1. heinäkuuta 2011

Jesus loves you but I don't

Usko minua. Jeesus Kristus luki bussin etuosassa aamulla. Se ärsytti minua. Miksi vapaa-ajattelijoiden kampanja aikanaan kiellettiin Tampereella loukkaavana, mutta kristityt saavat rellestää miten haluavat? Mikä tekee "Jumalaa tuskin on olemassa. Lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä." -mainoksesta enemmän loukkaavan? Tampereella ja Turussa se muutettiin muotoon "Iloitse elämästäsi kuin se olisi ainoasi. Koska se on." Eikös tuo loukkaa hinduja?

Hallitusohjelmaan ei kirjattu kohtaa sukupuolineutraalista avioliitosta. Tämä oli kai kynnyskysymys kristillisdemokraateille. Päivi Räsänen kiitti toisia puolueita suvaitsevaisuudesta.

Tuputtaminen on tuputtamista, oli sitten miten hyvästä asiasta kyse. Edellisen kirjoituksen kommenteissa suorittivat esiinmarssin rintsikkaliikeuskovaiset(*. Sen johdosta itse marssin eilen Stockmannin rintaliiviosastolle, nappasin sovittamatta mukaani kahdet olkaimettomat rintaliivit merkkiä Global (valkoiset 14,90 e, mustat 16,90 e) ja ne ovat aivan hyvät. Eivät purista eivätkä törötä. Jos minulle sanoo 30 ihmistä (joskus kyllä riittää yksikin), että tee näin tee näin tee näin et voi tehdä mitään muuta kuin näin koska se on ainoa oikea tapa toimia, niin teen ihan taatusti juuri päinvastoin. Olen sillä tavalla hassu.

Asiasta toiseen. Miten sitä voikaan inhota jotain ihmistä, niin kuin minä inhoan yhtä työkaveriani. Pelkkä hänen äänensä kuuleminen saa välittömän inhoreaktion aikaan minussa nykyisin. Se mies on omahyväinen mulkku. Pikku paskiainen, joka verhoaa vittuilunsa ystävällisyyden taakse. Vasta jälkeenpäin tajuaa, miten se taas onnistui sivaltamaan. Se möhömaha rakastaa omaa ääntää ja tuo esiin jokaisessa mahdollisessa tilanteessa oman ylivertaisuutensa muihin nähden. Varsinkin nuoriin naisihmisiin nähden. Yritän viimeiseen asti välttää joutumasta kontaktiin kyseisen tyypin kanssa, mutta silloin kun epäonnistun pyrinnöissäni, niin päiväni on pitkään pilalla.

Tänään ongelmani on vain se, että lähtisinkö viikonlopuksi mökille vai en. Ennusteet ovat niin epävakaita, ettei niihin yhtään voi luottaa. Lämmintä kyllä on luvassa, mutta jos sataa, niin sitten vaan vituttaa, kun sen ajan olisi voinut kotona käyttää jotenkin hyödyllisemmin kuin mökissä sisällä istumiseen.

*) Itsehän kysyin, mutta minusta tuntuu, että pointtini kääntyi jotenkin ihan vinksalleen. Minulla on siis tietty koko, mitä ostan aina kaupasta, en sovita ja ne ovat aina ihan hyvät. Uskon, että rintaliiviliikkeistä saa asiantuntevaa palvelusta ja varmasti he keksisivät, että kokoni onkin joku ihan muu kuin mitä olen melkein 20 vuotta käyttänyt. Mutta en oikein tiedä mitä lisäarvoa saisin elämääni siitä. Rintaliivit ovat minulle lähinnä sellainen välttämätön paha enkä jaksa kauheasti panostaa niihin. Ei kiinnosta. Siinähän ne kulkevat mukana. Ymmärrän kyllä, että mitä isommat rinnat, niin sitä isompi juttu on ne liivitkin.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rintaliiveista en tiedä mitään, mutta kyllä noin niin kuin vaatetusliikkeissä kannattaa yleensä vaivata henkilökuntaa, mikäli istuvuus kiinnostaa.
Tämä siis olettaen, ettei kyse ole kesäapulaisesta vaan ns. ammattilaisesta (joita löytyy ns. kunnon vaateliikkeistä eikä tavarataloista).

Tiina kirjoitti...

Mä ostan vaatteeni fiilispohjalta. :)

Kimmeli kirjoitti...

Hahaah...juuri näin, minulle kävi! Ostin hetken mielijohteesta kahdet tissiliivit á 10,- ja miten oli muikeat. En käyny sovituskopissa enkä missään nimessä vaivannut myyjää ;) Tissiliiviliikkeen kierrän kaukaa, sillä ei kerta kaikkiaan ole varaa mennä edes kattelemaan. Enkä ikinä tee mitään niin kuin kaikki muut tekevät, etenkin jos oletetaan, että tekisin samalla lailla!

Mymskä kirjoitti...

Mä ainaskin yritin vaan kertoa omistä hyvistä kokemuksista ja sillä tavalla kannustaa asioimaan liiviliikkeeseen :)

Hyvähän se on, jos liivit löytyy helposti eikä maksa maltaita. Minäkin haluaisin. Kokoluokka kyllä määrää (valitettavasti) sen, millä kriteereillä niitä tissiliivejä valitaan.
Mutta ei tästä aiheesta enää muuta, ettei mene uskonpuhdistukseksi.

Tiina kirjoitti...

Kimmeli, vastarannan kiiski on aina joskus pakko olla. Aika useinkin oikeastaan. Onhan se vähän hankalaa sitten, jos ne kaikki muut on oikeassa ja minä väärässä, mutta minkäs teet... :D

Mymskä, joo, ei tässä nyt niin vakavissaan olla. :D Mutta onhan siinä vähän jotain uskovaisuuden tuntua, kun naislauma hokee kuin mantraa, että mene tissiliikkeeseen! ;)
Kyllä mä vielä joskus kokeilen. Mä vaan olen niitä ihmisiä, jotka ei halua palvelua. :D

Zepa kirjoitti...

En halunnut tuputtaa. Sä vaan vaikutit niin pelokkaalta asiantuntijakaupan suhteen, että oli pakko todistaa, että on siellä muutkin käyneet ja hengissä selvinneet :-)

Mulla on nyt alusvaatelaatikossa puolet ja puolet tavaratalo/Funky Lady. Että en mäkään siellä aina käy. Joskus vaan haluaa päivittää, mikä se oma koko olikaan. Viimeksi Funky Ladyssä ne otti viisi senttiä pois ympärysmitasta ja lisäsivät kuppikokoa yhdellä, ja hyvin sopii. Nyt uskallan lähteä tavaratalossakin kokeilemaan muita kokoja kuin sitä mitä käyttänyt viimoset 10 vuotta :-))

Tiina kirjoitti...

Kyl mää tiiän, ettei kukaan yksistään tarkoittanut tuputtaa, mutta kun kymmenen oli samaa mieltä vaikka yksi sen oli jo sanonut, niin se alkoi tuntua jankutukselta. ;)
En tiiä uskallanko vieläkään mennä sellaseen! Sitä paitsi mulle käy varmasti niin, että kuppikoosta lähtee niin paljon kirjaimia kuin pystyy ja ympärysmittaan tulee jotain 100 lisää!

Elegia kirjoitti...

Tissikset on kyllä sellanen ostos, josta en viiti paljon maksaa. Jos perusliivit on ok, niin ei minulle tulis mieleenkään maksaa triplasti enemmän, että saan muka "enempi" sopivat. :D

Tiina kirjoitti...

Niin, ei mullekaan. :D
Tosin yllä joku mainitsi, ettei ne kuulemma ole niin kalliita.
Tässähän nyt oli kuitenkin puhe pelkästään olkaimettomien löytymisongelmista. Perusrintsikoiden kanssa meitsillä ei ole mitään ongelmia, joten en usko jaksavani vaivautua erikoiskauppaan.