7. heinäkuuta 2011

Arkistojen aarteita, osa 1

Kirjoitettu 2.2.2008:

***

Sain tuossa sähköpostia Elisalta. Posti koski jotain Elisa Avustajaa, joka auttaa ongelmatilanteissa, ainakin muka. Oikeasti taitaa olla joku Elisan vakoiluohjelma. Huvittava pätkä tuossa viestissä kuitenkin oli seuraava:

Elisa Avustajan versiossa v1.2 on nyt uutuutena "chat", jonka avulla voit keskustella Elisan teknisen asiakastuen palveluasiantuntijan kanssa reaaliaikaisesti samalla tapaa, kuin keskustelisit vaikka kaverisi kanssa MSN tai Windows Messengerissä.

No johan lupauksen tyrkkäsi. Meinasin kuolla nauruun tuon luettuani. Jos nyt kuvitellaan, että tuo palvelu todella toimisi ja Elisan teknisellä tuella olisi aikaa chattailla, niin en kai nyt hyvänen aika sentään halua jutella minkään Elisan teknisen tuen kanssa samalla tapaa kuin jonkun kaverini kanssa? Mitä siis, onko tämä joku Elisan uusi lisäpalvelu syrjäytyneille nörteille, joilla ei ole ystäviä? Tai yksinäisille vanhuksille, koska onhan niillä nörteilläkin niitä irkkikavereita. Tuossahan ei mainita mitään, että keskustelu rajoittuisi vain ongelmanratkaisutilanteisiin...

***

Tämä oli kaikista ensimmäinen kirjoitus tämän blogin historiassa, joka on jäänyt luonnokseksi. En ihmettele. One down, 163 to go.

10 kommenttia:

Neo kirjoitti...

Koko avustaja on syvältä ja poikittain ja tainnut jäädä sinne vuoden 2008 tasolle. Meinaan, että kun sitä yrittää käyttää, koko juttu tyssää siihen, ettei listasta löydy mokkulaa, joka sopimukseeni liittyy. Joten helpompaa on kun sulkee koneen ja yrittää joskus toiste uudelleen. Mut jos siinä ois chat-ominaisuus, niin silloinhan mä voisin välittömästi kertoa ajatukseni niille enkä joskus vuosien päästä tänne sun kommenttilootaan. :D

Neo kirjoitti...

Ai nii, laitoin sulle meiliä johonkin osoitteeseen :D

Tiina kirjoitti...

Ai jaa, hah. Mä en sitä avustajaa koskaan itselleni ladannut. Joskus kun soitin Elisan tekniseen tukeen, että netti on poikki, niin kysyivät, että tiedänkö sitä avustajaa siellä netissä. Vastasin, että tiedän, mutta aika paha on käyttää sitä, jos NETTI ON POIKKI. :D

Meilikin tupsahti perille. :)

Zepa kirjoitti...

Mitä chatteihin tulee, ainakin Ikean chatti on niin syvältä hanurin juuresta että päivä ei oo paistanut ikinä.

Tiina kirjoitti...

Siis, anteeksi mitä? Ikean... chatti...??? :D :D :D Nyt mä nauran itseni ehkä vielä kipeämmäksi kuin Elisan chatista! :D Mistä siellä Ikean chatissa puhutaan? Saako siellä kokoamisohjeita huonekaluihin?

Minja kirjoitti...

:D

hdcanis kirjoitti...

Heh, ainoa tuollainen chatti mitä olen käyttänyt oli Helmetin (pääkaupunkiseudun kirjastot) vastaava, ja se toimi varsin hyvin, ne on kyllä myös määritelleet että se on neuvontapalvelu eikä sosiaalinen chatti :)

Elegia kirjoitti...

No juu, voishan se päivänsä paremminkin ehkä käyttää kuin tsättäämällä Elisan teknisen tuen kanssa! Kuten esim. tsättäämällä Ikean tsätissä, lol :D

Zepa kirjoitti...

Mee kattoo... Ekaan kun on selannut ne tavarat, sit haluis kysyä jotain mikä ei selvinnyt selaamalla - menee chattiin, joka ohjaa takas selaamaan niitä tavaroita. Kymppi ja papukaijamerkki, hot cool, Ikea!

Tiina kirjoitti...

Minja, ;D

Hdcanis, kirjastoillakin oma chatti! Ollaanpas sitä nyt interaktiivisia!

Elegia, mut jos ei ole muita sosiaalisia kontakteja elämässä, niin tuossahan olisi vaihtoehtoja. :D

Zepa, no kävin! Mutta eihän se ole tähän aikaan enää toiminnassa (senkään vertaa). Täytyy käydä arkisin ennen klo 18.