18. kesäkuuta 2010

Etana etana näytä sarves...

Tehän tietysti kaikki muistatte, kun olen joskus kolme vuotta sitten avautunut kotilo-ongelmasta täällä työpaikan tienoilla. (Ainakin itse muistan legendaarisen etananpaistokeskustelun kesältä 2007. Voi niitä aikoja!) Luulin itse asiassa, että siitä on vähemmän aikaa, mutta en löytänyt asiasta merkintää kuin vanhan blogin puolelta. (Ei noin niin kuin muuten kannata kauheasti lueskella noita vanhoja juttuja, en minäkään lueskele). Moni asia on sen jälkeen muuttunut, mutta ei tämä kotiloasia. Tänäkin aamuna sain loikkia niiden ylitse ja kaivella maittavan etanapäivällisen kepillä kengänpohjista. Lueskelin tässä sitten Aamulehden nettisivuja ja kas, sieltähän löytyi oikein kartta noista kotiloista.


Yksi kuvassa olevista kotiloista sijaitsee muuten tismalleen työpaikkani päällä. Onneksi se tosin ei ole ihan noin jättiläiskotilo, tuollaisen ylitse kiipeäminen voisi olla jo aika haasteellista.
Ja ällöä.

2 kommenttia:

Dårka kirjoitti...

Koska tuossa postauksessa oli suoranainen kehotus mennä lukemaan vanhoja postauksia vuodatukseen, niin totta kai tein niin ja ajattelin samalla huomauttaa kun huomaisin, että Tiina on vanha ER-fani, että maanantaina alkaa mtv3:lla Teho-osasto alusta. Joka päivä kello 18!

Olihan se ihan mielenkiintoinen kokonaisuus tuo vanha blogi. ;)

Tiina kirjoitti...

Ei, kyllä mä tarkoitin just sitä mitä sanoin, eli ei kannata lukea niitä. Ehkä siksi, että huomaatte, että olin silloin hauskempi ja kiinnostavampi ja kaikkea.

Ihkuu, tarttee varmaan alkaa katella Teho-osastoa ihan alusta asti. :D