29. kesäkuuta 2008

Sisäpiirin raporttia mölkyn SPM-kisoista *)

Kuten ehkä parista blogista on jo käynytkin ilmi, niin osallistuin eilen piknikille sekä mölkkyturnaukseen Sorsapuistossa. Paikalle itseni lisäksi saapui Wille, joka ei ollut yhtään pelottava, ja Annikki, joka olikin jo vanha tuttavuus, eikä näin ollen pelottava myöskään.
Tapahtuma oli nyyttäriluonteinen, joten jokainen toi jotain natusteltavaa. Annikki toi caesar-salaatti ja limpparia, meitsi vei pizzaa sekä valkkaria ja Wille toi ihastuttavan sydämen muotoisen mansikkakakun, jossa tosin mansikat oli korvattu karkeilla. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin ja kuivaa, eikä kukaan ollut sotkenut tai kaatanut mitään...
Korjasin tilanteen kuitenkin heti seuraavassa käänteessä ja kaadoin ensin viinipullon, jonka sain kuitenkin nopean alkoholinpelastus-reaktionopeuteni ansiosta säästettyä suuremmalta hukalta, tosin salaatin kustannuksella. Yllä olevasta kuvasta saatatte havaita ympäriinsä lennelleet juuston palaset sekä kirsikkatomaatit. Tämän jälkeen kippasin viinilasinikin vielä pari kertaa. Onneksi oli oma retkihupa [sic], etten sotkenut toisten vilttejä.
Pienten siivous- ja kuivaustoimenpiteiden jälkeen pääsimme vihdoin kilistämään maljaa. Willellä oli hieno paita, btw.
Kilistelyn ja alkupalojen jälkeen ruvettiin sitten heittelemään mölkkyä. Tuon pulikan pitäisi oikeasti osua noihin numeroituihin juttuihin. Ei siis noin kuin tuossa kuvassa. Mölkky on muuten tosi hauska peli, tahdon heittelemään uudestaan heti pian!
Omien aktiviteettiemme lisäksi meitä viihdytti puistossa jonkinlainen vatsatanssiryhmä. Meinattiin ehkä vähän mennä mukaan, mutta ei sitten viittittykään.
Jossain vaiheessa iltaa puiston linnuilla alkoi sitten omat bileet siinä viereisellä roskiksella.
Illan edetessä alkoi Willellä säpinät. Wille sai erään neidon jopa suorastaan syömään kädestään.
Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, ja pulunen jäikin lopuksi aikaa hengailemaan lähistöllemme. Ehkä se halusi krutonkeja, ehkä se vahti ettei kukaan toinen tipu lähesty Willeä epäilyttävällä tapaa, ei voi olla varma...
Sitten heiteltiin taas vähäsen mölkkyä. En nyt muista montako peliä pelattiin, mutta uskottavuuteni aloittelijana rapisi pahan kerran voitettuani lähes jokaisen pelin. (Hahaa!) Minähän siis voitin kaikki muut pelit, paitsi sen minkä Annikki voitti (ja jossa luulin minua viilattavan linssiin ihan 100-0, mutta kyllä siinä sääntökirjassa vaan sanottiin, että jos pisteet ylittävät 50, niin ne pudotetaan 25 pisteeseen) ja sen toisen (ja samalla myös viimeisen) pelin, jonka Wille voitti. Onneksi voitti, koska muuten siitä olisi tullut piiiiitkä ilta, kun eihän sieltä nyt olisi voinut poistua ennen kuin jokainen oli saanut kokea voiton huuman. Mutta niin, vähänkö olin paras! Kumartakaa mestaria!

Loppuillan kuvat eivät sitten enää läpäisseetkään sensuuria, kröh. Siinä vaiheessa kun alkoi sataa ripsutella, niin keräsimme kamppeet ja siirryimme jatkamaan sisätiloihin. Kävimme vuokraamassa Lieksan, joka oli eriskummallisuudessaan ihan hyvä ja hauska leffa kotimaiseksi. (Ulkomaiseksi se olisi todennäköisesti ollut vain outo).

Niin joo. Ja kaikille parikymppisille sinkkutytöille tiedoksi, että Wille on livenä tooosi söpö ja miellyttävä ja herttainen nuori mies, ja vieläpä vapailla markkinoillakin. Vaikea tosin uskoa, että olisi kauaa, joten kannattaa laittaa toimeksi. Nih. Ettäs tiedätte.


*) Sorsapuiston mestaruus

24 kommenttia:

Brim kirjoitti...

Käääääks, olen NÄÄÄÄÄÄIN kateellinen etten voinut olla mukana! Kaikesta päätellen tunnelma on ollut rientoisa ja iloinen ja kaikilla on ollut hauskaa.

Tahtoo Tampereelle täältä Karjalan korvesta!

Annikki kirjoitti...

whii!

Oli kyllä ihan mahtavat pelit, tapu tapu-selkään-tapu. :)

Ois siitä sohvakuvasta muuten tullut ihan hyvä, ellei se kamera ois ollut just sillä korkeudella, että näkyy sekää Annikin hameesta, että kaula-aukosta sisään :P Hohhoi, milloinkahan sitä oppii istumaan kuin prinsessa mekko päällä...

(ei varmaan ikinä)

Tiina kirjoitti...

Brim, tervetuloa mukaan vaan ensi kerralla, kuomaseni.
Tosin tuolla sorsalla olisi varmaan mennyt siinä vaiheessa pasmat ihan sekaisin, kun paikalla olisi ollut kaksi kiharapäätä!
(Vain sorsalla, eihän toki meillä tytöillä yhtään, kröh).. ;)

Annikki, niinpä. :D Kameran korkeuden vikahan se toki oli. :D
Tapu tapu! :)

Annikki kirjoitti...

Vika on aina kamerassa!

Ei muuten uskoisi tuosta roskamäärästä, että meitä oli paikalla vain kolme :D

Tiina kirjoitti...

No ei. :D
Lautasiakin jotain tsiljoona. Mutta siivottiin kyllä jälkemme!

Wille kirjoitti...

Hieno raportti. Kyllä nyt pitäisi parikymppisten sinkkutyttöjen mielenkiinnon herätä kun Tiina minua kehuu. Olen otettu.

Tiina kirjoitti...

Pitäis herätä kyllä muutenkin, mutta ajattelin nyt edesauttaa asiaa. :D

Elegia kirjoitti...

Ollapa vielä kakskymmentä... (mummo muistelee kädet vapisten) ;D

Ihana raportti - ihan kuin olisin ollut mukana, vaikken ollutkaan! Mutta olin sitten hengessä mukana. Olisit, Tiina, kutsunut Kalevinkin. Onko Kalevi nyt jäänyt ihan yksin, nyyh ;)

Elegia kirjoitti...

Minä olen muuten myös se, joka aina kuolaa ja sotkee paitansa ja pöytäliinat ruualla. Mieskin usein huomauttaa, että minun päivän syömiset voi luntata paidasta, jos sattuu kiinnostamaan :D

Tiina kirjoitti...

Oli siellä pari kaleviakin. :D

Mä en tietenkään sotke yleensä tuolla tavalla! :D

Mutta yhdyn kyllä tuohon, että ollapa vielä 20...

Elegia kirjoitti...

Tiina, minulla on sinulle kysymys: Miten saa tuonne lokilistan tietoihin lisättyä blogin syötteen? Olen osannut laittaa sen worldpressin blogilleni, mutta en ole laittanut bloggeriin enkä enää muista, mistä se löytyy.

Tiedän, että sinä osaat auttaa, kun olet niin viksu! :) En viitsi kysellä tuolta blogilistan keskusteluista, kun sinne ei kukaan kuitenkaan ikinä vastaa.

Elegia kirjoitti...

Taisinkin jo löytää sen, hmm... Sori että spämmään sun kommenttilootaa, Tiina!

Tiina kirjoitti...

Taisit löytää vai et sittenkään? Ainakin firefoxissa se löytyy tosta oranssin mollukan takaa tuon urlin perästä. :)

Ei mitään, spämmää rauhassa vaan. :D

Elegia kirjoitti...

No joo, sitten löysin oikein sen. Eipä siitä silti näytä olevan apua asiaani, hmps!

Hyvä, että tänne saa spämmätä ;)

Junior Jones kirjoitti...

Mä oon edelleen sillä kannalla, että pitäis järjestää jotkut sellaiset tapaamiset, jossa kukaan ei tiedä kuka kukin on. Ois vaan vieraslista, ja sitten jos haluis selvittää kuka on kuka, niin pitäis vaivihkaa käydä tuijottelemassa toisten silmiä tai sivuprofiileja. Elegia taitaisi kyllä olla aika helppo tunnistaa... =D

Ei vaan. Mää oon vaan niin huono tollasissa tilanteissa, että masentuisin vaan jäädessäni syrjään.

Elegia kirjoitti...

Jones, hauska idea. Siitä voisi tehdä sellaisen pelin ;) Ai miten niin minut on helppo tunnistaa: nainen, jolla on kanan pää? ;D

Tiina kirjoitti...

Siinä ideassa vaan on se heikko kohta, että minä ainakin tiedän ulkonäöltä nyt jo aika monta bloggaajaa. Eli paikalle pitäisi tulla tyyppejä, joita ehdottomasti ei tunnistaisi, niin sitten voisi arvailla. :D

Junior Jones kirjoitti...

Eihän se haittaa, vaikka jonkun tunnistaakin. On vaan niin kuin ei tuntisikaan...

Niin, se alkuperäinen idea oli kai, että kokoonnutaan nettikahvilaan ja kommunikoidaan netin välityksellä. Sitten voi salaa vilkuilla kuka voisi olla kuka, ja kuka on kenties vaan ihan tavallinen pahaa aavistamaton asiakas. :]

Tiina kirjoitti...

Se olis jo melko friikkiä toimintaa. :D

Junior Jones kirjoitti...

Eikö!? =)

Muusikotar kirjoitti...

Argh, olisinpa ollut siellä!! Ja tuo kakku, herttinen, sehän on kovin söötti.

Wille kirjoitti...

Tuollaisia kakkuja ne raavaat miehet tekee.

sirtsu kirjoitti...

Kih! Teillä on kyllä täytynyt olla hauskaa... Tunnelma välittyi kyllä oivasti tekstin kautta. Vähänks oon kade. ;)

Tiina kirjoitti...

Muusikotar ja Sirtsu, mukaan sitten vaan. :)