7. joulukuuta 2012

7. stars


Tähtitaivaan tähtien kuvaaminen oli tänään vähän heikossa, koska on harmaa ja pyryttävä päivä, mutta tässä rottinkitähti.

Äsken törmäsin kadulla Kari-Pekka Toivoseen, Jussi Lampeen ja Ville Virtaseen (ja mahdollisesti Samuli Laihoon, en voi olla varma kun en nähnyt kasvoja, mutta ehkä kokoonpano oli tämä). Vasta hieman viiveellä tajusin, että siinähän ne kaipaamani tähdet olisivat olleet. Vaihtoehtoina olisi ollut a) salakuva, jota en kyllä olisi kovin salaa pystynyt ottamaan Kari-Pekan napittavan katseen alla (ja kyllä, esineellistin K-P:n siihen paikkaan) tai b) olisin mennyt rehdisti pyytämään lupaa kuvaamiseen ja kertonut, että se tulee ilmestymään internetissä otsikon "stars" alla, mikä olisi voinut olla jopa imartelevaa. Tai kuten tein: c) tulin kotiin ja kuvittelin mielessäni kaiken tapahtuneeksi. Vain kuva puuttuu.


Tässä kuitenkin kuva Tallipihan tähdestä Mimmi-aasista. Mimmiä ei kauheasti kiinnostanut ympärillä pyörivä ihmisjoukko. Sen ilme oli lähinnä sen näköinen, että jos seison tässä aivan seinän vieressä ihan hiljaa ja liikkumatta, niin ehkä ne ei huomaa mua tai ainakin menee pois. Reppana. Tallissa oli myös lampaita ja nyt ulkovaatteeni haisevat lampaanpökäleelle. Kiva.

***

Pakko vielä samaan hengenvetoon avautua puuterihinnoittelusta.

Olen käyttänyt Make Up Storen irtopuuteria. Pänikkä on ollut iso ja riittävä, joten sen kalliihko hinta ei ole hirveästi päätä huimannut, kun puuteria ei ole tarvinnut ostaa kuin ehkä kerran vuodessa, jos sitäkään. Tänään meinasin Sokokselta käydä ostamassa uuden purnukan, mutta kas, puuterin purkkikokoa oltiin pienennetty entisestä 18 grammasta 11 grammaan. Hyllyssä oli osa vanhoja isoja purkkeja (mutta ei minun käyttämääni sävyä tietenkään) ja osa uusia pieniä purkkeja, mutta hyllyn reunassa oli vain sen 18 gramman purkin hinta eli 27 euroa. En uskonut, että uudesta paljon pienemmästä purkista pitäisi maksaa saman verran kuin vanhasta ruhtinaallisen suuresta purkista, joten menin kysymään myyjältä puuterin hintaa. Myyjä naputteli kassakonetta ja sanoi hinnaksi 27 euroa. Kysyin että ai tästä pienemmästä purkista? "Niin". Ennen 18 gramman purkki maksoi 27 euroa? "Niin". Nyt 11 gramman purkista pitäisi maksaa saman verran? "Niin". No en kyllä sitten tätä osta. "Niin". Eipä sillä, eihän se hinta sen myyjän vika ollut, mutta jotenkin olisi ollut kiva saada edes joku muu reaktio kuin "niin".

Ostin sitten puolet halvemman Max Factorin 15 gramman irtopuuterin. Eiköhän sekin asiansa aja.

3 kommenttia:

gata kirjoitti...

Hävytön temppu! Ja ovh tuskin tosiaan muuttunut missään muuallakaan. Teit tasan oikein, kun äänestit ostopäätöksellä.

Hei, btw kosmetiikkaa saa netistä tosi paljon halvemmalla, jos et sattunut tietämään. Itse en juuri osta enää mitään Suomesta, koska netistä tuotteet saa selvästi halvemmalla ja ilman postikuluja. Totta kai vaatii hieman ennakointi tilata esim. Briteistä, koska paketin saaminen voi kestää parikin viikkoa. (Ainakin nyt on joulupakettien kanssa näin käynyt.)

Tässä pari hyvää nettikauppaa:

http://www.beautybay.com
http://www.feelunique.com

Tiina kirjoitti...

Joo, toi on kyllä jo aika törkeä hinnankorotus, kun uusi purkki on melkein puolet pienempi kuin vanha!

Eipä ole tullut tilailtua kosmetiikkaa ulkomailta. Kulutan suhteellisen vähän varsinaisia meikkejä, että olisin asiaan sen paremmin paneutunut, mutta täytyypä perehtyä noihin sun linkkeihisi. :)

Käytin muuten ennen No 7 -merkkisiä kosmetiikkatuotteita, mutta niiden myynti lopetettiin Suomessa kokonaan. Täytyypä tsekata löytyykö niitä noista nettikaupoista!

Acata kirjoitti...

Jahka oot sen Max Factorin tupsutellut, niin kokeilepa Grimasin irtopuuteria, esim. tää on hyvä: http://punanaamio.fi/tuote/2617/makeup-powder-kiinnityspuuteri. 35 gramman purkki kustantaa 10,35 € eli ei ole hinnalla pilattu. :) Kaikki Grimasin meikit on ihan huippuja, kannattaa testiä myös luomivärejä (, jotka on niin runsaspigmenttisiä etteivät lopu millään) sekä Grimasin omia siveltimiä. Ainakin Turussa Punanaamion henkilökunta on to-del-la asiansa tuntevaa, ehkä kannattaa asioida ihan paikan päällä, niin tulee varmasti just oikea sävy (+ voi sortua kaikkiin muihinkin juttuihin).