21. kesäkuuta 2008

Keskikesän boggaushetki

Vuorotellen paistaa aurinko ja sitten taas tulee vettä kauhealla ryminällä. Ja ukkostaa. Jätin digiboksin johdon seinään, kun eilen lähdin. Toivottavasti ei ole salama iskenyt ja boksi räkspoks huomenna kun palaan kotiin.

Jotenkin hassulla tapaa tuntuu, että juhannus on aikaistunut, mutta varmaan kesä vain on oikeasti myöhästynyt. Ennen juhannus tuntui oikeasti keskikesältä, nykyisin kesä hädintuskin on alkanut vielä juhannuksena. Toivottavasti heinäkuusta tulee kuuma ja kuiva.

Uusia perunoita, silliä, raparperikiisseliä, lättyjä, saunaa, siideriä, musiikkia... Eipä täällä muuta. Hoidan kissaani, joka on muuten todella helppohoitoinen otus. Hyvä, jos sitä edes näkee päivän aikana. Tai näkeehän sitä, jos menee saunaan istumaan. Siellä se makaa lauteilla. Taidan ottaa mallia ja oikaista itseni hetkeksi. Menen kuitenkin sänkyyn, enkä lauteille.

Rentoa juhannusta sinulle, joka tänne eksyit, ja kuvitellaan ainakin, että se asfaltti polttaa.

5 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Onneksi nyt tuo ilma näyttää ainakin aikas lupaavalta. Ajattelin uhmata säätä ja laittaa hameen päälle kun tästä lähden kaverin luokse. Olen kuitenkin niin nysväkkä, että menen autolla, niin ei haittaa vaikka alkaisikin satamaan ;)

Riikkis kirjoitti...

Juhannusta juhannusta!

Elegia kirjoitti...

Minä eksyin tänne - tosin tarkoituksella :) Ja taas kerran toivottelen hyvää jo melkein edesmennyttä juhannusta!

Eeva kirjoitti...

Täälläkin tuli eilen vettä ja ukosti. Ihmettelin yhden jälkeen päivällä pimeyttä, koska silloinhan olisi pitänyt olla kaikkein valoisin hetki vuodesta. Mutta olikin ukkonen tulossa päälle ja paksut harmaat pilvet toimivat pimennysverhoina.

Just olin sanomassa, että tänään on ihan eri meininki, kun paistaa, mutta onpa siellä taas paksu, harmaa pilvimatto vyörymässä päälle.

No, ukkonenkin kuuluu kesään.

Voisi rynnätä kokeilemaan, polttaako asfaltti, ennen kuin ryöpsähtää viilentävä kesäsade niskaan.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, hame päällä onkin hyvä autoilla. :)
Aika vaihtelevainen oli kyllä sää.

Riikkis, kiitos samoin, näin jälkikäteen. :)

Elegia, edesmennyttä myös sinullekin. :)

Eeva, ukkonen on mukava, kunhan minun ei tarvitse olla silloin ulkona.