18. kesäkuuta 2008

Pilipilipom

Unohdinkin ihan vallan kehuskella täällä, että kävin viime perjantaina uimassa! Tai no... ainakin kastelin itseni järvessä. Mökillä saunasta on niin mukava käydä pulahtamassa järveen. Tai ainakin olisi, jos vesi olisi lämmintä. Perjantaina ilma oli melko kylmä, joten arvelin veden tuntuvan lämpöisemmältä. (Vinha logiikka?) No ei se kyllä tuntunut. Mutta sisu (gifu) ei antanut periksi, joten pakotin itseni laskeutumaan ne laiturin rappuset loppuun asti ja molskahdin veteen. Irrotin itseni jopa hetkeksi laiturista, joten sitä voidaan pitää ihan virallisena uimisenakin, mutta oli se kuulkaa ihan tajuttoman kylmää! Ihan fyysisesti sattui molempiin kylkiin noustessani vedestä, niin kylmää se oli. Onneksi ei ollut vedessä lämpömittaria, niin tuli sitten ainakin kastettua talviturkki. Vaikka olisi ollut viimeinen kerta tänä kesänä kun käyn uimassa. Yleensä pidän juhannusta ehdottomana takarajana, jolloin on talviturkki heitettävä pois, nyt ehdin jo viikkoa etuajassa.

Näyttääkin vahvasti siltä, että juhannus on kylmä ja sateinen. Mutta niinhän se on melkein aina, kai. Eipä se liiemmin haittaa, koska jään kissanhoidollisista syistä ihan kaupunkiin. Kaupungissa olemisessa on se hankala puoli, että eihän täällä kulje bussit perjantaina klo 14 jälkeen enää. Mutta jos sääennuste ei tuosta muutu mihinkään, niin eipä sitä mihinkään tarvitse neljän seinän sisältä poistuakaan.

Täällä töissä on aivan helvetin kylmä. Kuten joka kesä. Sormet ja varpaat jäätyy. Ja sukkiahan ei voi laittaa. Tarvisin sellaiset isovarvassukat, niin voisin pitää sukkia varvastossujen kanssa. Vapaaehtoisia neulomaan minulle sellaiset? Ei vaan, voisin tehdä kyllä sellaiset itsekin, jos vaan löytäisin jostain jonkun helpon ohjeen. Mutta on tässä työpaikassa (palkan lisäksi) jotain positiivistakin. Olen tänä kesänä saanut työsuhde-etuina sekä paljon leivinpaperia että kaksi nippua raparperia. Siitäpä voittekin pohtia minkä alan yritys tämä on...

Tunnin päästä voin lähteä tarpomaan kaupan kautta kotiin. Omituista, etten ole yhtään väsynyt, vaikka nukuin viime yönä vain jotain nelisen tuntia. Omituista on myös se, etten ole yhtään leipääntynyt tähän hommaan, vaikka kuvittelin vähintään vetäväni itseni jojoon allekirjoitettuani työsopimuksen. Mutta täällähän on ihan kivaa, vaihteeksi. Taidan olla tullut vanhaksi.

See ya, pals!

16 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Varmaan jossain leipomossa olet töissä, kun kerran on leivinpaperia ja leipääntymistä ;D

Sellaisia varvassukkia muuten myydään jossain kaupoissa. Niissä on tosin kaikille varpaille oma kolonsa, mutta samahan se kait?! ;)

Tiina kirjoitti...

Niin no varvassukkia joo, mutta haluisin sellaset japanilaistyyppiset, joissa on vain isovarvas erikseen. :D

minh kirjoitti...

Jabanialaisesta kaupasta sitten vaan ostamaan.

Nyt tuli sellainen pakko näyttää-fiilis, eli juhannuksena, eli perjantaina tähän aikaan olen Inkoon saaristossa kylmästä sinisenä laiturinnokassa kärvistelemässä ja varpaitani kastelemassa. Talviturkki on heitettävä! Hyvä Tiina!
-minh-

Riikkis kirjoitti...

http://fufoilu.blogspot.com/2008/06/fufo-tili-avattu-tllkin.html

Tästä postauksesta löydät semmoset sukat ja kertoilee tekijä jopa ohjeen löytöpaikan. Sori sori, kun en osaa vieläkään linkittää.

Mymskä kirjoitti...

Voi perkele, kun en jaksa kahlata kaikkia kommentteja läpi. Miten se halvatun sydän saatin aikaiseksi? Kerro vielä kerran... Kirjoitan sen sitten lapulle, koska muuten en muista mitään. Grrrr.

Tiina kirjoitti...

Minh, hyvä hyvä! Tsemppaan sua! Talviturkki pois!

Riikkis, kiitos! :) Täytyypä tsekata tuo ohje.

Mymskä, alt+3, niistä numlock -numeroista. :)

Mymskä kirjoitti...

Kiitosh ♥ (Läppärissä vielä se Fn ;))

Tiina kirjoitti...

Joo, se myös. ♥

Riikkis kirjoitti...

♥ Mun piti kanssa kokeilla ♥
Osasin :) Kun oli hyvät neuvot

sirtsu kirjoitti...

Minenmee uimaan, minenmee uimaan...siellä on kaloja!

Ja sitäpaitsi logiikkasi oli oikea. Kyllä se niin menee, paitsi jos vesi ON kylmää. :D

Voithan sä leikata sukkiin reiät ja kursia ne sitten umpeen, niin että tulee se varpaanväli. Koitas. ;)

Eeva kirjoitti...

Välillä joo tulee tuollaisia kummia pirteyksiä, vaikka on kunnolla univelkaa. Itellä oli sellainen eilen, eli se oli näköjään liikuskellut täältä sinne se outouskenttä.

Oli muuten eilen vieläpä edelliseltäkin yöltä selvästi univelkaa, ja kuukautiset joka väsyttävät meikää ihan sikana, ja silti olin ihan pirteä ja jaksoin palaveeratakin poljettuani toiselle puolelle kaupunkia. :o

Okeiokei, tää on pieni kaupunki. ;)

Öitä ja juhannuksia vaan. o/

Junior Jones kirjoitti...

Lasketaanko, jos ui käsipohjaa akvaariossa, vaikkei ihan kokonaan mahdukaan sisälle?

Veikkaan, että olet pitopalvelussa?

purrrrina kirjoitti...

Se on oikein, että heitit talviturkin no matter what! :D :D Uskallankohan mäkin jussina? Epäilen syvästi, koska olen meren rannalla ja ei saunomismahista... Hrr....

Iloista juhannusta Tiina!

purrrrina kirjoitti...

Se on oikein, että heitit talviturkin no matter what! :D :D Uskallankohan mäkin jussina? Epäilen syvästi, koska olen meren rannalla ja ei saunomismahista... Hrr....

Iloista juhannusta Tiina!

Tiina kirjoitti...

Riikkis, jee! ♥♥♥

Sirtsu, kyllä ne kalat väistää useimmiten. Ellei nyt johonkin piraija-altaaseen loikkaa. ;)
Tosi hyvä toi sukkaidea!

Eeva, ai se tuli sulta. :) Luulen, että se saattaa myös johtua tämän paikan ilmastoinnista, ettei väsytä kun on niin kylmä.
Juhannuksia!

JJ, mä luulen, että akvaariota ei virallisesti lasketa. Kuten ei uimahalliakaan. :D
En tosiaan ole.

Purrrrina, mikäs sen huikeampaa kuin loikata mereen jussina! Kunhan pääsee sieltä poiskin vielä.
Iloista juhannusta sullekin!

Purrrrina, och samma på svenska. ;D

purrrrina kirjoitti...

Mä tulin het tuplana! :D Mitäs siitä, samalla kertaa voi vähän laitta useammankin kommentin :D