14. heinäkuuta 2011

I got a feeling inside of me, it's kind of strange like a stormy sea


Aamun parhaat naurut. Kiitos, Aamulehti, tätä juuri tarvitsinkin.

Ei meinaan naurata tulla töihin neljän tunnin yöunien jälkeen, vaikka ihan oma valintahan se oli. Mutta olen silti aamuäkäinen ja äkäisyyden aste nousee kääntäen verrannollisesti yöunien pituuteen nähden. Olen vanha ja väsynyt ja valitan siitä, miksi arki-iltaisin rokkikonsertit pitää olla niin tuhottoman myöhään! Vaikka miten Tammerfestit olisikin. Ei kaikki ole lomalla. Eikä Tampereen julkinen liikennekään kulje enää niin myöhään kuin tuo eilinen keikka loppui. Ei sillä, että itse tarvitsisin julkista liikennettä kotimatkaan, kun on jalat jotka vie.

Se siitä valituksesta ja sitten hyviin asioihin. Olin eilen Tullikamarilla kuuntelemassa ja katselemassa The Damnedia ja GBH:ta ja Tumppi Varosta & Problemsia. Eli ihan sikavanhoja punkkareita. Tumppi oli tuttu ja turvallinen, mutta itse taisin tykätä eniten kuitenkin GBH:sta. Damnedilla on hyviä biisejä jokunen, mutta GBH:lla oli asennetta. Ja irokeesit heiluivat lavan edessä eniten niiden keikan aikana. Punkkarit on ihania. ♥ (Muistan joskus tynnyrintapin kokoisena ihailleeni Hämeenpuistossa jotain pelottavan näköistä punkkia, jolla oli varsin kunnioitettava irokeesi. Silloin 80-luvun alkupuolella niitä oli paljon ja onneksi ne ovat taas alkaneet palailla katukuvaan Tampereellakin.)

Kunhan pääsen töistä, niin on pakko mennä kotiin vähäksi aikaa nukkumaan. Ja sitten taas temmelletään. Valitan huomenna sitten uudestaan väsymystä ja kerron tämän illan seikkailuistani.

Hyvää Tammerfestiä kaikille!


Lisäys: Ai niin, piti vielä sanoa, että korvani ovat humisseet eilisestä asti. Hei hei kuulo, tervetuloa tinnitus! Pitäisikö sitä muka oikeasti ruveta tinkimään siitä periaatteestani, että jos rokkikeikalla tarvitsee korvatulppia, niin voi ihan yhtä hyvin jäädä kotiin?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minua on aina ihmetyttänyt (siis muun muuassa) median tapa liioitella ihan mitä tahansa tavisten parisuhteeseen kuuluvaa asiaa mikäli kyseessä on ns. stara.

Pari ei ollut yhdessä jossain ->
ilmiselvästi ero tulossa.

Toinen osapuoli kävi kaupassa yksin ->
ilmiselvästi ero tulossa.

Pari oli niin väsynyt reissaamisesta tai muusta normielämästä että ei jaksanut puhua toisilleen vaan olivat vaan omissa ajatuksissaan ->
ilmiselvästi ero tulossa.

Tiina kirjoitti...

Niinpä. Ja jos tuon Aamulehden jutun luki, niin huomasi, että niillä oli sama pointti kuin sinulle, eli vähän pilkata Seiskaa.
Mutta kirjoittaa ne ei osaa.

Gata kirjoitti...

Oikeestiko et käytä korvatulppia? HULLU!

Anonyymi kirjoitti...

If it's too loud, you're too old.

Tiina kirjoitti...

Gata, niin kai sitten.

Anonyymi, my point exactly.

Mierolainen kirjoitti...

Kyllä mä voin vahvasti suositella tulppien käyttöä, niitä ei oo pakko survoa aivoihin asti. Mä ainakin käytän tulppia leikkaamaan sen pahimman terän poistamatta kuitenkaan keikan tarjoamaa energiaa, joka tulee vain tietystä määrästä volyymia.

Yst. terv. nim. "kuulonalenema haltuun 15-vuotiaana"

Tiina kirjoitti...

Yo! Niiden tarttis sitten varmaan olla jotkut vähän asiantuntevammat korvatulpat. Noi perus-earit ainakin leikkasin kaiken muunkin kuin vaan pahimman terän.

Mierolainen kirjoitti...

Leikkaahan ne perus-earit yläpäätä, mutta kyllä se täydellinen balanssi on niillä(kin) saavutettavissa. Se vaatii tasapainottelua ja itselläni se tapahtuu ihan automaattisesti keikan aikana, liikuttamalla tulppia tilanteen vaatimalla tavalla, ehkä millin kerrallaan, suuntaan tahi toiseen. Kuulostaa paljon vaatimammalle ja tylsemmälle kuin oikeasti onkaan.

Teen tämän oikeasti ihan mielellään, koska en halua enää pahentaa sitä oiretta, että taustamelun vallitessa, joudun tiiviisti tuijottamaan keskustelukumppanin suunliikkeitä saadakseni selkoa höpinöistään.