26. elokuuta 2008

Stranger things have happened

Ehkä tämä hiukan hätkähdytti, kun avasin tänään Facebookin ja huomasin yhden uuden viestin saapuneen inboxiini. Viesti haudan takaa?No ei... Oikeasti se oli semmoiselta groupilta johon kuulun, totta kai.

Töissä viedään viimeisiä päiviä ja ne ovat hiton tylsiä. Hommiini tänään kuului muutaman raportin kääntäminen excel-muotoon ja niiden vertailu. En mitenkään saanut koko kahdeksaa tuntia kulumaan siihen, vaan kun on kellokortti. Huomenna ei varmasti ole senkään vertaa tekemistä. Olen kyllä pätevä nettisurffailussa, mutta kyllä sekin pistää tympimään, jos ei tosissaan mitään muuta tekemistä ole koko päivänä. Työskentelen aina paremmin pienen paineen alla. Mielekkäämpää, kun on jotain tekemistä. No, kolme päivää vielä. Eiköhän sen jaksa vaikka päällään seisten. (En tosin aio kokeilla). Palkkaakaan ei voida enää pois ottaa!

Olen ihan tööt ja boooring, joten soitan vaan rokkia teille postauksen alussa mainitun jannun bändiltä.

Olipa muuten tosi vaikea löytää Youtubesta Alice In Chainsin joku ihan oikea video, jonka pystyi laittamaan blogiin. Tämä oli jotensakin ainut ja sekin varmaan vahingossa. Melko nihkeää, etten sanoisi. Keneltä se nyt muka olisi pois, jos sitä ilosanomaa levittäisi muuallakin kuin vain youtubessa? En käsitä.

Ei kommentteja: