3. kesäkuuta 2008

Ain laulain työtäs tee

Tärkeimmät ensiksi! Eli teidän ei tarvitse enää huolehtia tarralapputilanteestani. Olen saanut uusia, virkeitä ja vähemmän masentavia lappusia. Huh! Tämän voitte todentaa jälleen tuolta Harmittomien Kuvien puolelta.

Tuosta tulikin mieleeni, että tuon kuvablogin avainsanat ja siinä samalla myös kanavat olivat mystisesti kadonneet blogilistalta tuossa pari päivää sitten. Lisäsin ne sinne uudestaan, enkä enää jaksanut edes ihmetellä asiaa. Onneksi tuo on kuitenkin vain blogilista, joka törttöilee noin, eikä esimerkiksi joku verkkopankki. Ai niin... Ha ha. (Nordean asiakkaana on hyvä naureskella).

Toiseksi tärkein asia on se, että Kurt Cobain on nyt varastettu. Aika järkyttävää! (Jostain syystä ei kyllä oikeasti järkytä yhtään). Kurt oli siis jossain vaaleanpunaisessa käsilaukusta, jonka varkaat pöllivät. Toivottavasti edes tiesivät mitä veivät, etteivät kippaa sitä sisältöä lähimpään tuhkakuppiin. Vaikka en tiedä harmittaisiko se Kurtia laisinkaan. Varmaan vain naurattaisi. Niinhän sitä pitää lähteä kuin elääkin.

Tämä aamu oli huomattavasti parempi kuin eilinen. Suhasin töihin pyörällä ja sormet sekä varpaat meinasivat jäätyä, koska eihän sukkia voi enää tähän aikaan vuodesta käyttää. Eikä ne sukat sormia olisi lämmittäneetkään. Takapuoli on vähän arkana, mutta kyllähän se tästä taas harjaantuu.

Takapuolen harjaantumisesta tulikin mieleeni, että olen kahtena viime yönä nähnyt jonkin sorttisia seksipainoitteisia unia. Varsin miellyttävässä seurassa. Ja vieläpä samassa seurassa jopa molempina öinä. Olen jopa unissani yksiavioinen, ihanaa! Ihan kivoja unia kuitenkin. Mikähän kuunkierto nyt on menossa oikein? Varmaan ovuloin, tai jotain. :D

No niin... Jatketaas taas. (Töitä siis, että pääsee kotiinkin).

6 kommenttia:

sirtsu kirjoitti...

Mä en ehdi edes uneksia mistään.. no... yhtään mistään, kun en nykyään nukkua ehdi. Tai ehkä ehtisin, mutta kehitän aina jotain toimintoja. Melkein käy kateeksi.

Riikkis kirjoitti...

Nyt mun F-Securelle riitti sana "seksi", taas olet lapsilukon takana. Hui kuin härskiä tekstiä!

--KATA-- kirjoitti...

Ai sä olet taas siellä heippalappulassa! No niin mäkin täällä. Katos, mikään ei muuttunut sitten viime kesän. Moro.

Kami kirjoitti...

Minä näin unta mummon kirjoittamasta elämänkerrasta. Karmeinta oli se, että vielä aamulla muistin sanasta sanaan mitä mummo oli kirjoittanut siihen. 2x a4 tekstiä.

Miten ihmeessä pystyy tommoseen. Tä?

Alcinoe kirjoitti...

Nyt me ollaan pahasti epäsynkassa jos sinä ovuloit. =)

Tiina kirjoitti...

Sirtsu, kannattaa kyllä sen verran nukkua, että ehtii unta näkemään. :)

Riikkis, mä olen kyllä tosi härski sekä vaarallinen bloggaaja!

Kata, sielläpä minä yhä. Mikään ei ole muuttunut.

Kami, kai kirjotit edes ylös sen silloin, kun vielä muistit? Ties mitä viisauksia siitä olisi löytynyt.

Alcinoe, ollaan kyllä tosi pahasti. Tai olen itsenikin kanssa nyt epäsynkassa, ei ole hetkeen niitä päiviä ollutkaan....