljet korjattua) olohuoneeni seinällä varsin näyttävä kolmikko, eli James Dean, Marilyn Monroe (josta on huomattavasti hienompi kuva kuin mitä yleensä mistään löytää) ja ehkä kaunein elokuvatähti ikinä, eli Grace Kelly.

En ollut varsinaisesti tullut ajatelleeksi tätä aiemmin, mutta nyt tajusin, että kaikki kolme pääsivät hengestään tapaturmaisesti ennen kuin ehtivät kuihtua täysin kasaan sairauksien murtamana tms. Ehkä juuri siksi heidän imagonsa onkin yhä niin kirkas ja sädehtivä ja mitä nyt ikinä muuta imago voikaan olla. Komeita ovat noissa kuvissa joka tapauksessa.

Tiina kirjoitti...

DorianK, mä en olekaan ikinä tuohon Grace Kellyyn perhetynyt kovin tarkkaan. Ihan äkkiä en edes saa päähäni miltä hän näyttää. (Kvg).

Niinhän se on, että monesti ne nuorena kuolleet nousevat isompaan arvostukseen kuin mitä ehkä olisivat olleet ilman mitään traagista loppua. Kai sitä tarvii kärsiä ja kuolla nuorena päästäkseen legendaksi. (Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta).
Valittettavaahan se on tavallaan.

Helena kirjoitti...

Olenhan kertonut, että olen istunut useaan otteeseen Paul Newmanin sylissä - saatoin ehkä olla aika paljon nuorempi, mutta silti...