14. kesäkuuta 2010

En kestä

Hurja uutismaanantai:
  • Matin ja Tepon keikalla joukkotappelu. Ei lisättävää.

  • Ville Valo on lopettanut tupakoinnin. Mitä iloja Villen elämässä kohta enää on, kun se elää niin nuhteetonta elämää nykyisin: selibaatteja, ei juo alkoholiakaan ja nyt sitten vielä tupakkakin... Ilmestyyköhän HIMiltä taas uusi levy vai takkuaako keikkamyynti?

  • Vesa Keskinen on löytänyt uuden tyttöystävän Ghanasta jonkun liikemiehen avulla. (Missään ei mainittu mikä tämän liikemiehen bisnes on, mutta ensimmäisenä mieleen tulee tyttöystävien postimyynti). Yhteyttä on pidetty vasta puhelimitse ja sähköpostilla. Nyt tytsä saapuu Suomeen äitinsä kanssa. Vesa rakastaa yhä brasilialaista eksäänsä, mutta tämä ghanalaistyttö on nyt hänen uusi rakkaansa. "Se on siinä", kommentoi Vesa tapahtunutta.

Kaiken huippu oli viikonloppuna molempien iltapäivälehtien lööpit:


Voi rikas tyttörukka! Hääonni varjostuu ja vauvahaaveet uhkaantuu. Elämä potkii päähän prinsessaa oikein kunnolla. Tosi kurjaa.

Jotenkin tuntuu kornilta edes ajatella jonkun prinsessan elämän kurjuutta ja vaikeutta. Victorian ei varmasti ole tarvinut koskaan miettiä, mistä tiristää rahaa sen verran, että saa ruokaa vielä kuun lopussakin tai millä maksaa seuraavan vuokransa tai saako hoitoa mahdollisiin (fyysisiin tai mielen-)terveydellisiin ongelmiinsa. Niin, mutta eihän se raha tuo kuitenkaan onnea. Enkä nyt väitä, että olisi helppoa olla prinsessa, kun osaansa ei saa valita, mutta hei kamoon. (En tosin hetkeäkään usko, että Victoria olisi itse ruikuttanut kurjaa osaansa).


***

Tarttis varmaan keskittyä vaan töiden tekemiseen eikä lukea mitään iltapäivälehtien nettisivuja.

9 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ja Ilkka Kanerva on hakeutunut hoitoon! :D

Tiina kirjoitti...

Joo, mä siis aivan tietoisesti jätin ton mainitsematta. Kävin mielessäni jo sen keskustelun mitä siitä tultaisiin käymään, "mitä se kellekään kuuluu", blaa blaa blaa. :D

Olga kirjoitti...

Onneksi ei ole vielä keksitty tuoda postimyyntisulhoja kiinasta tänne suomeen... tosin markkinatkaan ei ehkä olis ihan parhaat mahdolliset.

Dårka kirjoitti...

Mä olen Tiina kyllästynyt koko Victoriaan. Madeleine on paaaaljon paremman näköinen kuin syrransa. Madde esiin heti!1!!

Sitäpaitsi Vickanilla on jotain äiti-tytär -haasteita ja vastaavaa.

Tiina kirjoitti...

Olga, no joo, siinä ei varmaan oikein kysyntä ja tarjonta kohtaisi. En siis tarkoita, että kiinalaisissa miehissä mitään vikaa olisi, mutta niitä taitaa olla kohta niin paljon ilman naista...

Dårka, niih, Victoria vois lopettaa ton häähössöttämisen, ihan tylsää!
Oon kyllä samaa mieltä, että Madeleine on paljon paremman näköinen. En tiedä sitten mitä se kertoo, että yhden tyypin mielestä minä näytän Victorialta. :D

Annikki kirjoitti...

No mutta se hyvä siinä, ettei ole sieltä parhaimman näköisestä päästä, on, että tietääpähän saavansa aitoa rakkautta, eikä mitään perskärpäsiä ympärilleen pyörimään, joita ei kiinnosta kuin se kuorrutus koko kakussa.

Tiina kirjoitti...

Mä kyllä vähän epäilen, ettei Victoriakaan voi sitä tietää. On se nyt kuitenkin kruununprinsessa ja aika monen mielestä tosi kaunis.

Mun tekisi mieleni muuten aina stailata se Daniel, kun näen sen jossain. Ne sen silmälasit ja kaikki on niin jotenkin tosi kumman näköiset. :D

Annikki kirjoitti...

Snif, tosirakkaus ei silmälaseja ja hieman hinttiä lookkia katso.

Tiina kirjoitti...

No juu ei. Onneksi se ei olekaan mun tosirakkauteni. ;D