2. joulukuuta 2012

1. 8 o'clock

Ne "kaksi" juomaa(*. Jossain vaiheessa iltaa saatoin seota laskuissa.

Hotopäänä unohdin ottaa kuvan kahdeksalta, jolloin edessäni olisi ollut myös Teerenpelin herkullinen Sulami. Tämä kuva on otettu noin klo 20.20, jolloin olin tilannut jo "toisenkin" maailman parhaan Lempi Jouluomena-siiderin. Ai mitä herkkua!

Blogipikkarit menivät hyvin tiptap-henkisesti, vaikka paikalle lopulta vääntäytyikin vain kuusi bloggaajaa. Toisaalta kuusihan on hyvin jouluinen lukema. Itseni lisäksi paikalla olivat Ohari, Kukkis ja Kukkiksen nuori mies (ainaskin kaksi vuotta nuorempi), Neo, Celia ja Artio. Meillä oli oikein rattoisaa ja teillä muillakin olisi ollut, jos olisitte tulleet paikalle. (Tässä oli nyt se marttyyriosuus tästä aiheesta). Juhlissa oli siis melko tasaisesti edustettuna Tampere, Turku ja Helsinki. Tampere pienellä ylivoimalla, mutta se nyt oli luonnollista maantieteellisestä sijainnistamme johtuen. Jäin vaan ihmettelemään, että missä oli kaikkien muiden, vähän pienempien kaupunkien blogiedustus?

Tampereen edustuksen olin tavannut jo ennenkin ah niin monesti, mutta Helsingin ja Turun edustuksen tapasin eilen ensimmäistä kertaa. Silti tuntui, kuin olisin tuntenut jokaisen jo pitkään. Niin kuin kyllä tavallaan olenkin. Ja on kai sanomattakin selvää, että kaikki olivat livenä vieläkin ihanampia, kauniimpia ja kivempia kuin blogien perusteella arvaisikaan. Mutta niinhän bloggaajilla on tapana olla. Oli oikeasti kiva ilta ja oli hirmu kiva nähdä kaikki, jotka hirmuisaa talvisäätä uhmaten (oikeasti oli ihan kiva ilma ja luntakin tuprutteli silleen jouluisan rauhaisasti) tulitte paikalle. Turku luovutti ensimmäisenä, Helsinki toisena aivan viime metreillä ja Tampere oli edustettuna melkein tappiin asti. Hyvä Tampere! Itse olin kotona vasta puoli neljän jälkeen.

Alla vielä kuva todisteena siitä, että minulla kyllä oli tonttulakki. Vaikka olin sanonut täällä aiemmin, että tonttulakki on pakollinen, niin silti olin ainoa tonttulakkinen paikalla. Outoa. Aivan kuin minulla ei olisi auktoriteettia... *) Jos joltain on mennyt vitsi ohitse, niin personal trainerini antoi siis minulle luvan juoda kaksi. Saatoin juoda yhden tai kaksi enemmän (tai kolme), mutta kun kaverit pakotti!

15 kommenttia:

Neo kirjoitti...

Hip hei! Oli huikeen kivaa tulla piipahtamaan ja nähdä teitä kaikkia. Olen niin samaa mieltä siitäkin, että oltiin kaikki ihanampia, kauniimpia ja kivempia kuin ikinä voisi blogin perusteella arvatakaan. :)

Paluumatka oli kovin pölisevä ja paikoittain eteensä näki metrin tai kaksi, mutta selvittiin hengissä kotiin, kuten muualta jo luittekin.

Sulami jäi kuvaamatta pelkästään siitä syystä, että oli niin järjetön nälkä jo. Ei millään olisi pystynyt ajattelemaan valokuvaamista siinä vaiheessa.

(On sulla auktoriteettia. Uskalsin tulla ilman tonttulakkia vain koska annoit luvan.)

isopeikko kirjoitti...

Peikko oli vaan metsässä piilossa eikä edes nähnyt sieltä mitään vaikka se kyllä yritti kurkkia.

Mymskä kirjoitti...

Hiano tonttulakki! Mua ihan oikeasti harmitti pariin otteeseen illan mittaan, etten ollut kykeneväinen saapumaan paikalle. Ja olisi ollut muuten aihetta harmitukseen teilläkin. Vielä paljon paremmat pikkujoulut olis ollut. Menenkin tästä jatkamaan talviuniani.

Zepa kirjoitti...

Kiitos raposta! Tuli pari uutta blogii seurattavaksi.

BTW en ois pystynytkään, olin niin helv väsynyt illalla :-(

Tiina kirjoitti...

Neo, kiva kun piipahdit! Onneksi selvisitte ehjinä ja peurattomina kotiin asti takaisin.
Ihan totta kyllä. Ei siinä sulamia ahmiessa edes käynyt mielessä hengähtää sen vertaa, että kuvan olisi ehtinyt ottaa. :)
Ja totta myös, sulla oli kirjallinen lupa jättää tonttulakki kotiin. Tai kauppaan.

Isopeikko, ehkä me jotenkin tunnettiin Isopeikon läsnäolo sieltä metsän siimeksestä.

Mymskä, sun nimikin mainittiin ja kyllä meitä harmittikin! Ehkä ensi kerralla paremmalla onnella, jos seuraavat pikkujoulut järjestettäisiin vaikka kesällä. :)

Tiina kirjoitti...

Zepa, harmin paikka tuokin. Mut kesällä sitten jaksaa ja VR:kin toimii todennäköisesti paremmin.
Ja kantsii ilman muuta alkaa seurata noita tyyppejä. :)

Nollavaimo kirjoitti...

Mua halmittaa nyt hilveästi kans, etten ollut mukana. :( Täytyy varmaan ensi vuonna näyttää, mistä se Helsinkiläinen pikkujoulukana pissii. Siis että kyllähän sitä meilläkin tappiin saakka...

Kiva, että teillä oli kivaa. Enempi olis kyllä voinut olla fotoja esillä...

Tiina kirjoitti...

Kaikissa muissa fotoissa näkyi tyyppien naamat, niin emmää sitte... Paitsi jos olis laittanut sellasen mustan laatikon aina jokaisen naaman päälle. :D

No ens vuonna kyllä tuut mukaan! :)

Riikka kirjoitti...

Oisin niin halunnut tulla! Mutta arvaapa missä mä olin? No, mä olin töissä. Niin kuin viime viikonloppunakin. Ja sitä edellisenä jajaja. Meidän pomolla on sellainen periaate, et se ei laita kahta työviikonloppua peräkkäin. Mun kohdalla se näköjään tarkoittaa, et se laittaa kahden sijasta kolmen. Hyvä et teillä oli kivaa! Oon vähän kade, vaikka en oo ees mikään jouluihminen.

Celia kirjoitti...

Tiina, sinun tonttulakkisi on aivan ihana yhä ja edelleenkin. Tietenkin mietin sitäkin, miten se pysyi paikoillaan koko illan. :) En muuten ole vieläkään löytänyt omaa tonttulakkiani ja koska tämä taisi olla tämän vuoden ainut pikkujoulu, johon osallistun, en taida ostaa uuttakaan.

Kiitos ihanasta illasta. Minulla oli hauskaa teidän kaikkien seurassa. Ja se on niin totta, että me olemme ihania, kauniita ja kivoja kaikki niin blogeissa kuin livenäkin.

Tuosta Helsingin aliedustuksesta uskallan ehdottaa seuraavaa: ehkä Helsingistä on pitempi matka muualle Suomeen kuin muualta Suomesta Helsinkiin. ;) Tätä syytä ehdotin aikoinaan ystävilleni, jotka valittelivat, etten käy tarpeeksi usein heidän luonaan toisella puolella Suomea vaikka itse kävivät luonani vielä harvemmin.

Mymskä kirjoitti...

Minun kohdallani aliedustavuus (kirjoitusvirhe tahallinen) ei johtunut matkan pituudesta. Ihan todistettavasti olen joskus käynyt kehäkolmosen ulkopuolella. Esteitä kasautui rahatilanteesta ja vuodenajasta. Kannatetaan pikkujoulun viettoa vaikkapa huhtikuussa!

Tiina kirjoitti...

Riikka, aika julmaa olla töissä, varsinkin pikkujouluaikaan. Ehkä sun pitää moittia pomoasi vähän.
Ei me varsinaisesti mitään joululauluja laulettu tai piirileikkejä leikitty, joten ei-jouluihmisilläkin olisi varmasti ollut kivaa.

Celia, tonttulakin salaisuus oli Teerenpelin naistenvessan hiuslakka. Ilman sitä se ei kyllä olisi pysynyt paikoillaan. :)
Kyllä se niin taitaa olla, että Helsinki on maantieteellisesti kauempana muista kuin muut Helsingistä.
Kiitos sullekin ja kiva kun tulit! :)

Mymskä, joo, mä olen joskus nähnyt sut täällä!!
Eikä toki tarvi selitellä, tuskin kukaan silkkaa pahuuttaan jätti tulematta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nesteytys on ainakin kohdallaan, jos kahteen laskiessa menee sekaisin.

Tiina kirjoitti...

Kyl kyl.

Susu Paris Chic kirjoitti...

Oon alkujaan Tampereelta kotoisin... joskin sittemmin USAn, Pariisin ja nyt Kanadan maille paatynyt. Oon blogittanut vuodesta 2007 ja oli kiva lukea Tampereen blogikuvioista. Jos joskus olen maisemissa kun on tapaaminen, tulen varmasti!!!

Tuu blogivisiitille Atlantin talle puolen;)