26. joulukuuta 2012

26. mess


Palasin tänään kotiin ja aaton joulupukin pajan jäljiltä täällä oli melkoinen sotku!

Eilen olisi valokuvahaasteen aiheena ollut "lunchtime", mutta jotenkin siinä jouluruokia napaan ahtaessa unohtui koko kuvaaminen.

***

Mitä ihmettä tuolle sivupalkissa olevalle "jäsenet"-lootalle on tapahtunut? Aivan kuin siitä olisi joulun aikana hävinnyt useita jos ei jopa kymmeniä jäseniä? Voi olla, että muistan aivan väärin, koska en tosiaankaan muista paljonko siinä ennen joulua oli, mutta joku tuossa pyöreässä lukemassa nyt häiritsee. Mielestäni 100 on tullut täyteen jo kauan kauan sitten. Ja itselleni siinä ainakin näkyy tällä hetkellä tasan sata jäsentä. Joukkopako? Te kaikki olette spontaanisti alkaneet vihata minua jouluna? Argh!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Friends come and go, enemies accumulate.

Tiina kirjoitti...

Hyvin sanottu, toveri anonyymi.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tietenkään eivät "kaikki", onhan tuo sata nyt aika paljon. Sitä paitsi minä ainakin olen uskollinen (ujo) lukija joka en ole mikään jäsen, ja epäilen että meitä on muitakin.

Annikki kirjoitti...

Jos se nyt yhtään lohduttaa, niin eihän siinä mitään oikeita lukijoita ole kuin ehkä puolet, kun loput sieltä alkupäästä listaa on niitä, jotka ovat lopettaneet bloggaamisen jo vuosia sitten. Sillä lailla on ainakin omassa listassani. Ai ei lohduttanut?

Minä tein kerrankin niin, että siivosin ennen lähtöäni, ja kun tulin takaisin, ei ollut lattioilla surullisia läjiä joulupaperia ja lahjanarua, tiskejä tai viime hetken neulomusten villalankakeriä. Enpähän tosin tiedä, oliko se siltikään yhtään erilaista tulla takaisin kotiin. Mutta kotona on sisävessa! ja oma sänky! ja ne on parasta.

Tiina kirjoitti...

Joo, siis en oikeasti todellakaan pidä tuota minään lukijamäärän mittarina, koska en itsekään kirjaudu juuri missään blogissa lukijaksi vaikka lukisinkin enkä poista itseäni niistä blogeista, joiden lukemisen olen lopettanut. Lähinnä arvelen kyseessä olevan jonkun Bloggerin tempun, sikäli mikäli tuo lukema on oikeasti muuttunut radikaalisti. Siitäkään en voi olla kovin varma, koska en ole pitänyt tuota mitenkään tärkeässä arvossa. Nyt vaan tuo 100 näyttää jotenkin oudolta numerolta.
Ehkä vähän laskettelin huumoria tuossa "kaikki on alkaneet vihata minua" jne.

No, on siistiin kotiin aina kivempi tulla kuin sotkuiseen. Toisaalta meillä on kyllä sisävessat ihan muissakin kohteissa. :D Oma sänky sentään on vain kotona.