17. kesäkuuta 2008

Naurukuolema!Näin äsken televisiosta ehkä hulluimman mainoksen ikinä! R-Kioski mainosti: "Nyt kätevästi jääpalat ärrältä" ja ruudussa oli ihan oikeasti jääpalojen kuva ja hintana 2 €!!! Siis k-a-k-s-i e-u-r-o-a! Jääpaloista! Jäädytetystä vedestä! En ehtinyt huomata kuinka monta jääpalaa tuohon hintaan sai, mutta johan on idea. Haluan tavata sen ihmisen, joka käy ostamassa noita kahden euron jääpaloja.


20 kommenttia:

sirtsu :DDD kirjoitti...

Ei ole totta!!!!!!!!! :DDDDDDD

Nyt tietenkin se olen sitten minä, joka juoksee heti huomenna ärrälle jääpalanostoon. Musta ei koskaan tiedä. Ja kun tuo pakastelokerokin on rikki... ;)

Tiina kirjoitti...

Sä et ehkä vaan voi vastustaa noiden jääpalojen ostamista. :D

Elegia kirjoitti...

Aika tyyristä ja mallia on varmaan otettu Jenkeistä, jossa tosin jäätä sai ilmaiseksikin. Lähes joka motellin tai hotellin pihalla oli jääpalakone (me tarvitsimme kylmälaukkua varten niitä).

En vain oikein tajua, kuka täällä jäitä tarvitsee. Pussi on kuitenkin ihan saatanan pieni ja kaksi euroa on aika paljon moisesta moskasta, huh!

Tiina kirjoitti...

Varmaan jos käy ostaan vaiks siiderin ärrältä ja sitten survoo niitä jääpaloja sinne pulloon sisälle...

Mymskä kirjoitti...

Hehee... Ensin nauratti, mutta sitten muistin, että Lontoossa joskus vuonna 1 ja 2 myytiin ihan sellaisessa tavallisessa ruokakaupassa jääpaloja. Se tosin oli iso pussi, enkä tiedä mitä maksoi.

Kai se on jollekin piknikille menijälle ehkä tarpeellinen? Tosin ne jäät nyt ei kovin kauan pysy jäänä, kun saattavat sulaa ennen piknikille ehtimistä...

Mutta törkee hinta!

Tiina kirjoitti...

Niin, no kaikkeahan voi myydä. Kuten vaikka ilmaa pulloissa. Keksii vain jonkun tosi myyvän sloganin sille. Kyllä joku hullu luulee tarvitsevansa sitäkin sitten.

Mä en todella pysty käsittämään, että mihin joku voi tarvita jääpaloja ärrältä keskellä päivää. Ellei sitten ole tosi kaukana kotoa tai ei omista pakastinta/pakastinlokeroa... Mut silti. :D

Mimmu kirjoitti...

Cittarissakin on yleensä kesäisin myyty jäätä sellaisissa isohkoissa pusseissa. Hintaa en tiiä, mutta on se pussi ollu kuitenkin abuot puolet muovikassista. Ohan se vähän huvittavaa kyllä. Mut tietenkin jos ei pakastinta ole ja tekee vaikka boolia :D En minä tiedä. Älytöntä hommaa!

Tiina kirjoitti...

Ton nyt jotenkin vielä ymmärtää, että isossa pussissa, jos johonkin grillibileisiin vaikka tarvii eikä pysty itse työstämään niin suurta määrää. Mutta se ärrän on kyllä ihan varmaan joku minipussi.
Citymarketin hintakin on varmasti järkevämpi määrään nähden, ehkä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän noita jääpaloja myydään aika paljon maailmalla, mutta yleensä ne maksaa tyyliin jonkun sentin... ja se, että niitä myydään, johtuu siitä, että jengillä on hyvin harvoin omia pakastimia. Toiseksi ne jäät mitä esim. Englannissa myydään on jotain vähän erilaista rojua, koska kestävät sulamatta huomattavasti kauemmin.
Ehkä suomeenkin yritetään samaa systeemiä, mutta en kyllä näe siinä mitään hirveän hyvää markkinarakoa. Kaksi euroa pienestä pussista jääpaloja on aika helvetin kallis. Mielummin juon siiderini lämpimänä:)

-Eugenia-

Tiina kirjoitti...

Niin joo, mä en ole tutustunut tohon systeemiin sen tarkemmin, että onko ne sitten jotain pitkäkestoisia jääpaloja. Melko kallista kyllä silti.
Täytyisi varmaan tehdä excursio R-kioskille ja tutustua asiaan.

purrrrina kirjoitti...

Ei kannata ainakaan mihinkään torille mennä kesäkuumalla kauppaamaan jääpaloja... Voisi olla hieman ontuva liikeidea, vaikka ontuva se nyt on kauppasi missä hyvänsä.... :D :D :D

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

A: Tää sun juomas kaipaa jääpaloja.
B: No niin kaipaakin mutta mulla ei ole, en ole muistanut täyttää jääpalamuottia.
A: Ei haittaa, ostetaan ärrältä!
B: Joo!

Annikki kirjoitti...

Kyllähän noille nyt käyttöä keksii, kun rupee miettimään: kuumille automatkoille voivat riettaat pariskunnat hankkia näpsästi jäitä jäähdyttämään ja kohta on tienvarren pysäkit täynnä kelteisillään keikaroivia jääpaloilla leikkiviä ihmisiä.

--KATA-- kirjoitti...

No jos mä pidän bileet kotonani/takapihalla niin haen aina jäätä. Haen muutaman säkin huoltikselta, maksaa myös kaksi tai kolme euroa. Pitäähän sen jääkoneen sähköä saada...Niillä saa pari isoa sankoa ja kylpyammeen täyteen. Mikään ei ole kauheampaa kuin bileet missä juomatarjoilut ovat haaleita. Erityisesti oluen kohdalla!

--KATA-- kirjoitti...

Niin ja jos sitä haluaa tehdä vaikka caipirinjoja keksellä päivää lomalla, niin onhan se kätevää että on paljon jäätä, ei mulla ainakaan ole pakastimessa kuin muutama jääpalamuotti.

Tiina kirjoitti...

Eugenia, siinäpä loistava liikeidea... :D

A-J, sähän voit ruveta oikein R-kioskin markkinointipäälliköksi. :D

Annikki, kaikellehan käyttöä keksii sitten kun sitä on tarjolla. Mietin vaan, että onko tuolle sitten todella ollut kysyntää. :D

Kata, niin, isot säkit ymmärränkin justiinsa, mutta käsitykseni mukaan (saatan olla väärässäkin) tuo ärrän kahden euron pussi ei ollut mitenkään koolla pilattu vaan sellainen ihan normaalin jääpalapussin kokoinen.
R-kioskin hintaluokan tuntia kahdella eurolla saa todella vähän jäitä. :D

Junior Jones kirjoitti...

Ei musta toi hinta ole ongelma. Maksaahan ihmiset kaksi euroa vaikka mistä. Esimerkiksi siitä, että saa pitää hetken autoa kadun laidassa. Tai siitä, että saa juoda kupin vettä, joka on suodatettu jonkun roskien läpi. Moninkertaisesti siitä, että saa katsella pari tuntia seinällä vaihtuvia kuvia. Että saa jättää takkinsa naulakkoon...

Voisin itse kuvitella ostavani jääpaloja jos ostaisin kymppikassin puistoon tai johonkin mukaan, niin sinne vaan muovikassin vähän jäitä mukaan. Sulaahan ne, mutta pysyvät nyt jonkin aikaa sentään viileämpinä. Jos siis ostaisin kymppikassin, ja menisin sen kanssa puistoon kuumana kesäpäivänä. En mä niitä kauppareissulla kotiin ostaisi tietenkään. (jos nyt ylipäänsä kävisin ärrällä kaupassa.)
Tai jos nilkka vaikka nyrjähtää, niin voi ärrältä hakee jäitä.
Tai jos on sairaan kuuma, voi täyttää hattunsa jäillä, jotka on ostanut ärrältä, kun ei kuitenkaan jääpalapussi tullut kotoa mukaan.
Tai sit jos alkaa tehdä mieli työntää jäätä toisen niskaan (tai vuoteeseen)
Tai jos kaatuu kadulla, niin voi äkkii hakee siihen ärrältä jäitä, ja sanoo, et liukastu kun oli huonosti hiekotettu. Isännöitsijä sitten maksaa.
Tai noihan on niin säännöllisen muotosia, että niitä voi vaikka käyttää rakennuspalikoina, eikä sitten tarvitse edes siivota jälkiä, kun palikat vaan sulaa itsestään.
Niitä voi myös työntää auton lämppäriin, jos ei oo ilmastointia tai se on rikki.
Ja onhan niille vaikka mitä käyttöä. Hyvä, että nyt tiedetään kaikki mistä niitä saa...

Kami kirjoitti...

Vesi, tuo tulevaisuuden öljy.

Junior Jones kirjoitti...

Nyt on vissiin sitten joku siirtymävaihe, kun sitä öljyä sekoitetaan aina välillä veteen. ;)

Eissä kirjoitti...

Itse teen smoothieita jäistä eikä niitä jaksa/muista tehdä valmiiksi sellaista määrää mitä siihen tarvitaan. Sitten siinä on hullu työmaa täyttää pikkujääpusseja - tulisko yhestä pussista noin 100-150 grammaa ja näistäkin pitää maksaa noin euro per 10 kpl. Kilo jäitä kaupan pakastealtaasta on 75 senttiä, eli ei maksa vaivaa ite sorvata.

Harmivaan melkein kaikki kaupat on lopettanu näiden pussien myynnin.