6. heinäkuuta 2011

Take the money and run

Muotivinkki naisille, ja miksei myös miehille: Älä käytä ihonmyötäisiä sen värisiä vaatteita, jotka kauempaa katsottuna saattavat näyttää siltä, kuin sinulla ei olisi paitaa tai housuja päällä ollenkaan.

***

Tämä viikko on ollut ihan täydellinen, vaikka takana on vasta kaksi päivää. Sekä maanantai että tiistai ovat olleet ihan parhaita päiviä. Huonoa tässä on toki se, että voittoputki tuskin tulee jatkumaan kovin pitkään, joten loppuviikko on todennäköisesti ihan blaah tai sitten joku menee tosi pahasti pieleen.

***

Kirjauduin Google+:aan, kun sain kutsun. Palvelu on varmaan oikein kiva, jos siihen tutustuisi paremmin ja kun siellä olisi enemmän kavereita, mutta en tiedä jaksanko uutta Facebookia. Sitä paitsi en kuitenkaan poistuisi naamakirjasta vaikka alkaisinkin käyttää tätä lievästi hankalan/hölmön/tylsän nimistä uutta tekelettä, joten sitten olisi kaksi sosiaalisen median härpäkettä rinnakkain, joita täytyisi seurata. 24/7. Katsotaan.

***

Surettaa ja ihan suoraan sanottuna vituttaa Mika Myllylän kohtalo. Lehdet ja uutiset pullistelevat nyt ihmisten kommentteja siitä, miten hieno mies Myllylä oli. Missä nämä kaikki tyypit olivat silloin, kun se romahti sinne pohjalle? Silloin, kun hiihtäjät jätettiin yksin kantamaan vastuu koko doping-jutusta. Kyllähän se koko tilanne oli "tulos tai ulos". Ei urheilija omatoimisesti ja ilman valmentajien ja hiihtoliiton jehujen tietämystä ja hyväksymystä käytä mitään erikoiskeinoja tuloksen parantamiseen. Toiset käärivät rahat ja nauroivat matkalla pankkiin, ja toiset jätettiin yksin tarpomaan suohon, konkreettisesti ja kuvainnollisesti. Toivottavasti aika moni tunsi eilen piston sydämessään. Paavo M. Petäjäkin ääni väristen uutisissa muisteli Myllylää. Siinäkin on jo niin nilkin näköinen jätkä, että ihan varmasti sillä on näppinsä tässä sopassa. Paskiaiset.

10 kommenttia:

Vesihiisit kirjoitti...

Enpä voisi olla enempää samaa mieltä Mika Myllylän kohtalosta. Samoja asioita pyörittelin mielessäni eilen, kovin, kovin surullisena.

:(

Anonyymi kirjoitti...

Oon aina ollut Mika Myllylän puolella. Siitä huokui se hyvyys ja lämpö. Vilpitön mies. Ehkä tämäkin tapaus saa tietyt ihmiset miettimään motiivejaan ym. ihan uudelta kantilta ja elämää yleensäkkin.

Tiina kirjoitti...

Vesihiisi, niinpä. :( Olen ollut pahoillani Myllylän puolesta jo pitkään, mutta enpä arvannut, että tilanne kulminoituu näin.

Hapsuinen, ihan samaa mieltä. Eilenhän uutisissa joku hiihtoliiton hemmo sanoi, että tästä täytyy oppia, mutta aika surullista, että yksi mies täytyi uhrata sen takia.

Kini kirjoitti...

Nii just! Yhtään lehtee en osta, mis lukee jotain Mika Myllyläst! Vituttaa se spekulointi, mihi se Myllylä kuoli - Media tappo!! Kyl nii reviteltii, et pahaa teki! Eikä ollu ensmäine eikä viimene uhri :(

sea kirjoitti...

Mulla meni viimeinenkin arvostus Myllylää kohtaa kun väänsin tuskahiessä analyysiä siitä sen testamentistä tuossa keväällä. Mitä enemmän siitä keskusteli muiden kanssa ja paneutu sanavalintoihin sitä teennäisempi se oli. Silti se upposi ihmisiin kun kuuma veitsi voihin... Taitavasti kirjoitettu, mutta vastuun tekosistaan kyllä onnistui sysäämään muille.

Surullista toki on, että meni nuorena kuolemaan, mutta ihan hirveitä sympatioita ei ihmisenä kerännyt.

Tiina kirjoitti...

Kini, niin, kyllä mediallakin varmaan osansa oli, vaikka itse pidänkin merkittävämpänä sitä, miten hiihtoliitto ja muut yhteistyökumppanit toimivat.

Sea, mä en tiedä olenko edes lukenut koko testamenttia, ei kiinnosta niin paljoa tämä doping-hässäkkä. Näen vaan ihmisen tragedian takana. Varmaan jos olisin joutunut sitä analysoimaan oikein pakon edessä, niin voisin itsekin olla vähän leipääntynyt. :D

sea kirjoitti...

En minäkään ymmärrä vuosikymmenien lyttäystä lehdistössä, mutta toisaalta kyllähän ne muutkin kärynneet on pärjänneet, vai? Tartteeko sitä viinaa kiskoa jos siitä aiheutuu vain ongelmia. Vaikka eipä tuo reipottelu lehdissä ehkä auta...vaan empä muista nähneeni lehdissä juttua moneen vuoteen ennen kun nyt tämä uusin oikeusjuttu. Tiedä sitten.

Se testamentti vaikutti ensimmäisellä lukukerralla ihan viattomalle ja suurin osa kansasta on tainnut sen nähdäkin semmoisena. Joku fiksu vain joskus näki sen läpi ja tyrkkäsi äidinkielen kirjaan analysoitavaksi, oikea valinta sinänsä sillä ei se todellisuudessa ollutkaan niin viaton. :) Hermot sen kanssa kyllä meinasi mennä, mutta ongelma lienee toteutustapa eikä niinkään itse teksti vaikka sekin kyllä alkoi ärsyttää. :D

Tiina kirjoitti...

Mä en kyllä ainakaan ole lehdistöä erityisesti syyttänyt mistään enkä muuten lehdistöstä maininnut tuossa kirjoituksessakaan. Enkä tiedä siitä testamentin läpi näkemisestä. Ei kukaan muu kuin Myllylä voi tietää, mitä se on ajatellut sitä kirjoittaessaan, vaikka sen analysoisi puhki.

Ei kai silleen voi sanoa, että koska muutkin kesti, niin Myllylänkin olisi pitänyt kestää. Ihmiset on erilaisia. Toinen on herkempi kuin toinen. Sanon vaan, että ne isommat syylliset on tässä päässeet kuin koira veräjästä, paitsi no toki Kyrö sai sen toimitsijakiellon, mutta tuskinpa tuokaan oli yksin asioista päättämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Myllylää voi vaatia kestämään siksi, että muutkin kesti, vaan sen vuoksi, että meni tekonsa tekemään.

Tiina kirjoitti...

Aika kylmää.