4. heinäkuuta 2011

Oh, the irony

Universumilla on joskus aika hyvä huumorintaju. Ameriikoissa on ollut motoristien mielenosoitus kypäräpakkoa vastaan, ja yksi mieltään osoittanut motoristi kuoli jarrutettuaan voimakkaasti ja lennettyään ohjaustangon ylitse. Kypärä olisi suurella todennäköisyydellä pelastanut miekkosen hengen.

***

Selailin äsken vähän tämän blogin kätköissä olevia tekstiluonnoksia (164 kpl), ja siellä on aika hyvää skeidaa vailla julkaisua. Haluaisitteko lukea niitä joskus? Haluaisitteko?! Joo???!!!??? (Minun ei tarvitsisi kehittää mitään uutta kirjoitettavaa, kun julkaisisin vanhoja jo kirjoitettuja juttuja).

7 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Jooo!

Tiina kirjoitti...

Kannattaa sitten miettiä mitä pyytää. Joku syyhän siinä on ollut, että ne on jäänyt julkaisematta. ;)

ar kirjoitti...

the irony of it all.

luonnokset kehiin. niin mäkin teen. niin me kaikki tehdään.

Elegia kirjoitti...

Minä käyttäisin kypärää, jos mopolla tai moottoripyörällä ajelisin. Ihan kiltisti pukisin sen päähäni. Fillaroidessa en viiti.

Noin paljon luonnoksia! Mulla ei ole yhtään. Heitä muutama, niin saadaan minunkin blogiin täytettä ;D

Tiina kirjoitti...

AR, niin, hiiteen itsesensuuri!

Elegia, joo, voin heittää muutaman omituisimman ja keskeneräisimmän.
Blogger kyllä välillä tekee jotain outoja kaksoiskappaleita, niin että vaikka julkaisee jonkun postauksen, niin siitä jää keskeneräisempi kappale sinne luonnoksiin. Niin osa noista 164:stä on varmaan sellaisia.

Mymskä kirjoitti...

Täh? 164 luonnosta? Ehkä sulla on ollut hyvä syy kirjoitella niitä, ja silloinhan ne täytyy julkaista. Varsinainen pöytälaatikkokirjailun moderni versio :D

Tiina kirjoitti...

No joo, mutta niiden tasosta ei sitten puhuta mitään. Todennäköisesti suuri osa on jotain parin ranskalaisen viivan muistiinpanoja, joista ei sitten koskaan ole kehkeytynyt mitään.
Ja kun tässä nyt on puurtanut reilut 3,5 vuotta, niin eihän se tee kuin alle 50 per vuosi. ;D