30. heinäkuuta 2011

Every good boy deserves fudge

Istuskelin päivällä ulkosalla farkkushortseissa ja topissa. Maailma oli melkolailla raiteillaan ja kaikki vaikutti suhteellisen normaalilta. Sambakulkue oli alkamassa, joten aukiolla näkyi paljon sulkaa ja paljasta pintaa. Pikkuhiljaa väkeä kerääntyi enemmän ja enemmän. Valokuvia otettiin. Istuin nurtsilla ja katselin hyörintää niin kauan, kunnes sambaajat lähtivät aukiolta ja jatkoivat kulkuaan kohti keskustaa.

Nousin ylös keräämään kimpsuni ja kampsuni, koska auringon eteen vyöryi koko ajan valtavan kokoisia pilviä ja tuuli sai ilman tuntumaan jopa hiukan viileältä. Tässä kohtaa on mainittava, että toppini alla minulla ei ollut minkäänlaista rintoja tukevaa vaatekappaletta, joten kumartuessani taittelemaan retkihuopaani, saattoi näkymä olla jonnekin suuntaan aika avara. En välittänyt asiasta sen enempää, koska arvelin, ettei ketään kiinnosta eikä siellä suunnassa edes ketään ole. Kunnes jossain vaiheessa katsoin kadun varteen, johon oli parkkeerattu auto. Autossa istui keski-ikäinen, jos ei vanhempikin mies, kädessään digikamera suunnattuna suoraan minua kohti. Katsoin taakseni eikä takanani saati missään muuallakaan lähistöllä ollut enää yhtään sambaajaa eikä mitään muutakaan kuvattavaa. Käänsin ukolle nopeasti selkäni ja lähdin kävelemään pois päin. Vein jäätelöpaperini läheiseen roskikseen ja roskikselta vielä vilkaisin tuota autoa kohti. Miehen kamera oli yhä suunnattuna minua kohti. Painelin suorinta tietä kotiin.

Siis hyi olkoon!!! Jotenkin tosi ällöttävä olo ajatella, että jollain limaisella pervolla saattaa nyt olla minusta kuvia edestä ja takaa ja vähän sivultakin. Yritän uskotella itselleni, että se ei kuvannut minua, mutta en ole saanut itseäni vakuuttuneeksi. Ällötyksen väristyksiä kulkee kropassani ja aivoissani, kun kuvittelenkin, mitä niillä kuvilla — tai niiden kanssa — voidaan tehdä. En tosin myöskään ymmärrä, miten kukaan voisi saada mitään kiksejä ulkoisesta olemuksestani sillä hetkellä.

Yäk.

14 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Eiku minä vaan niistä puiden lehdistä otin kuvia. Sori. :D

Tiina kirjoitti...

Puijaat! Lähistöllä ei ollut lehtipuita! ;)

Annikki kirjoitti...

NAM!

Mymskä kirjoitti...

Brrrr... Enpä haluaisi kokea samaa. Mutta jos se kuitenkin kuvasi jotain muuta.

Tiina kirjoitti...

Annikki, tosi NAM.

Mymskä, niinpä. Mäkin mietin, että jospa... Se vaan, että mä siirryin useamman metrin siinä välillä. Ensin se tähtäili avoimesta sivuikkunasta ja sitten siellä roskiksella se tähtäili tuulilasin lävitse, koko ajan siihen suuntaan missä mä olin. :/

Annikki kirjoitti...

mun mielestä se kuvasi tätä elämän herkkuhetkeä aika hyvin.

aattele, jos saisit vielä oman stalkkerinkin... voiko tyttö tuntea itseään täysillä eläneeksi ilman kunnon ahdistavaa stalkkeria?

Anonyymi kirjoitti...

Ei sattunut omaa kameraa mukaan?
Olisit ottanut ainakin rekkarin ylös.
Sitten vaan kysymään, että mitä pidit näkymästä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos se oli se Ilpo, joka laittoit sut nettiin? Netissä tai ilman - tosi ällöä :(

Tiina kirjoitti...

Annikki, älä pelottele. :D

Anonyymi #1, olis mulla itse asiassa ollutkin kamera, mutta päällimmäisenä sillä hetkellä halusin vaan äkkiä pois paikalta. Tyhmä kun en tajunnut.

Anonyymi #2, Ilpo? Joka laittoi mut nettiin? Ai niin kuin Idols-Ilpo ja niin kuin siinä Jenni Vartiaisen karmivassa laulussa? Sori, oon vähän hitaalla...

Acata kirjoitti...

No mutta hyi! :/ Kaikenlaisia limuskoja sitä maailmaan mahtuukin.
No, jotain söpöä tunnustelua ton ällötyksen vastapainoksi:

http://tilauksessaelama.blogspot.com/2011/08/tunnustelua.html

:)

PS Ihan parhautta noi Tiina-sloganit! :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, se Jenni Vartiaisen biisi. Maanantait ovat monesti hitaita - älä huoli.

Vielä tuosta seksuaalisesta häirinnästä ei voi muuta sanoa kuin että miten näin teknisenä aikana toiminta voi olla noin härskiä. Eikö tässä vasta päivälehdesä ollut pikku uutinen, jossa eräs mies oli laittanut naissuunnistajien suihkutiloihin kameran. Jäi kiinni, ja vastuuseen.

Tiina kirjoitti...

Acata, voi kiitos söpöilystä! Otan muffinssin vastaan ja palaan asiaan tuonnempana. :)

Anonyymi, aa, joo, googlasin sen kappaleen sanat. "Joku Ilpo mua katselee ja itseään koskettelee." No ei Idols-Ilpo varmaan sitten ainakaan. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan Ildos-Ilpo! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huom, täällä ollaan myös hitaalla, kun idols tulee jo kahdella ii-llä :D

Ja seksuaalinen häirintä on aina härskiä, mutta nykytekniikka tekee siitä vielä karmaisempavaa, kuinka helposti se käy. Yhdellä napin painauksella vaan, ja sinut on häpäisty.